Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Muurari

Etsitkö muuraria muuraustöihin? Meillä on 24 772 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
33 129 rekisteröidyt ammattilaiset
88 810 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Muurari

Tarvitsetko palvelua muurausalalta, muurari? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita betonoinnissa, tukiseinien rakentamisessa, ikkunaluumissa. Työntekijän hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoa palveluista: viimeistelytyöt, töiden jälkeiset siivoukset, tiilet, laatat, päällystys, betoni, saumaus, jotka toimittaa jokin 24 772 muurareistamme kyseisessä kategoriassa.

Katso myös:Hinnat
33 129 rekisteröidyt ammattilaiset
88 810 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
ProvidersEnemmän kuin 24 772 ammattilaiset läheisyydessä
profile image

Takkaseppä Oy

yhtiö
4,3
Muurari

Takkaseppä Oy valmistaa takat, pönttouunit, leivinuunit, perinne tulisijat ja muut muuraustyöt vahvalla ammattitaidolla. Muurari Jyväskylä, Keski-Suomi.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
profile image

Myllyn Muuraus

yhtiö
4,0
Muurari

Myllyn muuraus hoitaa muuraustyöt Oulun alueella. Teemme mm. savupiippujen ja leivinuunien muuraukset ja korjaustyöt 25:n vuoden kokemuksella.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
profile image

Muurausliike Sami Vanne Oy

yhtiö
4,2
Muurari

Rakennusalan muuraustöihin erikoistunut Muurausliike Sami Vanne Oy on kasvanut vuosien varrella alansa suurimmiksi toimijoiksi Suomessa.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
profile image

Janakkalan Tulisija- Ja Muurausurakointi Oy

yhtiö
4,7
Muurari

Muuraus- ja LVI palveluita

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
profile image

Muurari Lång Kari

yhtiö
4,0
Muurari

Tällä sivulla voit tutustua tekemiimme töihin.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
profile image

Grisha - Rakennus

yhtiö
4,7
Muurari

Teemme kaikki muuraustyöt pitkällä kokemuksella ja vakaalla ammattitaidolla. Meiltä myös Korjausmuuraus Helsinki - Espoo - Uusimaa -akselille: purkutyöt, tiilien vaihto, saumojen korjaus, sokkelien korjaus ja betonikorjaus.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
profile image

KJL Muuraus Oy

yhtiö
4,9
Muurari

Finder.fi kertoo KJL Muuraus Oy yrityksestä kaiken olennaisen yhteystiedoista alkaen aina talous- ja päättäjätietoihin asti.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
profile image

