Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Kulkutie, jalkakäytävä

Etsitkö palveluntarjoajaa kulkutielle, jalkakäytävälle? Meillä on 23 033 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 708 rekisteröidyt ammattilaiset
87 692 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Kulkutie, jalkakäytävä

Tarvitsetko palvelua kulkutieltä, jalkakäytävältä? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita maanmittauksiin, louhintaan, jalkakäytävien ja kulkuteiden rakentamiseen. Rakennuksiin ja kiinteistöihin vievien teiden ja jalkakäytävien hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: asfaltti, betoni, linnan lattia, työkalut ja toimituskulut, jonka tarjoaa yksi 23 033 kaasuyhtiöstämme tässä kategoriassa

Katso myös:Hinnat
32 708 rekisteröidyt ammattilaiset
87 692 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Palvelut
Mikä sisältää asentamisen jalkakäytävä?
Tile-kerros voi auttaa sinua toteuttamalla työtä, joka sisältää laatat (laatat), jalkakäytävät ja ulkoterassilla. Ilmoitamme, mitä voit odottaa jokaisesta jalkakäytävätyypistä:
Ajotieltä
Välttämätön osa jokaisesta talosta on pääsytie, joka on myös yksi olosuhteista talon talon. Ajotieltä päällystys lisää talosi houkuttelevuutta ja sen arvoa. Työpöytäsi alkaa työskennellä substraatin valmistamiseksi. Alustan pitäisi olla riittävän vahva ja tuettava, mutta myös vapauttaa sademäärä. He kaivaavat ja tasoittavat pinnan, brutto taustalla oleva kerros, jonka kivi murskata, sen pitäisi kompakti värähtelevän levyn avulla. Lisäksi se seuraa yleensä kohdistuvia ympyröitä, jotka määrittävät lukkopäällystyksellä peitetty pintaraja ja laulaa se. Seuraavaksi kiven murskauksen hieno kerros on levitettävä ja tiivistettävä. Viimeinen vaihe on hienojen kivien sienet, jotka on suunniteltu päällystyksen lukitsemiseen. Sen pinnan on oltava yhtä suuri kuin sen syvyys ja tiivistetty. Kun päällystyspäällystys, i. Yksittäisten lohkojen pysyminen lähellä vierekkäin valmiuspinta. Lopuksi säiliö täyttää hiekan päällysteen väliset liitokset.
Julkaisemalla terassi
Tarvitsetko sinulle laatat (laatat) terassillasi tai altaan ympärillä? Päällystyksestä muodostuneet päällystetyt pinnat pienentävät nurmikon aluetta ja minimoidaan sen leikkuminen ja huolto, ovat sileät ja yhtä suuret. Frost-resistentti ja liukumaton päällystys sopii ulkouima-altaaseen. Pavement-toimittaja auttaa sinua valitsemaan parhaan laatta, joka heikentää julkisivua ja talon arkkitehtuuria. Tarjoamme ammatillista pääsyä ja asiakastyytyväisyyttä.
Päällystetyt jalkakäytävät.
Paving voi olla käytännöllinen ja houkutteleva vaihtoehto konkreettiselle jalkakäytävälle. Toimittaja voi esim. Tiilipäällyste purkaa polun tai puutarhan jalkakäytävät minkä tahansa muodon ja käyrän. He merkitsevät pääsuunnitelman, laatia perusteellisesti tiivistetty substraatti ja aseta tiili laatat asetettuun kuvioon. Lopuksi säiliö täyttää hiekan päällysteen väliset liitokset.
Päällystyskorjaukset
Vaikka ajotiet, päällystys jalkakäytävät on pitkäikäisyys, satunnaisesti sattuu vahingoittumaan, halkeiluun tai poistoihin. Onneksi tällaisen päällystyksen korjaus on yleensä nopeasti. Vain vaurioitunut jalkakäytävä valitsee ja korvaa uusia laattoja. Pavement toimittaja tekee tämän tehokkaasti sinulle.
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi tilaat asettavan päällystyksen Wilion kautta?
