Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Arkkitehtuuri, arkkitehti

Etsitkö arkkitehtia arkkitehtisuunnitteluun? Meillä on 16 604 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

4 633 rekisteröidyt ammattilaiset

82 833 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Arkkitehtuuri, arkkitehti

Tarvitsetko arkkitehti-alan palvelua, arkkitehti? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita sisustus- ja sisustussuunnittelun, kaupunkisuunnittelun ja maankäytön suunnittelun asiantuntijoita. Suunnittelijan hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoa palveluista: kohteen asettelun mittaaminen, kuljetuskustannukset, jonka tarjoaa yksi 16 604 arkkitehdeistämme kyseisessä kategoriassa.

Katso myös:Hinnat

4 633 rekisteröidyt ammattilaiset

82 833 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi varaus arkkitehti Wilio?
Ak plánujete zásadné úpravy vašej nehnuteľnosti, oplatí sa najať profesionálov. Od malých renovácií až po prístavby a úplne nové návrhy domov, najlepšie výsledky vám pomôže dosiahnuť vysokoškolsky vzdelaný architekt alebo projektant. Preto, že tieto projekty budete využívať dlhé roky určite je dôležité aby sa vám dizajn páčil. Vďaka Wilio môžete nájsť bytových architektov a ďalších profesionálova pozrieť si ich portfóliá, hodnotenia a počet zákaziek, ktoré dokončili. To vám pomôže najať architektov vo vašom okolí, ktorých štýl sa vám páči a ktorých zákazníci sú s ich prácou spokojní.
Minun täytyy palkata arkkitehti?
Jos aiot tehdä rakennustöitä, on tärkeää, että suunnitelmat laativat koulutetun ammattilaisen. Tämän ansiosta tiedät, mitä saat ja voi olla varma, että rakennus on rakenteellisesti vakaa ja sopii kaikkiin menettelyn mukaisiin lakeihin.
Mitä pätevyyttä tulisi arkkitehti olla?
Slovakian arkkitehdin on täytynyt suorittaa korkeakoulutus otsikkoinsinööri arkkitehtuuri - Ing.arch. Varsinkin jos se haluaa tehdä itsensä nimillään ja vastuullaan, kuten tilaisuus arvioida rakennuksen tilastoja. Tyypillisesti käyttöoikeuksia kutsutaan "pyöreä leima".
Mikä on ero arkkitehtien ja suunnittelijoiden välillä?
Arkkitehti yleensä ehdottaa taloja tilauksesta tiettyyn tilaan ja yrittävät sopia maan värin. Yksinkertaisesti ei toimi nyrkkinä silmällä. Jos valitset kuitenkin luettelon kodin, voit säätää sitä suunnittelijalla. Hän koostuu myös hankkeen virtalähteen ja muiden tärkeiden osien mahdollisuuksista. Suunnittelija usein usein tilaus tekee yhteistyötä arkkitehti ja myöhemmin myös rakentajat.
Kuinka kauan kestää, kunnes arkkitehti luo ehdotuksen?
Tätä kysymystä ei ole yksinkertaista vastausta. Sataman ehdotus on yleensä paljon nopeampi kuin koko uuden talon suunnittelu, mutta myös ottaa huomioon arkkitehdin työmäärän, kaikki tarvittavat tarkistukset ja itse rakennusprosessi.
Kuinka paljon arkkitehti on?
Wiliossa arkkitehdin palvelujen hinta voi vaihdella 20 € / m² vaaditusta hyödyllisyydestä työpöydälle. Se riippuu aina työn laajuudesta ja vaikeuksista.
Tarvitsenko akkreditoidun arkkitehdin tai suunnittelijan?
Jos epäröi, päästä molempiin. He varmasti kertovat teille, että tarvitset, mutta se myös valmistautuu tarjouksellesi. Ennen tarjouksen hyväksymistä ja sopimuksen allekirjoittamista, muista vahvistaa, että valitulla toimittajalla on tarvittavat pätevyydet ja valtuutukset.
Mitä arkkitehdit tekevät?
Ak plánujete postaviť nový dom, zrekonštruovať nehnuteľnosť, pridať prístavbu alebo aj dať svojej záhrade nový život, mali by ste sa porozprávať s architektom alebo dizajnérom skôr, ako si najmete staviteľa alebo záhradníka. Okrem vytvorenia plánu pre váš projekt sa architekti môžu postarať aj o obecné zastupiteľstvá a ďalšie papierovanie, ktoré bude možno potrebné. Pred odsúhlasením spolupráce si preverte, či je to súčasťou služby, za ktorú platíte. Skúsený architekt vám môže pomôcť uľahčiť celý projekt a to nielen stavebným povolením, ale aj projektovým riadením celej stavby a nájdením staviteľov a ďalších odborníkov na dokončenie diela.
Mitä arkkitehdit tekevät?

Arkkitehdit
Architekti nielenže vytvárajú plány domu, víkendovej chaty alebo garáže, ale pomáhajú aj so všetkými príslušnými povoleniami. Možno zistíte, že niektorí architekti majú špecializovanú oblasť alebo štýl, zatiaľ čo iní architekti ponúkajú všeobecnejšie služby. Kontrola ich profilov vám poskytne predstavu o práci, ktorú urobili na podobných projektoch. Projektanti V závislosti od vášho projektu možno zistíte, že projektant je pre vás vhodnejší. Projektanti vytvárajú technické výkresy, ktoré môžete odovzdať staviteľovi, s ktorým budete spolupracovať.
Designers.
Riippuen projektista, voit havaita, että suunnittelija sopii paremmin sinulle. Suunnittelijat luovat teknisiä piirustuksia, joita voit siirtää rakennuttajalla, jonka teet.
Garden arkkitehdit.
Jos menet kiinteistön yleiseen riviin, älä unohda puutarhaa. Puutarhan arkkitehti auttaa sinua poistamaan suurimmasta tilasta ja tästä ehdotuksesta, joka ei voinut valmistaa muita suunnittelijoita tai arkkitehtiä sinulle. Yksinkertaisten asioiden lisäksi, kuten kukkapenkkien lisääminen ja ruokalaji, puutarha-arkkitehti voi lisätä omaisuuttasi arvoa terassilla, tukemalla seinät tai uima-allas ja kaikki mielesi mukaan sulkeminen ja talousarvio.