Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Lastenhoito

Etsitkö lastenvahtia? Meillä on 3 706 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 352 rekisteröidyt ammattilaiset

85 441 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Lastenhoito

Tarvitsetko lastenhoitopalveluita? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita ammattilaisia ​​lasten pitkäaikaishoitoon, lyhytaikaiseen ja satunnaiseen hoitoon. Lastenhoidon ja lastenhoidon hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: lasten saattaminen kouluun ja kiertoajelut, kuljetuskustannukset, joita tarjoaa yksi 3 706 luokan omaishoitajistamme.

Katso myös:Hinnat

32 352 rekisteröidyt ammattilaiset

85 441 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi löytää paikallinen lastenhoitaja Wilio?
Haluatko löytää babysitterin lähelle sinua auttaakseen lasten ominaisuuksia? Monet perheet selvittävät, että avustaminen Nanny tai Au-pari on erinomainen vaihtoehto perinteisille lastenhoitopalveluille. Nanny ei ainoastaan ​​anna yksilöllistä hoitoa lapsillesi kotona, mutta jos sinulla on useampi kuin yksi lapsi, se voi maksaa tehokkaammin. Kun löydät yhtennän ympäristössäsi, joka sopii täydellisesti perheesi tarpeisiin, voit nauttia joustavampaa elämäntapaa, tarvitsetko lapsenvahinkoja yhden päivän tai viiden päivän viikossa. Yksinkertaisin löydät Nanny ympäristössä Wiliossa. Läpinäkyvän arviointi- ja valvontajärjestelmän ansiosta voit helposti vertailla parhaita paikallisia Babysakersia, jotta voit löytää lapsillesi luotettavan, uskottavan ja ammattimaisen hoitajan.
Miten löydän hyvän lastenhoitajan?
Ystävät ja perheen suositukset ovat tavallisia tapoja löytää hyvä lastenhoitaja. Valitettavasti vaihtoehdot voivat rajoittaa henkilökohtaisia ​​yhteystietojasi. Wilio tarjoaa ratkaisun, jossa on korkean tason yhteydet naapurustossa. Läpinäkyvän arviointijärjestelmän ja arvostelujen kautta voit päättää, kuka vastaa parhaiten perheesi tarpeita.
Mitä pätevyyttä tarvitset lastenhoitajaksi?
Noojien on oltava vähintään 18-vuotiaita ja niillä on oltava asianmukaiset pätevyydet. Näihin vaatimuksiin kuuluu ensiaputodistukset ja CPR tai tarkastus lasten kanssa. Ja mitä enemmän Freeers tarvitsee todistuksen III, tutkintotodistus tai opetuspätevyys. Muussa tapauksessa jäljennökset olisi tehtävä asiaa koskevien pätevyyksien hankkimiseksi.
Guardian vs. Päivähoito: Onko lapsenvahti halvempaa?
Ero ja päivittäinen hoitoero on yhtä lähestymistapa ja mukana. Babysitter on paljon kalliimpaa kuin päivittäinen lastenhoito. Jos on vaikeaa maksaa päivittäisen lastenhoitopalvelun hinnat, lastenhoitajat ovat jopa vaikeampia. Kuitenkin hoitaja voi tarjota yksilöllistä ja kattavampaa lastenhoitoa. Lähetä pyyntö löytää sopiva lastenhoitaja Wiliossa. Saatat löytää hyvän hoitajan, joka voi toimia budjetin kanssa.
Mikä on ero posteriorisen ja AU-parin välillä?
Foster ja AU-pari vaihtelevat patruunalla ja kokemuksella. Au-pari ovat nuoria (18 - 30 vuotta), joka lähtee ulkomaille elämään perheen kanssa, josta he työskentelevät oppimaan kulttuuria lastenhoitoon. Mitä enemmän ja pari toimii enimmäismäärä tuntia viikossa. He saavat myös kämmenlaitteita isäntäperheestä. Sitä vastoin kasvu saa palkkaa toistensa työllisyyteen. Heidän työaika on joustava perhevaatimusten mukaisesti ja säätelee työlainsäädäntöä.
Onko kotityön elimet?
Petometrit tekevät kotitekoista lastenhoidossa. Näihin perusrakennustöihin kuuluu lastenhuoneiden puhdistus ja organisointi ja leikkikenttiä. Palvelut Naiset ovat joustavia perheen tarpeiden kanssa. Jos tarvitset lisää kotitalouden apua, voit asettaa tämän yksityiskohdat Wilio-luetteloon.
Pitäisikö minun antaa ruokavalion lastenhoitajalle?
Hoitajan ruoan tarjoaminen on valinnainen. Älä kuitenkaan unohda sovittaa odotuksia nannyn kanssa ennen kuin se tulee töihin. Jotkut perheet tarjoavat babysittereille ruokailua, kun taas muut lastenhoitopalvelut takaavat cateringin itsensä. Cateringin tarjoaminen riippuu sinusta ja sinun lastensi.
Palvelut

