Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Sähköasennus

Etsitkö sähköasentajaa sähköasennuksiin? Meillä on 22 882 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 761 rekisteröidyt ammattilaiset
87 790 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Sähköasennus

Tarvitsetko sähköasennusalan palvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita täydelliseen kaapelointiin, layout-suunnitteluun ja johdotukseen. Sähköjohdotuksen hinta riippuu yleensä palveluiden laajuudesta. Katso lisätietoja palveluista: suojat, vesikourut, pidikkeet, sillat, jonka tarjoaa yksi 22 882 sähköasentajamme kyseisessä luokassa.

Katso myös:Hinnat
32 761 rekisteröidyt ammattilaiset
87 790 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
ProvidersEnemmän kuin 22 882 ammattilaiset läheisyydessä

Sähköasennus Tammisto Oy

yhtiö
4,0
Sähköasennus

Sähköasennus Tammisto Oy on oiva kumppani sähkötöihin Varsinais-Suomessa. Tavoitat meidät helposti kohteeseen kuin kohteeseen. Kysy lisää!

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa

Sähköasennus Tuomala

yhtiö
4,9
Sähköasennus

Sähköasennus Tuomala Oy hoitaa kaikki tarvitsemasi sähköasennukset Helsingissä ja koko pääkaupunkiseudulla. Soita ja kutsu paikalle osaava sähköasentaja.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa

Sähkö-Eagles Oy

yhtiö
4,3
Sähköasennus

Sähkö-Eagles Oy on tehnyt asiakkailleen kaikki sähkötyöt kestävästi jo vuodesta 1993. Tarjoamamme sähkövikapäivystys palvelee kellon ympäri. Lue lisää!

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa

Porvoon Sähkötyö Oy

yhtiö
4,7
Sähköasennus

Porvoon Sähkötyö Oy on Porvoossa ja koko Uudenmaan alueella palveleva sähköliike. Tarjoamme asiantuntevaa ja asiakaslähtöistä sähköpalvelua yli 20 vuoden kokemuksella. Monipuolisiin palveluihimme kuuluvat mm. sähköurakointi sekä uudis- ja saneerauskohteiden sähkötyöt ja sähköasennukset. Ota yhteyttä!

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa

Sähköasennus E. Ronkainen Oy

yhtiö
4,8
Sähköasennus

Sähköasennus E.Ronkainen Oy tarjoaa ammattitaitoiset sähkötyöt nopeasti ja luotettavasti.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa

Sähköasennus Helsinki

yhtiö
5,0
Sähköasennus

Sähkötyöt Helsingin alueella laadukkaasti toteutettuna yksityisille, yrityksille ja julkiselle sektorille. Meiltä saat myös sähköpäivystystä 24/7.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa

Nurmijärven Sähköasennus Oy

yhtiö
4,6
Sähköasennus

Kaikki sähkötyöt Helsingin seudulla ja Uudenmaan alueella, mutta tarvittaessa myös valtakunnallisesti. Antennityöt | Sähköjärjestelmien asennus | Sähkövikojen paikannus ja korjaus | Sähkösuunnittelu | Sähköjärjestelmien huoltotyöt | Sähkölämmitys | Sähköauton lataus | Lattialämmitysten asennus ja huolto | Valaisimen asennus | Kaapelointi | Kuntotarkastus

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa

Sähkö Miksu

yhtiö
4,3
Sähköasennus

Sähkö Miksu on pitkän linjan sähköalan yrittäjän Helsingin seudulla. Tarjoamme luotettavat sähkötyöt Uudenmaan yrittäjille. Lue lisää ja ota yhteyttä!

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa

Sähköasennus Ekström P C Ky

yhtiö
4,1
Sähköasennus

Kun tarvitset kokeneen sähkömiehen monipuolisia palveluja, ota yhteyttä Sähköasennus P.C. Ekström Ky:hyn! Palvelemme sekä Espoossa että Lauttasaaressa.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa

Sähkömies Vantaa

yhtiö
4,7
Sähköasennus

Jätä sähköurakointi kokeneen ja valtuutetun ammattilaisen huoleksi. Sähköasennus J. Hirvonen Oy palvelee pääkaupunkiseudulla. Lue lisää kotisivuilta!

