Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Kattilan asennus

Etsitkö putkimiestä kattilan kytkemiseen? Meillä on 22 352 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 715 rekisteröidyt ammattilaiset
87 708 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Kattilan asennus

Tarvitsetko kattilaliitäntäpalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita vanhan kattilan purkamiseen, uuden asennukseen, varoventtiilin tarkastukseen, kattilan liittämiseen vesihuoltoon, sähkövaraajan kytkemiseen. Vedenlämmittimen asennuksen hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: huolto, ylläpito, toimituskulut, varaosat, jonka tarjoaa yksi 22 352 luokan lämmitysinsinööristämme

Katso myös:Hinnat
32 715 rekisteröidyt ammattilaiset
87 708 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi palkata kattilaasennus- ja korjausasiantuntija Wilion kautta?
Harvat kotitaloudessasi on miellyttävämpi kuin kuuma vesi missä tahansa ja milloin tahansa. Tuli asiantuntija Wilion kautta, mikä varmistaa, että kuuma vesi kulkee hanasta tai kylpyammeesta. Nauti kuuman kylpyamme kylmässä kaudella ja vapauta kipeä lihakset rasittavan päivän töissä (tai harjoituksen jälkeen). Kaikki, mitä tarvitaan kuumaan veteen kotiisi on luoda kysyntää. Ilmoita kaikki tärkeät yksityiskohdat, kuten tekniset parametrit ja sähkökattilan sijoittaminen, joka on asennettava tai korjattava. Älä unohda osoitettasi, budjettiasi ja milloin haluat lopettaa työn. Urakoitsijat vastaavat kysyntää ja antavat sinulle ilmaisen tarjouksen. Näet heidän arvostelut ja arvioinnit auttaa sinua valitsemaan parhaan. Palvelun tilaamisen jälkeen voit asentaa tai korjata sähkökattila. Sitten maksat ennalta sovitun määrän ja koko työ päättyy. Jotta aina kuuma vesi kotona, hyödynnä Wilio juuri nyt!
Pitääkö minun toimittaa joitakin työkaluja tai laitteita asennukseen tai korjaukseen?
Ei, sinun ei tarvitse tarjota työkaluja tai laitteita. Kattilan asentamisen ja korjauksen asiantuntija on asiantuntemusta, kokemuksia ja työkaluja tämän palvelun suorittamiseen. Tarvitset vain sähkökattilan ja kaikki sen osat.
Kuinka kauan se asentaa tai korjata kattila?
Tämä riippuu asennuksen tai korjaustöiden kattilan ja monimutkaisuuden koosta. Jos työ vaaditaan useita olemassa olevaa kattilaa useita yksinkertaisia ​​muutoksia ja korjauksia, tämä palvelu voi kestää vain tunnin. Vanhan kattilan irrottaminen, sen sulkeminen tai hävittäminen ja uuden kiehuvan asennuksen korvaaminen voi kestää koko päivän.
Voiko Wilion putkimies auttaa minua myös kattilan asennuksessa tai korjauksessa?
Joo! Jos myyt kattilan asennusta tai korjausta ja sinun on ymmärrettävä enemmän työtä kerralla, mutta et löydä sitä rauhanomaisesti apuun. Löydät mestareita satoja eri tehtäviä, jopa epätavallisia teoksia, kuten putken puhdistusta, laitteiden eristys ja korjaus. Luo vain yksityiskohtainen kysyntä kaikkien erityistarpeidenne avulla, jotta Wilio putkimies voi auttaa. Näin muodostat yhteyden oikeisiin Wilio-asentajiin ja estävät väärinkäsitykset.
Voinko asentaa kattilan yksin?
