Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Kipsilevy, kipsilevyjen asennus

Etsitkö kipsilevysoitinta kipsilevyjen kokoonpanoon? Meillä on 24 660 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 708 rekisteröidyt ammattilaiset
87 692 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Kipsilevy, kipsilevyjen asennus

Tarvitsetko palvelua kipsilevyjen, kipsilevyjen asennuksen alalla? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita maanmittaukseen, rakentamiseen ja kipsilevymaalaukseen. Kipsilevyn ja sen asennuksen hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: rakennuskotelo, alumiininen kulmasuoja ja maali, jonka tarjoaa yksi 24 660 luokan rakentajistamme

Katso myös:Hinnat
32 708 rekisteröidyt ammattilaiset
87 692 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Neuvoja ja vinkkejä
Dobré zadanie je základ Sadrokratón má mnohé využita pri stavbe rôznych priečok, predsadených stien, výklenkov, podhľadov, pri delení izieb, alebo pri rekonštrukciách podkroví. Napíšte do zadania čo najpresnejší popis úlohy aby odborník presne vedel, aká je vaša predstava. Skontrolujte si realizáciu Aby ste si mohli byť istí, že všetky práce boli urobené kvalitne, kontrolujte prácu počas jej priebehu, rovnako ako aj po jej dokončení. Rozpočet a čas Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Mitkä ovat yleiset kipsilevyt?
Valkoinen kipsilevy Valkoinen kipsilevy on halvin ja yleisimmin käytetty muunnelmia. Käytetään väliseinä ja katot ja muut rakenteet ilman palovaatimuksia. Valkoinen kipsilevyä käytetään sisätiloissa suhteellisen kosteuden kanssa alle 65% 20 ° C: ssa. Siksi ei ole tarkoituksenmukaista käyttää sitä paikoissa, joissa se voi joutua kosketuksiin veden tai kosteuden kanssa. Vihreä kipsilevy Vihreä kipsilevy kyllästetään kosteutta vastaan. Se on suunniteltu käytettäväksi märällä ympäristössä, kylpyhuoneessa, suihkulla, keittiössä ja niin edelleen. Se on raskaampaa, sillä on suurempi kuormituskyky ja on kalliimpaa kuin valkoinen kipsilevy. Kyllästettyjä kipsilevyjä käytetään kosteuden tiloissa jopa 75% tai 85% yli 10 tuntia. 100% kosteutta alle 2 tuntia 24 tuntia 20 ° C: ssa. Punainen kipsilevy Punaisella kipsilevyllä on suuri palo-hoito. Fire Surfactor -levyjä käytetään kuiviin tiloihin, joiden suhteellinen kosteus on alle 65% 20 ° C: ssa haluttu palonkestävyys tai suojella teräsrakenteita tulesta. Se on lisännyt ytimen voimaa ja siten korkeat lämpötilat. Se sopii myös meluneristykseksi. Sininen kipsilevy Sininen kipsilevy on erityisen valmistettu äänieristykseksi. Acoustic-kipsypultilla on erityisen käsitelty ydintiheys, joka koostuu modifioidusta kiteisestä kiteisestä rakenteesta, jossa on spesifiset vaimennusominaisuudet. Siksi se soveltuu äänen kuulostamiseen ulkopuolelta, seiniä huoneistojen välillä paneelissa tai huoneistossa ja huoneistossa jokaisen huoneen välillä.
Mitä voidaan rakentaa kipsilevyltä?
Kuiva lattia kipsilevystä
Kelluvat lattiat surullisista levystä ovat kiinteä koottu lattialaulu, joka on erotettu substraattirakenteesta kuivalta osaltaan tai. polystyreeni tai mineraalieristys. Pienen painon ja kuivatusprosessin ansiosta kipsilevyt ovat sopivia ullakolla. Tämä lattiatyyppi toimii tehokkaana äänieristys- ja lattianeristyksenä ja sopii lattialämmitykseen.
Seinät ja poikkipalkki kipsilevystä
Kipsilevyjen kuiva sisäiset rakennusjärjestelmät soveltuvat seinätilojen väliseinien asentamiseen ja äänieristettyjen seinien rakentamisen yhteydessä. Osittaiset rakenteet toimivat pääasiassa yksittäisten huoneiden sisätilojen rikkomiseen myös tarvittavien laitteiden hallintaan ja akustisen kipsilevyn avulla akustisen sisustuksen parantamiseksi.
Kipsilaudan käsitellyt seinät
Pääseinillä on laaja käyttö olemassa olevien pintojen esteettisestä parantamisesta, mikä lisää lämpöeristysominaisuuksien arvoja ja seinien läpinäkyvyyttä, kunnes instalssit voidaan käyttää rekonstruktioiden aikana, esim. paneelissa.
Väliseinät kosteiksi ympäristöiksi
Kyllästetty kipsi soveltuu kylpyhuoneen remontointiin tai korvaamaan ei-vaatimustenvastainen asuinydin paneelissa. Kipsilevyrakenne ei lataa tukirakennetta enemmän kuin alkuperäinen kotelon ydin. Lisäksi, kun pidät oikeat asennusmenetelmät, uusi kylpyhuoneen seinä rakennetaan hyvin nopeasti.
Herääminen ullakolle