Muuraus ja laatoitus Parttimaa Sakari

yhtiö
4,1
Muurari

Teen yksilölliset takkamuuraukset vuosien kokemuksella ja ammattitaidolla, joten saat taatusti haluamasi tulisijan.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
Näytä lisää
Millaisia ​​materiaaleja käytetään yleisesti muurauksessa?
Třehla. Se on laatu ja kestävä materiaali, joka näyttää hyvältä ja tyylikäs kaikki kiinteistöjen elämä. Tiilet ovat tyylillä tyylillä, perinteisestä punaisesta moderniin tekstuuriin ja väreihin. Ne tuotetaan yleensä savesta, hiekasta, vedestä ja joskus kalkkista tai tuhkaa. Erilaiset tiilet voivat sisältää erilaisia ​​ainesosia, jotka sekoitetaan ja sitten muoto. Kun tiilet on muotoiltu, ne polttavat. Hroken tiilet Tiilet varastoidaan kulutuspinnassa, nivelsille, risteyksessä tai puolijuosassa. Tällaisessa muuraustyössä korostetaan yhtenäisten liitosten luomista. Muurauksen vapaamuistoja ohjataan ensin ja sitten tasaisesti täytetään tavanomaisella tai sementtilaastilla. Liitokset voidaan täyttää takin tasoon. Bangingin jälkeen vesipitoinen kerros suljetaan siten, että kosteus ei tunkeudu muuraukseen. Poroketón. Preferenne on kevyt rakennusmateriaali, joka on valmistettu täyteaineesta (hiekka tai lentotuhka), sideaine (kalkki ja sementti), vesi ja kaasunmuodostus lisäaineet. Sen käyttö muuraustyössä helpottaa sitä, että se on saatavilla lohkojen muodossa sekä täydellisten seinien ja kattojen rakentamiseen. Siksi se on kevyt, sen käyttö säästää kustannuksia tukirakenteiden ja liikenteen mitoituksessa. Porbetonilohkot ovat suurempia kuin tiilet. Operaattorilla ja perifeeriseinäillä on kynät ja urat, mikä tekee Maltalle vain horisontaalisissa nivelissä. Näin ollen tarvitaan myös paljon vähemmän malted niveliä ja muuraustekniikkaa. Se ei ole syttymätön, säätelee kosteussuhteita sisätilassa ja pakastettava. Stone Murviva. Siten rivi muuraus on käsitelty kivi-lohkoilla, jotka löytyvät useista muodoista ja kuvioista. Ja louhoskivi, joka tunnetaan myös karuista kiveänä, joka on tallennettu "Rubble Masonry". Tuloksena on vähemmän puhdas ulkonäössä ja seinät ilman säännöllistä kuviota. Sen sijaan louhoskivi tarjoaa aitoa ulkoasua, joka voi näyttää hyvältä. Betonilohkot Betoni on samanlainen kuin tiili. Koska betonilohkot ovat paljon suurempia kuin tiilet, nämä muuraustyöt vie paljon lyhyempiä. Betonilohkot ovat siksi erittäin suosittu rakennusmateriaali. Lisäksi ne ovat yleensä edullisempia kuin tiilet ja ovat myös palonkestäviä. Niitä käytetään usein pääasiassa säätiöissä.
Millaisia ​​muuraustyöt voin tilata?Muuraustyöt
Tiilet tiilistä ja betonilohkoista Kivi kivi tai tiiliseinät, tuki seinit, viestit, koriste- tai toiminnalliset rakenteet Savupiippujen rakentaminen ja korjaus Vaurioituneiden seinien korjaus ja vaurioituneet tai hullu tiilet ja muuraus Kiviseinien rakentaminen Maltalla tai ilman Conting betoniparakkeet, perusasiat, aluslevyt Korjaus Kasvi- ja venytysseinät Betonin, lohkojen tai kiven vedeneristys perusteet Luonnon tai keinotekoisen kiven asentaminen Konkreettinen Koriste-kivi- ja arkkitehtonisten yksityiskohdat, kuten ikkuna, arkkitehtoniset yksityiskohdat, asennus ja jälleenrakentaminen, kuten ikkuna sillot, arkiere ja vastaavat. Kivipolkujen, terassien, tulipalojen asentaminen, portaat Kaada betoniportaat ja jalkakäytävät Saapuminen betonista, soraa, laatat tai kivestä
Neuvoja ja vinkkejä
Dobré zadanie je základ Napíšte do zadania čo najpresnejší popis aké práce potrebujete vykonať a v akom rozsahu aby odborník presne vedel, aká je vaša predstava. Skontrolujte si realizáciu Aby ste si mohli byť istí, že všetky práce boli urobené kvalitne, kontrolujte prácu počas jej priebehu, rovnako ako aj po jej dokončení. Rozpočet a čas Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi etsiä asiantuntijaa muuraus Wiliossa?