On mahdollista, että asennat kattilan itse. Jos sinulla on kokemusta, taitoa ja oikeaa laitetta, voit varmasti kokeilla sitä. Se voi kuitenkin olla fyysisesti vaativa ja monimutkainen tehtävä. Älä vaaranna, että asennat itsellesi - jos kaipaat työkalut tai osaaminen vaikeuksiin. On ehdottomasti parempi käyttää Wilio ja etsiä asiantuntijaa, joka tekee sen puolestasi.
Mitä kattiloiden asennus- ja korjauspalvelut sisältävät?
Táto služba zahŕňa všetky úlohy potrebné na to, aby elektrický kotol vo vašej domácnosti pracoval na zásobovaní teplou vodou, či už ide o novú inštaláciu alebo opravu existujúcej. Môže to zahŕňať odstránenie starého ohrievača vody, aby sa uvoľnila cesta pre novú inštaláciu. Medzi ďalšie úlohy môže patriť umiestnenie nádrže, inštalácia potrubí, pripojenie expanznej nádrže, pripojenie teplotného a tlakového ventilu a pripojenie elektrických prípojok a elektrického vedenia. Váš inštalatér môže tiež opraviť poškodené elektrické kotly.
Palvelut
Vanhan vedenlämmittimen poistaminen
Kattilan asentajat voivat myös purkaa vanhan vedenlämmitin ja valmistaa tilaa uudelle. Asiantuntija alkaa keskeyttää virtaa jakeluverkossa ja sammuttaa veden. Kauhaa käytetään kaappaamaan kattilaan tallennettua vettä, joka kaadetaan putkistaan. Tämän jälkeen kaikki putket ja liitännät voidaan irrottaa ja siirtää vanha kattila säilytysalueelle. Jotkut sähkökattilat voivat tarjota vanhan säiliön hävittämisen sinulle.
Uuden kattilan sijainti
Vuokrattu kattilan asiantuntija voi määrittää ja sijoittaa kattilan säiliön sopivimpaan paikkaan ja keskittää ne kohotetulle alustalle helpottamaan pääsyä ja turvallisuuden varotoimenpiteen tulvien varalta. Jos sinulla ei ole korotettua alustan, jotkut asiantuntijat voivat saada sinut lisämaksuun.
Putkien asennus ja asennus
Následne váš odborník nainštaluje rúry. Zmerajú sa rúrky a rozrežú sa na správne šírky a dĺžky. Musia sa odstrániť aj ostrapky na vnútorných častiach rúrok, aby sa zabezpečil lepší prietok. Každé inštalované potrubie je obalené inštalatérskou páskou. V prípade potreby je spájkované a inštalované oboma spôsobmi tak, aby sa zvýšila bezpečnosť a ochrana pred únikmi. Rovnako sú nainštalované príslušné komponenty ako lisovacie matice, krúžky a pružná hadica. Váš špecialista zabezpečí, aby všetky tieto inštalácie mali dokonalé utesnenie a pevné uchytenie.
Paisuntasäiliön, lämpötila- ja paineventtiilin liitäntä
Kattilasi asennusasiantuntija vaikuttaa laajennussäiliöön viileään veden syöttöpuolelle tai sähkölämmittimen yläpuolelle. Asennetut putket leikataan oikeaan pituuteen, kaukoostaan ​​ja juotetaan tarpeen mukaan. Laajennussäiliön asentamisen jälkeen asiantuntijan on vastattava paineita paisuntasäiliöön, jossa paine vesiputkessa käyttäen käsinäpumppua. Se täydentää asennusta ja juotetta säiliön ja putken tarvittaessa.
Virtalinjojen liittäminen
Jos virta ja vesi on edelleen käytössä, asiantuntijasi yhdistää virtajohdon pääkytkimeen. Kun kaikki asennukset on valmis, vesi ja virta kytketään päälle ja testaa, virtaako vesi hanat.
Vaurioituneiden sähkökattilan korjaus
Jos tarvitset sähköisen kattilan korjauksen, asiantuntijasi tarkastaa kattilan virran ja veteen. Putkien, nivelten ja varusteiden vuotoja, paineen epätasapainoa tai muita ongelmia ohjataan. Tämän jälkeen korjaukset tehdään.