Mikä sisältää ammattimaisen hoitotyön palvelun?
Petometrit ovat omistettu monille lapsillesi liittyvistä tehtävistä. Mitä enemmän jälkikäteen voi auttaa sinua kevyillä kotitehtävissä. Ammattitaitoinen hoitopalvelu ei saa maksaa koko omaisuutta. Meidän alustan avulla voit tarkistaa hinnat ja arvostelut löytääksesi jonkun, johon voit luottaa. Seuraavassa on muutamia tehtäviä, joiden kanssa jälkeläinen voi auttaa sinua:
Lastenhoito
Lapsen tärkein tehtävä on huolehtia lapsillesi, varmistaa heidän turvallisuutensa ja huolehtia niiden perusvaatimuksista. Lastenhoitotehtäviin kuuluu ruokinta, uiminen, leimaaminen ja lapsi nukkumaan. Valmisteissa Kaikissa tilanteissa monet ensiapukoulutuksen ja CPR: n hoitajat. Kokenut lastenhoitaja tietää myös, onko sillä vanhempi tai soittaa 112 hätätilanteessa.
kuljetus
Luotettava lastenhoitaja voi ottaa lapsesi kouluun ja poimia ne myöhemmin päivän aikana. Mitä enemmän lapsesi voi mennä lapsen kanssa oppiaikoista. Näihin toimintoihin kuuluu kellot uinti, musiikki ja pelit. Tulipalo Wilio Babysitterin kautta naapurustossa ja löytää joku, joka tietää yhteisössäsi.
Ruoanvalmistus
Sinulla ei ole aikaa ruoanlaittoon tai ostoksiin? Ei pelkoa. Babysitter voi Lapsesi valmistaa terveellisiä aterioita, välipaloja ja lounaspaketteja. Jos tarvitset lastenhoitaja, auttamaan ruokaa ja muita tehtäviä, anna tämä tarve Wilio-luettelossasi. Ilmoita myös lasten ruokailutilaukset, allergiat tai erityiset ravitsemukselliset tarpeet. Tämä yksityiskohta auttaa lapsesi valmistautumaan aterioita tarpeen mukaan.
Kehitys
Lapsenhoito voi auttaa kehittämään oppimista ja päivittäisiä lasten taitoja. Voit hakea lastenhoitajaa, joka opiskeli lasten kehittymistä. Jotkut babysickers oppivat työskentelemään tietyn ikäryhmän kanssa. Esimerkiksi muut Babysiers voi tarjota perusohjaaja.
Helppo kotitehtävä
Foster voi myös auttaa kevyessä kotimaisessa työssä. Nämä teokset ovat siistit lelut, taitettava vaatteet ja talon puhdistus. Lisäksi lastenhoitaja voi desinfioida leluja, puhdistaa toistopinnat, steriloida pulloja ja suorittaa monia muita aktiviteetteja. Babysittersin tavanomaiset tehtävät liittyvät lastenhoitoon ja puhdistamaan sotku, joka kasvaa.