Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Siivous yritys

Etsitkö siivoustyöntekijää? Meillä on 30 832 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 357 rekisteröidyt ammattilaiset

85 471 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Siivous yritys

Tarvitsetko siivouspalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita ikkunoiden pesuun, imurointiin, silitykseen, laatoitukseen, pesuun ja hakkaamiseen. Siivouksen hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: siivoustuotteet, pölynimuri, moppi, luuta, ämpäri, jonka toimittaa jokin 30 832 siivoojistamme kyseisessä kategoriassa.

Katso myös:Hinnat

32 357 rekisteröidyt ammattilaiset

85 471 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Mikä on osa tavallista puhdistusta?

Mikä on siivous

Makuuhuone, olohuone ja jaetut välilyönnit Pyyhi pöly kaikkiin pääsypintoihin makuuhuoneessa, olohuoneessa ja jaetuissa tiloissa Puhdistus kaikki peilit ja lasipinnat makuuhuoneessa, olohuone ja yhteiset välilyönnit Pesu lattiat makuuhuoneessa, olohuone ja yhteiset välilyönnit Imuroimalla makuuhuoneeseen, olohuoneeseen ja jaettuihin tiloihin WC: n, suihkujen, kylpyammeiden ja pesualmien pesu ja desinfiointi Pyyhi pöly kaikkiin kylpyhuoneen käytettävissä oleviin pintoihin Pesu lattiat kylpyhuoneessa Puhdistus kaikki peilit ja lasipinnat kylpyhuoneessa Puhdistus pesuallas keittiössä, täyttämällä astianpesukone, pesuastiat Siivouspinnat, pöytä ja merenkulku keittiössä Sivuston, putkien ja mikroaaltouunin pinnan puhdistaminen Pesu lattiat keittiössä Keittiöyksikön sisäpuolen puhdistaminen Jääkaapin puhdistaminen Silitys Windowsin puhdistus Mattojen valtimointi Puhdistus / istuinjoukot
Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä taitoja puhdas on?
Taitava siivooja osaa suunnitella siivouksensa niin, että hän toimii mahdollisimman tehokkaasti ja hoitaa kaiken työhönsä varaamassa ajassa. Siivoojat tekevät usein useita asioita kerralla, käynnistävät pesukoneen tai astianpesukoneen, jonka aikana he pyyhkivät pölyn ja imuroivat tai liottavat keittiössä voimakkaasti likaantuneita esineitä ja puhdistavat silti kylpyhuoneen. Siivooja osaa puhdistaa kunnolla myös juurtuneen lian tai vaikeapääsyiset paikat. Hän tietää myös, mitä työkaluja ja työkaluja tulisi käyttää, jotta kaikki pysyy perusteellisesti puhtaana.
Miten löydän hyvän puhdistuksen?
Wilio-kysynnän luominen on nopea ja helppo tapa löytää älykäs ja halukas puhtaampi lähiympäristössäsi. Wilio auttaa sinua löytämään puhdistuslaitteen, joka voidaan räätälöidä ja tehdä kaikki työt, joita tarvitset, kuten silityskoneet, pesuikkunat ja alla.
Mitä työtä puhtaaksi puhtaaksi?
Siivous useimmilla on usein pyyhkimällä pölyä, imurointia ja pesua laatta kaikissa huoneissa. Kylpyhuone siivous, mukaan lukien peilit, wc, paidat ja kylpyammeet. Keittiön puhdistaminen, työtaso, turvakoneet, pesualtaat ja ovi kaapissa. Puhdistus- ja pyyhkimisovet, laatat, kynnet, peilit, lasit ja koristelu. Voit myös sopia muita palveluja, kuten ikkunanpesu, kuljetus ja saranointi verhot ja saranat, pesula ja alapuolella.
Kuinka usein puhdistat?
Useimmiten asiakkaat tilaa säännöllinen puhdistus, joka toinen viikko. Jos sinulla on koti lemmikkejä kotona, pienet lapset tai tarvitsevat vain puhdistaa useammin, voit sopia viikoittaisesta aikataulusta.
Tarvitseeko minun tarjota puhdistusvalmisteita?
Suosittelemme, että sovit siivoojan kanssa etukäteen, tuoko hän siivoustuotteita vai käyttääkö hän omiasi. Jos siivoojalla ei ole omia erikoiskoneita (esimerkiksi jos tilaat hakkaamisen tai ikkunoiden pesun), jotka saattavat vaatia erityisiä puhdistusaineita, se saattaa mieluummin käyttää puhdistusaineitasi rutiinipuhdistuksen aikana. Kun siivooja matkustaa joukkoliikenteellä, hänelle voi olla ongelmallista tuoda mukanaan siivoustuotteita tai työkaluja, kuten pölynimuri, moppi ja ämpäri. Suosittelemme, että sovit siivoojan kanssa etukäteen, tuoko hän siivoustuotteita vai käyttääkö hän omiasi.
Kertakäyttöinen tai säännöllinen puhdistus?
Jos tarvitset yhden kerran tasaisen puhdistuksen tasaisen tai talon, syötä vain Wilio-kysyntä ja auta sinua löytämään puhdistusta kertakäyttöisellä siivouksella, joka auttaa sinua. Jos sinun on puhdistettava säännöllisesti, autamme sinua löytämään puhdistuspuhdistuksen. Kehotamme sopimaan avauskokouksesta varmistamaan, että olet kaikki odotuksesi mukaan.
Miksi vuokrata puhtaampaa Wilio?
Nezostáva vám čas na upratovanie kvôli dlhým dňom plným povinností? Nestíhate umývať dlážky, vysávať a utierať prach popri vození detí do školy a pomáhaní s domácimi úlohami? Keď ste unavení a prepracovaní, tá posledná vec na ktorú máte chuť je tráviť sobotné ráno upratovaním. Pomôže vám šikovná upratovačka ktorá sa postará, aby váš dom, byt či kancelária žiarili čistotou. Profesionálna upratovačka bude pravidelne udržiavať váš byt či dom čistý, alebo vám príde pomôcť upratať byt po nájomníkoch, poumývať okná, vytepovať koberce či hĺbkovo vyčistiť byt pred sviatkami.
Neuvoja ja vinkkejä
Dobré zadanie je základ Upratovačky môžu riešiť širokú škálu rôznych prác od bežného upratovania, po hĺbkové čistenie, umývanie okien, žehlenie. Napíšte do zadania všetky úlohy aby upratovačka vedela odhadnúť rozsah prác a priniesť potrebné nástroje a čistiace prostriedky. Aké čistiace prostriedky chcete použiť Odporúčame vopred sa s upratovačkou dohodnúť o tom či si čistiace prostriedky donesie, alebo či použije vaše. Rozpočet a čas Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Näytteet

Palveluntarjoajien toteutukset

Siivous yritys
Hannu Q.
Siivous yritys
Arvo U.
Siivous yritys
Samu Y.
Siivous yritys
Kauno E.
Siivous yritys
Paavo A.
Siivous yritys
Roope E.