Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Kirjanpito

Etsitkö kirjanpitäjää kirjanpitoon? Meillä on 1 396 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 051 rekisteröidyt ammattilaiset

83 975 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Kirjanpito

Tarvitsetko kirjanpitopalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita ammattilaisia ​​kaksinkertaiseen ja yksinkertaiseen kirjanpitoon, arvonlisäverotukseen, palkka- ja henkilöstöhallinnon sekä kirjanpidon hallintaan. Kirjanpitäjän hinta riippuu yleensä palvelun laajuudesta. Katso lisätietoja palveluista: yrityksen perustaminen, tilintarkastus, konsultointi, jonka tarjoaa yksi 1 396 kirjanpitäjistämme kyseisessä luokassa

Katso myös:Hinnat

32 051 rekisteröidyt ammattilaiset

83 975 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä palveluja kirjanpitäjä tarjoaa?
Kirjanpitäjä voi erikoistua yhdelle alueelle tai tarjoaa useita palveluita, kuten yksinkertaisen ja kaksinkertaisen kirjanpidon hallintaa, kirjanpito- ja tilastotietojen valmistelu, kirjanpito, selvitys ja veroilmoitukset. Eri tyyppisten kohteiden kirjanpito (pankkitilit, sisäiset asiakirjat, asiakkaat tai toimituslaskut jne.). Työreittien laskutus. Vero- ja kirjanpitolaskun tarkkuuden arviointi. Vastuu kirjanpitotuotteiden lähettämisestä. Säännöllisten kuukausittaisten, neljännesvuosittaisten ja vuosittaisten sulkemisten laatiminen ja asiakirjojen valmistelu tilastotoimistolle. Viestintä tilintarkastajien, veroviranomaisten ja muiden toimielinten kanssa. Tilit yleisesti yhdistää eri palvelut, joiden avulla voit parantaa yritys- tai henkilökohtaista rahoitusta.
Miten löydän hyvän kirjanpitäjän tai veroneuvojan?
Paras tapa löytää hyvä kirjanpitäjä lähellä sinua on syöttää kysyntää ja odottaa tarjouksia kirjanpitäjistä, joiden kokemus ja taidot vastaavat mitä tarvitset. Tarkista sitten heidän arvostelut, vertaile valikkoja ja valitse se, joka sopii sinulle.
Miten löydän kirjanpitäjän lähiössäni?
Etsi paikallinen kirjanpitäjä voi joskus olla monimutkainen riippuen siitä, missä asut. Jos annat kysyntää, lähetämme sen tilintarkastajalle ympäristöstäsi. Se ei kuitenkaan ole aina henkilökohtainen kokous, joten voit valita kirjanpitäjän muilta alueilta ja kommunikoida sähköisesti.
Miksi on tarkoituksenmukaista palkata kirjanpitäjä Wilion kautta?
Účtovníctvo je jednou z tých služieb, ktoré vám naozaj pomôžu ušetriť. Investovať do služieb účtovníka sa oplatí. Dobrý účtovník vás dokáže upozorniť na chyby a nevyužité príležitosti, ktoré vás stoja peniaze. Nielen, že ušetríte množstvo času, zároveň budete môcť pokojne spávať s istotou, že sú vaše účtovníctvo a dane vedené v poriadku a v súlade so zákonom. Od nájdenia dobrého účtovníka vás vo WIlio delí len pár kliknutí. Stačí jednoducho popísať aké služby potrebujete a počkať na ponuky. Teraz je ten pravý čas na riešenie vášho účtovníctva. Získajte bezplatné ponuky a nájdi šikovného účtovníka ešte dnes.
Mitä palveluja teet kirjanpitäjän puolesta

Luonnollisen henkilön veroilmoitus
Jokaisella tulee olla luotettava kirjanpitäjä, joka tekee heistä vuosittain tuloveroilmoituksen. Yleensä on parasta ottaa yhteyttä kirjanpitäjään uuden vuoden alussa - mieluiten viimeistään 3 kuukautta ennen eräpäivää. Ei vain siksi, että voit olla varma, että hänellä on aikaa sinulle, vaan myös siksi, että hän voi neuvoa sinua esimerkiksi siitä, mitä muuta voidaan laskuttaa ennen kuin kuluneen vuoden tilit on suljettu. Jos löydät läheltäsi kirjanpitäjän, joka haluaisi veroilmoituksen, palkkaa hänet mahdollisimman pian. Kirjanpitäjät ovat erittäin kiireisiä ennen veroilmoitusten jättämistä, joten älä jätä sitä viime hetkeen.
Kirjanpito
Monet kirjanpitosäännöt tarjoavat kirjanpitopalveluja ja tuntevat sinut säännöllisesti suljin, palkat, laskut ja vastaavat. Jos omistat pienyrityksen tai olet ainoa elinkeinonharjoittaja, palkata kirjanpitäjä on järkevää, koska kirjanpito johtaa ammattilaiselle, joka huolehtii kaikista lakeista, standardeista ja määräyksistä, jotta vältetään mahdolliset ongelmat viranomaisten kanssa, jotka voivat syntyä tietämättömyydestä.
Kuuleminen
Kirjanpitäjä voi auttaa sinua optimoimaan kirjanpitokuluja. Voit järjestää tapaamisen, jossa puhut tuloista ja kuluista. Sitten neuvoo jatkamaan optimointia. Etu, jolla on kirjanpitäjä talousarvion valmistelussa, on se, että se tarkastelee rahoitusta objektiivisesti ja voi arvioida, mitä sinulla on varaa ostaa, kirjoittaa ja mitä verokorkeutta voi odottaa vuodessa.
Neuvoja ja vinkkejä
Cenové ponuky obratom Nestrácajte čas zháňaním ponúk od rôznych účtovných firiem. Zadajte svoj dopyt a čoskoro začnešte dostávať ponuky od šikovných účtovníkov z okolia. Neprekročte svoj rozpočet Ceny za účtovníctvo môžu byť naozaj rôzne. S Wilio si však môžete jednoducho porovnať viaceré ponuky a vybrať si takú, ktorá vyhovuje vášmu rozpočtu. Nájdite tých najlepších účtovníkov Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Näytteet

Palveluntarjoajien toteutukset

Kirjanpito
Jarmo Y.
Kirjanpito
Tero B.
Kirjanpito
Lasse F.