Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Autohuolto

Etsitkö automekaanikkoa autohuoltoon? Meillä on 3 204 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 355 rekisteröidyt ammattilaiset

85 461 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Autohuolto

Tarvitsetko autohuoltoa? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaat asiantuntijat öljynvaihtoon, renkaiden vaihtoon, tuulilasien vaihtoon ja korjaukseen. Auton korjauksen hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: huoltotarkastus, öljy-, kesä- ja talvirenkaat, jonka tarjoaa yksi 3 204 luokan huoltoteknikoistamme.

Katso myös:Hinnat

32 355 rekisteröidyt ammattilaiset

85 461 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Neuvoja ja vinkkejä
Dobré zadanie je základ Automechanici sú zvyčajne zodpovední za celý rad prác od servisných prehliadok auta, až po rôzne opravy. Napíšte do zadania čo najpresnejší popis aké práce potrebujete vykonať a v akom rozsahu aby odborník presne vedel, aká je vaša predstava. Skontrolujte si realizáciu Aby ste si mohli byť istí, že všetky práce boli urobené kvalitne, kontrolujte prácu počas jej priebehu, rovnako ako aj po jej dokončení. Rozpočet a čas Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Missä yleisissä autonkorjauksissa automekaanikko voi auttaa minua?

Öljyn ja suodattimen vaihto
Öljyn, öljynsuodattimen, polttoainesuodattimen ja ilmansuodattimen vaihtaminen on välttämätöntä ajoneuvon sujumiseksi. Se takaa myös taloudellisemman toiminnan ja pienemmän polttoaineen kulutuksen verrattuna tukkeutuneeseen ja saastuneen suodattimeen. Se on yksi ajoneuvon säännöllisen palvelun tärkeimmistä osista.
Pieni palvelu
Pienet palvelut ovat öljy- ja suodatinvaihto; Runko ja alustan säätö; Kaikkien moottorin kaikki nesteet, mukaan lukien nesteet aluslevyihin, jarrunesteen, jäähdytysnesteen ja ylimääräisten 35 avainkomponentin, kuten valot, renkaat ja jarrut. Useimmat mekaniikka etenee valmistajan ohjeiden mukaisesti ja suosittelee muita teoksia, joita auto voi tarvita auton tyypin ja iän suhteen.
Great Service Tour
Suuri palvelu tarjoaa kaikki pienen palvelukeskuksen osan palvelut, samalla kun se sisältää myös ajoneuvon 15-30 komponentin ohjauksen, mukaan lukien esimerkiksi akselin ohjaus, pyörän säätö, ohjausvalmistus, iskunvaimentimet, pumput, valon säätö, ilma Kuvauspiirin hallinta ja muut.
Korjaukset, vaihto ja huolto
Olipa kyseessä kulutustarvikkeita, kuten öljy, suodattimet, kynttilät tai kuluneet jarrupalat. Muita säännöllisiä säädöksiä ovat ilmastoinnin puhdistus ja desinfiointi tai pyyhkimien vaihto. Kokenut auton mekaanikko huolehtii autostasi hyvässä kunnossa, turvallinen ja TK- ja EK-päästöjen valvonnan tekniset tarkastusstandardit.
Lasin, korin ja sisustuksen korjaus
Jos etulasilla on halkeama tai vaurioitunut väri, se on parhaiten vaurioitunut oikein mahdollisimman pian. Jos kyseessä on vaurioitunut pehmuste tai sisätilojen muovi, erityisesti esteettiset viat, jotka voidaan tehdä myöhemmin.
Pyörän huolto ja renkaat
Geometria ja pyörän tasapainotus, onko kesän ja talven renkaiden laatu, joka on ratkaisevan tärkeää turvallisen ajamisen, jarrutuksen ja optimaalisen ajoneuvon suorituskyvyn kannalta.
Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi haku autopalvelu Wiliossa?
Či už potrebujete bežnú servisnú prehliadku auta, prezutie, geometriu, alebo väčšiu opravu, na Wilio nájdete automechanika, ktorý to zvládne. Skontroluje vaše auto, diagnostikuje problém a vykoná potrebné opravy a výmeny. Stačí zadať dopyt a počkať na cenovú ponuku. Bez ohľadu na značku a model vášho auta, vám pomôžeme nájsť mechanika alebo autoservis, v ktorom dajú vaše auto do prvotriedneho stavu. Ak vaše vozidlo potrebuje bežný servis či opravu Wilio vám pomôže nájsť odborníkov, na ktorých sa môžete sa spoľahnúť, že urobia kvalitnú prácu za dobrú cenu.
Mitkä ovat yleisimmät autoongelmat, joita automekaanikko voi auttaa ratkaisemaan?
Yleisimmät ongelmat ovat moottorin häiriöt, elektroniikka tai viat tai ajoneuvon rungon vähäinen vaurioituminen. Turvallisuutesi ja estämiseksi mahdolliset maantieongelmat, sinun on otettava säännöllinen palvelutarkastus vähintään vuosittain ja tehdä tarvittavat korjaukset heti, kun huomaat ongelman.
Kuinka kauan se ottaa auton korjaus?
Korjauksen kesto riippuu siitä, kuinka kriittisiä viat ovat ja kuinka monta ajoneuvon osaa on vaihdettava tai korjattava. Yleensä useimmat auton rutiinikorjaukset voidaan tehdä yhdessä päivässä - tarkastuksesta ja diagnostiikasta korjaukseen tai vaihtoon. Varaosan toimitus saattaa kuitenkin pidentää korjausaikaa, jos kyseessä on vaihto-osa. Ammattitaitoinen automekaanikko tekee kaikkensa saadakseen sinut takaisin tielle mahdollisimman pian, mutta turvallisuus on aina etusijalla, joten työn laatu ei ole laadun kustannuksella.
Kuinka kauan palvelu tarkastus tapahtuu?
Auton huoltokierros voi kestää keskimäärin 1-2 tuntia. Jos korjauksia tarvitaan myös normaalin palvelun ulkopuolella, se voi kestää kauemmin.
Kuinka löydän luotettavan autopalvelun tai automekaanikon alueeltani?
Wilio auttaa sinua löytämään autopalvelun naapurustollasi, joka voi ratkaista ongelmasi. Syötä vain kysyntä ja sopia määräajasta ja hinnasta.
Miksi olet samaa mieltä autopalvelusta Wilion kautta?
Säännöllistä autopalvelua tarvitaan luotettavasti ja turvallisesti. Wilion avulla voit löytää mekaanikon tarvittavat taidot, kokemukset ja laitteet. Yksinkertaisesti verrata eri hintatarjouksia ja valitse paras. Wilio on nopein ja helpoin tapa löytää luotettava auto naapurustossa.
Kuinka usein tarvitaan autopalvelu?
Yleensä auto on suorittanut 12 kuukauden välein (15 000 km tai 30 000 km) riippuen valmistajan suosituksista ja moottorityypistä.
Näytteet

Palveluntarjoajien toteutukset

Autohuolto
Erno T.
Autohuolto
Runo O.
Autohuolto
Veeti Y.
Autohuolto
Paavo M.
Autohuolto
Reijo A.
Autohuolto
Roope K.
Autohuolto
Arvo Z.
Autohuolto
Tero B.