Potrebujete odborníkov, ktorí by vám pomohli s dlažbou? Dlažba je praktickou a atraktívnou voľbou pre celý rad terénnych úprav, vrátane chodníkov, terasových plôch, príjazdových ciest a dokonca záhradných - trávnikových lemov a okrajov bazénov. Kladenie dlažby je technický náročná práca a nezvládne ju každý. Nechajte túto prácu realizovať odborníkom vo vašom okolí, ktorí ju vykonajú profesionálne, oveľa rýchlejšie, aby ste si mohli svoj nový priestor využívať čo najskôr. Najlepšou miestom na nájdenie odborníkov na pokládku dlažieb je Wilio. Zo stoviek skúsených remeselníkov vám nájdeme niekoho miestneho, kto vám pomôže s položením dlažby bez ohľadu na veľkosť plochy.
Miksi minun pitäisi jättää kiinni päällystysalan ammattilaisille ja älä tee häntä yksin?
Paving vaatii vakavaa fyysistä työtä ja kokemusta. Ammattitaitoinen kerros tuo monta vuotta kokemusta ja kaikki tarvittavat työkalut ja teknologia, jotta uudet alueet näyttävät hyvältä, värilliseltä viritellyiltä ja viimeisen pitkään. On tarpeen olla pitkän aikavälin näkökulma, koska amatööri varastoitu jalkakäytävä epätäydellisesti päällystetyllä pinnalla näyttää heti talletuksen jälkeen, mutta sääolosuhteiden vuoksi ajankohta alkaa vapauttaa, pudota ja syntyy epätasa-arvoa ja ei-toivottuja ylimitoitettuja aukkoja .
Päällystys tai betoni - mikä on parempi?
Viimeksi äskettäin oli laajalle levinneen materiaalin konkreettinen polkujen ja pääsyteiden vahvistamiseksi. Mutta se on tällä hetkellä betonin lukituslaiva (kuutiot tai levyt). Molempia materiaaleja käytetään, mutta se on käytännöllisempi ja helpompi korvata useita krakattuja laattoja vaurioituneiden betonin korjaamiseksi. Saavuttaa alkuperäinen ulkoasu ja voit vihdoin varaa konkreettisia laattoja, ne voisivat olla parempi valinta kotiisi. Päällystyksen etu on mahdollisuus purkaa ja uudelleen asentaa uudelleen.
Minun pitäisi tilata uusi tai käytetty jalkakäytävä?
Käytetyt materiaalit voivat säästää paljon rahaa ostaessasi, jos sinulla on rajoitettu budjetti, ja et pidä menettää aikaa puhdistamalla. Ne ovat hyvä valinta, jos et ole vaikeaa ja löydät riittävän määrän samassa suunnittelussa projektin loppuun saattamiseksi. Haittaa rajoittaa käytetty päällystys. Uusien materiaalien tarjous on paljon monipuolisempia; ja heidän elinaikana esteettisessä valtiossa paljon kauemmin.
Mitä laitteita ja kulutustarvikkeita minun on annettava kerros?
Päällystekerros tuo omat laitteet ja työkalut, mutta yleensä edellyttävät sinua tilaamaan perusmateriaaleja, palautettu päällystys. Voi neuvoa sinua sopivalla päällysteellä ja projektisi tarvitsema määrä.
Kuinka kauan se yleensä ottaa makaavan päällystys?
Pienellä työpöydällä toimittaja pystyy työskentelemään muutamassa tunnissa, pitkät ja laajat alueet ja suuret terassit toimivat makaavan päällystys kestää useita päiviä.
Kuinka paljon laatta maksaa?
Kustannukset vaihtelevat alueen koon ja abetin mukaan, lohkojen monimutkaisuus ja työn määrä. Lukituksen päällystys (jalkakäytävät ja pysäköintipaikat henkilöautoihin) ilman luonnollisia teoksia maksaa noin 12 € / m2. Hinta on alueen pinta-ala, indusoi ja syöttää karkean substraatin (30 cm: n paksuudeksi), sängyn vetäminen, laatat, reaktio ja paken jalkakäytävä. Päällystyspäällystys on jo noin 7 € / m2; Kiinnityspiirit 4 € / bm.
Tarvitsen erikoislääkärin?
Ei. Käsityö / jalkakäytävän laatikon paras käyntikortti on aikaisempi työ, joten et pelkää kysyä viittauksia ja mahdollisesti hyötyä hänen työstään.