Kipsilevy mahdollistaa lisää rakennuseristyksen luomalla uusia tiloja mukavaan ja houkuttelevaan asuntoon lisäämättä rakennettua aluetta. Kipsilevyn ansiosta laadukas eristys ja kattoikkunat voivat luoda erittäin viihtyisän ja toiminnallisen asuintilaa ullakolla.
Tilaajat
Kipsipaneelit sopivat nopeisiin ja puhtaisiin kattoihin. Niiden käyttäminen, avaruuden ja kattorakenteen lämpöominaisuuksia voidaan parantaa.
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi haetaan kipsilevyn asiantuntijaa Wilio?
Haluatko rekonstruoida ullakolla tai virkistää huoneen ulkonäkö uuden tähden kipsilevyllä. Täytyy jakaa huone kipsilevyllä poikkileikkauksella? Olisi akustiikka asunto-seinäsi äänieristeellä? Tai tarvitsetko loukata talon tuulilasin seinää sisäpuolelta? Autamme sinua löytämään kipsilevyn asiantuntijan, joka voi käsitellä sitä. Kipsilevyn asiantuntijat voivat käsitellä kaikkea uusista sisäosioista kipsilevyjen kattoihin. Säästä aikaa ja rahaa vertaamalla tarjouksia ja valitsemalla parhaat arvioidut asiantuntijat ympäristöstäsi. Wilio auttaa sinua löytämään kipsilevyn asiantuntijoita, jotka asettavat nastat, jahtaneet seinät, markkinat, vastaanottajat, jakelu huoneet tai rekonstruoi ullakko. Laatu kohtuullisella hinnalla ja kun tarvitset sitä.
Mikä on kipsilevy?
Kipsilevy koostuu puristetusta kipsilevyistä, joka on kerrostettu kahden kovan paperin väliin. Se on erittäin käytännöllinen rakennusmateriaali, jota käytetään niin sanotussa kuivarakentamisessa. Sitä käytetään usein kattoihin, ei-kantaviin seiniin ja muihin sisätilojen muunnoksiin. Kipsilevy on kevyttä, helppo työstää ja myös halvempaa kuin muut materiaalit. Kipsilevyä valmistetaan eripaksuisia ja -pituisia, eri koostumuksilla kipsiydintä. Tämän monimuotoisuuden ansiosta voit aina valita oikean kokoisen ja laadukkaan kipsilevyn tietylle rakennusrakenteelle.
Mitä laitetta käytetään?
Kipsilauta on olennainen osa kuivaa rakennetta. Sitä käytetään erilaisten väliseinien, asennettujen seinien, kappaleen, palauttamiseen, jakamalla huoneita tai ullakolla. Sitä ei ole useimmiten käytetty tukiseinissä, joten se asennetaan pääasiassa teräsrakenteisiin profiileihin. Kuitenkin myös erityisiä kipsilevyjen tuki sovelluksia.
Mitä tarvitaan työskentelemään kipsilevyllä?
• Suunnitteluprofiilit • Kuivan rakenteen ruuvit ja lisävarusteet • eristäytyminen • Korvions kuiva rakenne • tunkeutuminen • laatoitus • Vetoveitsi • Silikonit ja tiivisteet • Vedenpitävyys. • Värit ja taustakuvat
Mitkä ovat kipsilevyn edut ja haitat?
Kipsilauta on suosittu rakentamisen ja sisustussuunnitteluelementtien toteuttamiseksi sen vuoksi, että se säästää rakentamisen tai remontin ajan. Hyvin lämpö- ja äänieristetty isolaatti, ei lopeta höyryä ja hajutonta. Kipsilevy on helppo käsitellä ja sillä on pieni paino, joten se edustaa pienen staattisen kuorman esineitä. Se ei ole vaativa kuljetusta, mahdollistaa nopean kokoonpanon ja kuivan prosessin, joten vettä ei tarvita. Koska se on yksinkertainen modulaarinen järjestelmä, on mahdollista käsitellä molempia jakelujärjestelmiä, kuten sähköä, vettä ja niin edelleen. Kipsilevyn sisäosat ovat lähes täydellisesti yhtä suuret, mutta mahdollistaa lisää pintakäsittelyä eri pinnoitteilla, taustakuvilla, laatat tai laastarit. • Työskentely hänen kanssaan on hyvin yksinkertainen • Se vain asentaa, muodostaa ja lopuksi säätää • On hyvät lämpö- ja äänieristysominaisuudet • Onko kosteutta kestävä ja tulipalo (tyypin mukaan) • sillä on pitkä elämä Haittapuoli on tarve liittää levykkeet rakenteellisille profiileille, levyn tunkeutumisen, tiivistämisen ja hiontareikien tarve täydelliseen täydellisyyteen.
Miten kipsilevy toimii?
Kipsilaudan kanssa tarvitaan napauttamalla veitsi tai häntä-sahaa. NO: n reikiin. Kipsilevy on asennettu valmiiksi valmistettuun teräsrakenteeseen. Levyjen väliset suihkeet suljetaan tiivisteellä ja vahvistamalla nauhaa. Huolellisen tiivistämisen ja liitosten hiottamisen jälkeen laattoja on vielä muokattava. Sadkartónin on tunkeutunut hyvin ennen maalausta tai taustakuvaa niin, että väri tai taustakuva pidetään ja jopa koko alueen imukyky. Tencin-kerroksen kipsiä voidaan myös levittää kipsilevylle.
NäytteetPalveluntarjoajien toteutukset
Kipsilevy, kipsilevyjen asennus
Reino T.
Kipsilevy, kipsilevyjen asennus
Pentti N.
Kipsilevy, kipsilevyjen asennus
Tuomo O.
Kipsilevy, kipsilevyjen asennus
Tapio G.
Kipsilevy, kipsilevyjen asennus
Pertti D.
Kipsilevy, kipsilevyjen asennus
Tahvo Z.