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
Näytä lisää
Neuvoja ja vinkkejä
Dobré zadanie je základ Elektrikári sú zvyčajne zodpovední za celý rad prác od inštalovania nových elektroinštalácii cez opravu starších systémov a vykonávanie bežnej údržby. Napíšte do zadania čo najpresnejší popis aké práce potrebujete vykonať a v akom rozsahu aby odborník presne vedel, aká je vaša predstava. Skontrolujte si realizáciu Aby ste si mohli byť istí, že všetky práce boli urobené kvalitne, kontrolujte prácu počas jej priebehu, rovnako ako aj po jej dokončení. Rozpočet a čas Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Mitä sähkölaitteita voin tilata?
Mitä erilaisia ​​sähkölaitteita voin tilata?
Naši elektrikári, ktorých je viac ako 5400, dokážu vybaviť všetky elektrické projekty, či už ide o obytné, obchodné a priemyselné objekty. Ak staviate od nuly, môžu vám pomôcť vybudovať efektívne elektroinštaláciu pre celý objekt a z dôvodu kolaudácie a vašej bezpečnosti otestovať elektrický tok. Pokiaľ ide o existujúce nehnuteľnosti, elektrikári môžu v prípade potreby rutinne udržiavať, opravovať a inovovať vaše elektrické rozvody. Môžu tiež manipulovať s elektrickými zariadeniami a strojmi pre továrne a výrobné závody. Tu je lepší prehľad o našich elektrických službách.
Sähköasennukset kotitalouksille
Elektrická bezpečnosť je prvoradá, pokiaľ ide o váš domov, a práve vtedy tu zohrávajú zásadnú úlohu nízkoprúdoví elektrikári. Môžu pomôcť zaistiť, aby všetky elektrické komponenty vrátane vodičov a káblov boli v dobrom stave, aby sa predišlo prípadom, ktoré by mohli ohroziť vás a vašu rodinu. Domáci elektrikári môžu zriadiť napájacie body a prepínače na podporu vašich domácich spotrebičov. Môžu tiež pomôcť s inštaláciou rôznych elektrických spotrebičov, ako sú elektrické ohrievače a sprchy, v prípade, že hľadáte zlepšenie alebo plánujete renováciu.
Kaupallinen sähkölaite
Kaupalliset sähköasentajat osallistuvat enimmäkseen rakennuksiin ja erilaisiin yrityksiin, kuten ravintoloihin, hotelleihin ja yritystoimistoihin. Liiketoiminnan vaatimuksista riippuen valaistusjärjestelmät, lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät voidaan korjata tai asentaa palohälytysjärjestelmiä ja muita turvalaitteita.
Teollisuuden sähköasennukset.
Tehtävissä, joihin liittyy korkeajännitejärjestelmiä ja monimutkaisempia koneita, on parempi ottaa yhteyttä valtuutettuun teollisuussähköasentajaan. Heidän palveluihinsa kuuluvat sähkösuunnittelu ja huolto toimialoilla, kuten tehtailla ja tehtailla. He eivät vain asenna valoja ja sähkölämmittimiä. He käsittelevät myös erilaisia ​​tuotantolaitteita, mukaan lukien hydrauliset ja pneumaattiset järjestelmät. Teollisuuden sähköasentajat voivat myös ratkaista ongelmia ja korjata ne parhaaksi katsomallaan tavalla. He voivat jopa luoda räätälöityjä huolto-ohjelmia sähkömoottoreillesi ja generaattoreillesi.
Valmiustila sähköinen
Tällä hetkellä, kun tunnet jotain erityistä laatikkoihisi ja kytkimiä tai jos huomaat polttamisen, kipinän tai välkkyjen valot, ota välittömästi yhteyttä paikalliseen sähköasentajaan. Wiliom on löytää käytettävissä olevia sähköasentajia alueellasi nopeasti ja helposti! Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että sinulla ei ole joitain työkaluja - Lähes kaikki sähköasentajat ovat täysin varustettu omalla ammattimaisella työkalupalloilla, jotka vievät palveluun kanssasi.