Etsitkö ammattitaitoista muurausasiantuntijaa? Haluatpa sitten rakentaa talon, lisätä muutaman huoneen, rakentaa toisen kerroksen, vaihtaa ydintä tai muuttaa asunnon pohjaratkaisua, autamme sinua löytämään muurausasiantuntijan, joka osaa hoitaa sen. Muuraramme hoitavat kaiken autotallin rakentamisesta ullakon saneeraukseen, talvipuutarhan rakentamiseen ja talon rakentamiseen alusta alkaen. Säästä aikaa ja rahaa vertaamalla tarjouksia ja valitsemalla alueeltasi parhaiten arvioidut mestarit. Wilio auttaa sinua löytämään muurauksen asiantuntijat, jotka rakentavat kaiken puolestasi perustuksista, kantavista seinistä ja pilareista piippuun tai takkaan. Hyvä laatu, kohtuulliseen hintaan ja silloin kun sitä tarvitset.
Mitkä ovat masonwork?
Muuraustyö sisältää kaikkien rakennusten rakentamisen yhdistämällä materiaaleja laastilla. Malta on sementti, joka pitää tiilien, betonin, kiven, marmorien ja muiden materiaalien rakenteen kuivauksen jälkeen. Muurausmateriaaleja käytetään muuraustyöhön, mutta myös luonnollisesti esiintyy luonnossa.
Kuinka löydän muurausasiantuntijan alueeltani?
Paras tapa löytää asiantuntija muuraustyöstä on tulla Wilio-kysyntään. Lähetämme kysyntäsi asiantuntijoilla, joilla on tarvittavat pätevyydet ja voit valita useista valikoista vapaamuodoista, jotka tuntevat työn, kun tarvitset sitä. Vertaa sitten tarjouksia, lue arvosanoja ja arvostelut asiakkailta ja katso kuvia valmiista muuraustyöstä valita oikea henkilö projektiin.
Voinko tehdä muurausta yksin?
Monet muuraustyöt ovat monimutkaisempia kuin se saattaa tuntua. Koristeellinen seinä puutarhaan, joka ei ole nenki, voi myös rakentaa kotimaan shill. Mutta tukimuurien rakentamisen osalta perustusten rakentaminen tai on välttämätöntä tietää arkkitehtonisten suunnitelmien ja piirustusten mukaan, sinun kannattaa jättää tämän työn ammattilaisille. Tulet varmasti siitä, että kaikki muuraustyöt on laadittu ja että rakennus on turvallinen ja kestävä.
Minulla on materiaalia muuraustyössä toimittaa minua vai onko Mason tuo oma?
Tiilet ja muut rakennusmateriaalit on maksettava tai toimitettava tai toimitettava Masonin kuulemisen jälkeen. Varmista aina, että sinulla on kaikki tarvittava materiaali. On parasta sopia, mitä materiaaleja on ostettava, ennen kuin vahvistat mainostamaan muuraustyöstä.
Kuinka kauan muuraus kestää?
Muuraustyön pituus riippuu siitä, millaista työtä tarvitaan tarvittavien valmistelutuotteiden määrästä ja kuinka monta metriä on muuraus. Pienempi muuraus voi käsitellä kätevää masonia muutamassa tunnissa, kun taas suuremmat hankkeet, kuten rakennusrakennus, kestää useita viikkoja.
Mikä materiaalityyppi on parasta muurausta?
Vastaus tähän kysymykseen riippuu suurelta osin tietystä hankkeesta. Riippuen tyylistä, tarpeista ja rakenteellisista sijoittelusta, jotka ovat muurauksia, on tarkoituksenmukaista harkita erilaisia ​​materiaaleja. Esimerkiksi jos rakenne sijaitsee ulkopinnalla, sinun on oltava materiaali, joka on kestävä ja säänkestävä. Toisaalta, jos sisustussuunnittelun elementit ovat lopputuotteen tärkeämpi ulkonäkö, sen sijaan, että se on kestävä.
Kuinka kauan muuraus?
Se riippuu siitä, millaista masar-työtä tehdään, tarvittavien valmistelutoimien määrästä ja kuinka monta metriä on muuraus. Masonin keskimääräinen voi asettaa 280 - 500 tiiliä päivässä. Pienempää työtä voidaan tehdä muutamassa tunnissa, kun taas suuremmat hankkeet, kuten rakennusrakennus voi kestää useita viikkoja.
NäytteetPalveluntarjoajien toteutukset
profile image
Muurari
Niko O.
profile image
Muurari
Mauri P.
profile image
Muurari
Eino C.
profile image
Muurari
Sippo B.
profile image
Muurari
Finn L.
profile image
Muurari
Samu Y.