Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Kosmetologi

Etsitkö kosmetologia? Meillä on 902 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 352 rekisteröidyt ammattilaiset

85 441 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Kosmetologi

Tarvitsetko kosmetologin palvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita ihon otsonipuhdistukseen ja hoitoon, diagnostiikkaan, konsultaatioihin. Ihonhoitopalveluiden hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: kosmetiikka ja misellivedet, joita tarjoaa yksi 902 kosmetologimme kyseisessä kategoriassa.

Katso myös:Hinnat

32 352 rekisteröidyt ammattilaiset

85 441 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Palvelut

Mitä sisältävät kauneushoitoja?
Kosmeettiset ja kampaamopalvelut ovat paitsi ihonhoito ja meikki erikoistilaisuuksiin. Seuraavassa on joitain suosituimpia kosmeettisia palveluja ja mitä voit odottaa varauksen yhteydessä:
Kampaamo
Môžete si objednať mobilného kaderníka na strihy, farby a úpravu účesov pre mužov i ženy, ako aj účesy na špeciálne príležitosti. Keď si rezervujete mobilného holiča alebo kaderníka, prídu s vlastnými nástrojmi, kozmetickými produktmi a vybavením. Po konzultácii o vašich potrebách v oblasti starostlivosti o vlasy vytvoria plán postupu prác. Ak si necháte urobiť strih a farbu, napríklad zafarbenie vlasov ombre, váš kaderník začne najskôr nanášaním farieb a až potom vlasy ostrihá a vysuší. Niektorí mobilní kaderníci sa tiež špecializujú na služby ako predlžovanie vlasov, dredy a zložitejšie účesy pre špeciálne príležitosti.
Chľápkovin poistaminen.
Mobiilikosmetiikka on tulossa yhä suositummaksi karvanpoistossa mahdollisimman yksityisesti omassa kodissasi, kun on kyse vahauksesta eri kehon osiin tai kulmakarvojen muotoiluun ja värjäämiseen. Kun kosmetologisi saapuu, hän tarvitsee jonkin verran tilaa karvanpoistoalueen, valojen, pyyhkeiden ja laitteiden valmisteluun sekä veden ja sähkön saatavuuden lämmittimien ja valojen syöttämiseen. Kun he ovat valmiita, he kertovat sinulle, kuinka makuulle tai istumaan karvojen poistoa varten. Toimenpiteen lopussa se auttaa sinua puhdistamaan ihosi vahajäämien poistamiseksi ennen laitteen pakkaamista.
Tatuoinnit ja lävistykset
Kun vuokraat mobiilitaiteilijan tatuoinnille tai lävistykselle, se tarvitsee tarpeeksi tilaa työskentelemään. Ne tuovat yleensä oman tuolin itsellesi, jotta he voivat kätevästi työskennellä pidemmän ajan ja mobiilituolin tai pöydän puolesta, riippuen siitä, mitkä kehon alueet toimivat. Kun saat lopullisen suunnittelun, LULL alkaa piirtää tatuointeja asettamalla hienoja neuloja, jotka on täytetty musteella iholle. Tatuoinnin päätyttyä he antavat sinulle ohjeita ihon huolehtimiseksi ja infektioiden ehkäisemiseksi.
Erikoistilanteet
Valmistautuminen erityiseen tilaisuuteen on yksinkertainen mobiilikosmetiikan kanssa. Voit vuokrata kosmetologin valmistamaan ihmisryhmää häät vastaanottoon, kaunistaa tyttöjen nippuja ennen ilta-osapuolta tai käyttää tatuointia Kenoon kulttuuritapahtumissa ja juhlissa. Kun kosmetologi saapuu, se tuo sinulle tuotteita ja työkaluja, jotka tarvitsevat täydellisen ulkonäkösi puolueesi tai tapahtuman. Jos olet tilannut mobiili Tan Spray, ne yleensä tuovat erityisen teltan tekstiilistä, joka estää aurinkovoidetta saamaan seinät tai matot. Jos jätät meikkiä ottamaan valokuvia, häät tai muu tapahtuma, kauneudenmukaisuus tuo yleensä oman tuolin tai tuolin sekä valot olemaan mukava työskennellä ja nähdä työsi.
Manikyyri ja pedikyyri
Mobiilikannan asiantuntijat voivat vierailla kotona ja antaa sinulle täydelliset palvelut manikyyri ja pedikyyri. Sinun kosmetologi tuo kaiken, mitä sinun tarvitsee säätää kynsiäsi, työtä ja satuttaa. Ennen kostuta ympäröivä iho ja käsi kädet ja jalat kiihkeästi mukavilla istuimilla, ne koskevat luonnollista kynsilakkaa tai luo keinotekoisia kynnet materiaalista ideoiden mukaan.
Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi palkata lähimmälle kosmetologi Wilion kautta?
Etsitkö kokenutta kosmetologia alueeltasi tulevaan tapahtumaasi tai erityistilaisuuteen? Kun palkkaat kauneusammattilaisen, voit nauttia ammattitaitoisesta avusta kaikessa hiuksista ja meikistä auringonottoon, manikyyriin, pedikyyreihin ja muuhun. Se on valmis uusimpien tuotteiden, työkalujen ja laitteiden kanssa, jotta voit vain rentoutua. Suunnitteletpa erityistä tapahtumaa tai haluat ylläpitää säännöllistä kauneushoitoasi, asiantuntijasi auttaa sinua näyttämään ja tuntemaan olosi mahdollisimman hyvältä. Wiliosta löydät kaikki alueesi parhaat kosmetiikkatuotteet. Päästä eroon tapahtumavalmisteluista tai kauneusrutiineista ja nauti ammattitaitoisista kosmetologipalveluista mukavasti omassa kodissasi.
Kuka on kosmetologi?
Kosmetiikka on ammattilaisia, jotka työskentelevät esteettisessä parantamisessa tai ihon ulkonäön muutoksessa.
Mitkä ovat suosituimmat kauneushoitoja?
Suosituimpia kauneushoitoja ovat kosmeettinen ihonhoito, värjäys kulmakarvat ja loppukäsittely ja manikyyri ja pedikyyri.
Tarvitsevatko kosmetologit pätevyyttä tai koulutusta?
Useimmat kosmetiikka täydentää opiskelua tai oppisopimuskoulutusta, jotta voit oppia käyttämään ja soveltamaan tuotteita turvallisesti. Pätevyys ja ammatillinen kokemus osoittavat, että heillä on taito ja tietämys hyvää työtä.
Miksi vuokrata minulta kosmetologi sulkemaan?
Matkaviestin kosmetiikan luominen koti on mukavampaa ja tarjoaa suuremman yksityisyyden. Voit jopa säästää rahaa niiden vähäisten yläkustannusten vuoksi verrattuna joihinkin kauneushoitoja tarjoaviin yrityksiin.
Kuinka paljon aikaa minun pitäisi varata kosmetiikan toimikaudeksi?
Laulun pituus kosmetiikka riippuu suorittamasta toiminnasta. Esimerkiksi täydellinen kasvohoito voi kestää puolitoista tuntia ja kulmakarvan säätö kestää 15 minuuttia.
Kuinka paljon kauneuden palvelut maksavat?
Keskimääräiset kosmetiikkakustannukset vaihtelevat 20-80 euron palvelukseen, jos tilaat ne Wilion kautta. Hinta riippuu kuitenkin siitä, millaista palvelua olet varannut tarvittavista erikoislaitteista ja siitä, kuinka kauan se todennäköisesti kestää.