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi vuokrata sähköasenta Wilio?
Jos sinulla ei ole asiantuntemusta sähköisen työn ratkaisemiseksi kotonasi, on parasta löytää apua opettamasta sähköasentajalta. Nopein tapa löytää paikalliset sähköasentajat ovat Wilio! Tarvitsetko joku, joka kiinnittää laitteesi energialähteeseen tai korjauksiin sähkömoottoreihin ja laitteisiin, foorumimme helpottaa sähköasentajan etsintä, joka auttaa sinua. Kun vuokraat apua pätevöityneet ja koulutetut sähköasentajat, voit päästä eroon stressistä kaikenlaisten ongelmien ratkaisemiseksi ja vaarallisella sähköllä. Varmistatte, että kaikki johdot, kaapelit ja pistorasiat ovat turvallisesti sovellettavissa. Anna pyyntö Wilio-alustalle ja kerro meille, milloin ja missä tarvitset meitä. Muutaman minuutin kuluttua saat kilpailukykyisiä tarjouksia asiantuntijoilta. Voit vapaasti käyttää läpinäkyvää järjestelmäämme tarkistaakseen niiden viittaukset. Valitset henkilö, jonka olet vakuuttunut siitä, että se tarjoaa sinulle ihanteelliset tulokset.
Mitä sähköasennustöitä voin tilata Wilion kautta?
Yleisin sähköntuotetyypit ovat sähköiset jakelulaitteet, sähköliitännät, sisustus- tai ulkolaitteiden valaisimet ja niiden kytkimet, sähkölaitteet, kuten induktiolevyt, kuumailmaputket ja muut keittiökoneet, laitteiden tarkistaminen ja sitten Hätätilanteiden, kuten välilevyt, ei-toiminnalliset sähkön, epätyydyttävät olosuhteet ja vastaavat.
Tarvitsenko sähköasennuksiin rekisteröityä sähköasentajaa?
Sähkömiehen työ edellyttää useita teknisiä tietoja, joten jokaisella sähköasentajalla olisi oltava minimaalinen opetusarkki. Tarkoituksena on varmistaa optimaalinen turvallisuus ja estää vammoja tai onnettomuuksia. Lisävarusteita tarvitaan joidenkin vaativien sähköisten toimintojen kanssa monimutkaisissa laitteissa tai suurjännitelaitteissa. Jos tarvitset rekisteröityä sähköasentajaa, muista sähköasentajan toimivaltaiset todistukset.
Kuinka kauan se yleensä ottaa sähköasentajan?
Se riippuu tarvitsemasi palveluiden valikoimasta. Electrical asennus tai kotitalouden korjaus kestää yleensä useita tunteja, mutta ne on vielä valmis yhden päivän kuluessa. Toisaalta teolliset tai kaupalliset sähkötyöt voivat olla huomattavasti pidempiä kuin ne vaativat vapaan teosten määrän, laajemman valikoiman palveluita ja asiantuntemusta. Jos tarvitset majoitusta sähköasentajalle, voit heti samaa mieltä heidän kanssaan.
Kuinka usein minun tulee tarkistaa sähkökomponentit?
Asiantuntijat suosittelevat sähköjohtimien, kaapeleiden ja kotitalouskaapin vähintään kolmen tai viiden vuoden välein. Vuokranantajille voit tarkistaa kiinteistön myös vuokra-sopimuksen jälkeen. Suositellaan yleisempänä liiketoiminnan ja teollisuustilojen valvontaa. Koska heillä on suurempi energiankulutus, ne ovat alttiimpia varhaiselle hajoamiselle ja häiriöille. Voit myös varata vähintään vuosittaisen tarkistuksen optimaaliseen turvallisuuteen.
Voivatko Wilio sähköpalvelujen lisäksi auttaa sinua kodinmestari muihin huoltotoimiin?
Ehdottomasti! Palvelumme eivät rajoitu sähkötyöhön. Jos sinulla ei ole aikaa tai taitoa suorittaa joitain kodin laitteita, voimme yhdistää sinut luotettavan naisen kanssa auttaa sinua! Ei ole liian suurta tai pientä tehtävää. Voit vuokrata ne taittokalusteisiin, johdotuskoneisiin, lukkojen lukituksen tai hemmoteltujen laitteiden korjaamiseen. Voit myös tilata käsityöläiset taustakuvan, muuraus- ja muut rakennustehtävät.