Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Kylpyhuoneremontti

Etsitkö laatoittajaa kylpyhuoneremonttiin? Meillä on 26 981 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 708 rekisteröidyt ammattilaiset
87 692 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Kylpyhuoneremontti

Tarvitsetko palvelua kylpyhuoneremontin alalla? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita purku- ja muurausasiantuntijoita, laatoitusta, wc-, pesualtaiden ja suihkujen johdotusta. Kylpyhuoneremontin hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: jätteiden keräys- ja maalauskulut, jonka tarjoaa yksi 26 981 luokan rakentajistamme

Katso myös:Hinnat
32 708 rekisteröidyt ammattilaiset
87 692 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Palvelut
Mikä sisältää kylpyhuoneen jälleenrakennuksen?
Kokeneet kodinmestarit, asentajat ja rakentajat voivat auttaa sinua pienillä kosmeettisella säätöillä kylpyhuoneesi. Ne korvaa suihkupäät, veden paristot, asenna suihkusuihku tai jopa asenna vessasi. Kuitenkin, jos etsit täydellistä kylpyhuoneen korjausta, tarvitset kylpyhuoneen kunnostusasiantuntijan. Luettelo siitä, mitä voit odottaa toimittajien ja kylpyhuoneen kunnostusasiantuntijoiden kanssa:
Vaihe 1. Tarjous ja suunnittelu
Tarkan tarjouksen luomiseksi mestarin on nähtävä tila. Hinta riippuu kylpyhuoneesi koosta, projektin vaatimasta ajasta (yleensä 13-25 päivää koko kylpyhuoneen kunnostukseen) ja tarvittavista materiaaleista. Sinä olet vastuussa kaikkien uusien laitteiden ja tarvikkeiden - kylpy, wc, kalusteet, laatat jne. - valinnasta ja tilaamisesta. Sinun tulee ostaa ja toimittaa ne ennen remontin alkamispäivää. Toimittajasi lähettää tarjouksen ja laatii suunnitelman kaikille osapuolille varmistaakseen, että kaikki etenee haluamallasi tavalla.
Vaihe 2. Vanhan kylpyhuoneen kaatuminen
Rakentajat ja purkuasiantuntijat poistavat laitteita ja joko varastoituja tai suojattuja suojattujen rakennustöiden aikana.
Vaihe 3. Valmistaudu uuteen kylpyhuoneeseen
Lisäksi putkimies ja sähköasentaja tekevät karkea asennusta. Tämä tarkoittaa asettamaan putkistoa ja virtajohdetta paikkaan ilman yhteyden. Sitten tulee kohtaus puusepän, ​​stukko ja laatta, joka seisoo tai valmistaa seinäsi ja lattiaasi. Tämä voi kestää 2 - 5 päivää riippuen kylpyhuoneen koosta ja kuivausajasta, joka tarvitaan kipsi-, puristamista ja perusväriä varten.
Vaihe 4. Uuden laitteen lisääminen
Tässä vaiheessa näet todella, miten uusi kylpyhuone tulee. Ensinnäkin laatat ja maalari tyhjentää seinät. Kun kuiva, uudet kylpyhuonekalusteet voidaan siirtää. Putkimies ja sähköasentaja täydentävät nyt kaikki yhteydet. Muut käsityöläiset käyttävät vedeneristystä ja tiivisteitä pesualtaan, suihkut ja kylpyammeet. Lopuksi lasit on asennettu peiliksi tai suihkuoviksi.
Vaihe 5. Lopputarkastus ja puhdistus
Kun kaikki on asennettu ja kuiva, SPA Renovator suorittaa lopullisen valvonnan. Käsityöläiset puhdistavat ja hävittävät kaikki pakkausjäämät. Toimittaja voi suorittaa peruspuhdistuksen, mutta voit myös haluta tilata ammatillisia siivouspalveluja, jotta kylpyhuoneen ligola.
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi etsiä kylpyhuoneremontin asiantuntija Wilion kautta?
Etsitkö asiantuntijaa, jolla ei ole kylpyhuoneen kunnostamista? Haluatko muuttaa kylpyhuoneen suunnittelua, luo enemmän tilaa siinä tai se lisää sitä ennen kiinteistön myyntiä, olet oikeassa paikassa. Etsi rekonstruktori alueellasi ja käsittele vihdoin kylpyhuoneesi uusi ilme, joka tarvitsee. Paras tapa palkata SPA Remontion toimittaja on julkaista kysyntäsi Wiliolle. Se on nopea ja helppo tapa löytää ammatillista tukea ajoissa ja talousarviossa.
Kuinka usein sinun tarvitsee remonoida kylpyhuoneet?
Useimmat ihmiset tekevät kylpyhuoneen 11-15 vuoden välein. Jos et ole vielä valmis täydelliseen remonttiin, voit elvyttää sitä yksinkertaisella temppulla: käyttäen laattojen ja laastin säännöllistä puhdistusta. Joten voit minimoida muotti ja väritys.
Mitkä ovat keskeiset vaiheet remonoida kylpyhuoneen?
Kylpyhuoneen remontti aloitetaan tarjous- ja projektisuunnitelmalla. Vahvistuksensa jälkeen ylimääräiset avainsanat: vanhojen kylpyhuoneen varusteiden, veden ja sähköisen jakelun, rakennustöiden, veden ja sähköliitäntöjen asennus, lopullinen puhdistus ja ohjaus.
Mitä hyötyä on ammattilaisen palkkaamisesta kylpyhuoneen kunnostamiseen?
Täydelliset SPA-rekonstruktiot edellyttävät sähköasennusta ja vesityötä, jonka pitäisi suorittaa vain pätevä henkilöstö. Lisäksi, kun voit nauttia ammattilaisesta, voit olla varma sen laajoista kokemuksista ja parhaista työkaluista. Se lopettaa korkean tason työn.
Mitä taitoja ja käsitöitä kylpyhuoneremontti sisältää?
Kylpyhuoneiden remontointiin liittyvät tärkeimmät yhdistykset ovat rakennukset, puusepäntyöt, kipsi, laatat, putkimiehet ja sähköasentajat. Käsityöläisten määrä riippuu remontin kylpyhuoneen valikoimasta.
Mitä pätevyyttä ja oppisopimuskoulutusta kylpyhuoneremonttini tarvitsee?
On hyvä tarkistaa, ovatko elinkeinonharjoittajasi paikallisten rakennusyhdistysten jäseniä lisenssillä ja ne ovat vakuutettuja rakennustöistä. Se sopii myös viimeisiin viitteisiin.
Kuinka paljon se maksaa kylpyhuoneeni?
Osittaisen remontin kylpyhuoneen keskimääräiset kustannukset Wiliossa on 35 - 700 €, mutta ne voivat olla myös suurempia, jopa pienempiä. Täydellinen remontti vaihtelee 2 000 - 8 000 €, tietenkin poikkeukset voivat olla myös poikkeuksia, joissa tämä budjetti lentää taivaallisiin korkeuksiin. Mutta nämä ovat ylellisiä tapauksia.
Tarvitseeko käsityöläinen luvan kylpyhuoneen remontointiin?
Kylpyhuoneen jälleenrakentamisessa on todennäköisesti tarpeen selvittää, mitä erikoislääkkeitä voidaan tarvita yksilölliseen suorituskykyyn. Muista varmistaa, että sillä on käsityöläiset asianmukaisella opetuskirjeellä ja myös vakuutuksella.