Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Sähkökytkimet ja pistorasiat - asennus ja korjaus

Etsitkö sähköasentajaa kytkimien tai pistorasioiden asentamiseen ja korjaamiseen? Meillä on 26 265 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 715 rekisteröidyt ammattilaiset
87 708 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Sähkökytkimet ja pistorasiat - asennus ja korjaus

Tarvitsetko kytkinten tai pistorasioiden asennukseen ja korjaukseen liittyvää palvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita katkaisijoiden kunnon tarkistamiseen, yksittäisten katkaisijoiden korjaamiseen ja vaihtoon. Pistokkeiden ja kytkinten asennuksen ja vaihdon hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoa palveluista: kuljetuskustannukset, kytkimien asennus älykotiin, jonka toimittaa yksi 26 265 asiantuntijamme kyseisessä kategoriassa.

Katso myös:Hinnat
32 715 rekisteröidyt ammattilaiset
87 708 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi varata pistorasioiden ja kytkinten asennus Wilion kautta?
Sopivasti käyttöön asennettu ja asiantuntevasti asennettu sähköpistorasiaan ja kytkimiin tarvitaan sertifioituja sähköasentajia, jotka tuntevat monimutkaiset piirit ja johdotusjärjestelmät. Wilio antaa sinulle asiantuntijan, joka toteuttaa tämän työn. Anna ilmainen kysyntä Wiliolle. Olipa sitten rekonstruoin talon tai toteuttaa uuden talon rakentaminen, kannattaa aina asentaa sähköliikkeitä ja vaihtaa ammattilaisia ​​vastaamaan turvallisuuskriteereihin. Sähköasentajat takaavat koko prosessin - suunnittelusta asentaa. Vaikka laatikot ja kytkimet asentavat sähköasentajan, viittaavat kuitenkin sinulle. Tiedät parhaiten, mitä tarvitset, ajattele mahdollisia vaihtoehtoja tulevaisuuteen. Laatikon ja kytkimien asentamisen jälkeen ne toteuttavat toiminnallisuuden ja turvallisuuden lopullisen valvonnan. Syötä tilauksesi Wilio-alustalle ja ilmoita meille, milloin ja missä tarvitset meitä. Saat ilmaisia ​​ja ei-sitovia tarjouksia sähköasentajalta lähellä sinua. Se on jäljellä vain oikean toteutusasiantuntijan valitsemiseksi.
Mihin kodin sähkökytkimet ja pistorasiat tulisi sijoittaa?
Distlifting Laatikot suunnittelevat paikoissa, joita käytät usein sähkölaitteita. On tarve sijoittaa riittävä määrä laatikoita kaikkiin laitteisiin keittiössä. Hyvä pääsy pistorasioihin ja heidän tyylikäs ulkoasuun, suosittelemme käyttämään useita pistorasiat (kaksi- / kolme pistorasiaa). Sähköpistorasia on suositeltavaa olla kussakin keittiössä. Jopa saaren yhteydessä ei tarvitse julistaa tätä tarvetta ja aseta sähköpistorasia sekä saarelle joko sivulta tai antaa heidät vapauttamaan ne suoraan työtasolle. Sekoitin, leivänpaahdin, juicer tai kahvinkeitin, pistorasia on melko jotenkin. Asiantuntijat suosittelevat myös pistorasian asentamista ja autotallissa, jotta voit yhdistää työkaluja ja ulkona terassille mukavuuden vuoksi.
Onko minun toimittaa työkaluja tai laitteita pistorasioiden ja kytkimien asentamiseen?
Ei välttämättä. Wilion sähköasentajat tuovat enimmäkseen tarvittavat työkalut ja työkalut tiettyyn työhön. Työkalut ilman, että sinun ei tarvitse asentaa pistorasiaa, ja halkaisupihdit ja risti ruuvimeisseli. Molemmilla olisi oltava kumi- tai muovikahva, joka on sopiva sähkösulointi. Lisäksi tarvitsemme porat, vasarat, irrotuspihdit ja testaaja jännitteen läsnäolon havaitsemiseksi. Jos sinulla on jotain siitä, voit lainata sähköasentajan.
Kuinka kauan Power Outlet-asennus kestää?
Jos se tekee asiantuntijan, yhden pistokkeen yksinkertainen asennus kestää noin 30 minuuttia. Useiden laatikkojen asennus ja uuden avioeron asentaminen (kaapelointi) kestää kauemmin yhden päivän kuluessa.
Voiko Wilion sähköasentaja auttaa minua korjaamaan pistorasiani ja kytkimeni?
Ehdottomasti! Jos sinulla on pistorasian ongelmat - kipinöinti, tyypillinen vilkkuminen, vapauttamat yhteydet, toimivat laatikot, ruuhkaiset piirit tai purkautuneet katkaisijat, on parempi kutsua asiantuntija, jolla on tarvittavat laitteet, puhumattakaan siitä, että laatikot pitäisi korjata ja muuttaa vain pätevä sähköinsinööri. Jos ei ole ongelmaa, ne voivat myös auttaa sinua korvaamaan laatikot tai uudet asennukset.
Tarvitsen ammattimaisen kortin tai luvan asentaa laatikot ja kytkimet?
Useita vaatimuksia luotettavan ja turvallisen käytön varmistamiseksi asetetaan nykyiseen sähköasennukseen rakennusobjektissa. Yksi vaatimuksista on myös paloturvallisuus. (Rakennusten sähköisten laitteiden toteuttaminen rakennuksissa, siviili- ja maataloustuotannon sisäisen sähköisen jakelun yleiset vaatimukset STN 33 2130: 85). Asiantuntijoiden kanssa tutustuu ehdottomasti sähköasennusratkaisujen suunnittelusta etenkin Smart Smart Sähköasennuksen tapauksessa. Näin voit välttää useita ongelmia ja säästää aikaa ja rahaa. Projektin käsittely ja koko järjestelmän tarkistaminen ovat sitten enemmän toimenpiteitä, jotka ovat välttämättömiä hankkimaan käsin ammattitaitoisen ammattilaiseen. On edelleen tarkoituksenmukaista tehdä tukikelpoinen ja vakuutettu sähköasentaja.
Kuinka muuten Wilio voi auttaa parantamaan taloni toimivuutta?
Sähköpistokkeiden sijoittamisen ja asentamisen lisäksi Wilio-sähköasentajat voivat auttaa korjaamaan johdon, yhdistämällä sähkölaitteita tai Internet-yhteyden asennusta. Toinen Wilio-käsityöläiset auttavat sinua rekonstruoimaan sisustuksen, uusien huonekalujen kokoonpanon tai siistin asentamisen kodin suunnittelun, toiminnallisuuden ja mukavuuden parantamiseksi.
Palvelut
Mitä laatikkoihin ja asennuspalveluihin kuuluu?
Koulutetut ja sertifioidut sähköasentajat Asenna pistorasiat ja valokytkimet ja vastaavat kodin käyttövarmuutta ja turvallisuutta. Tämä voi sisältää kaapelin jakelun toteuttamisen, niiden yhteyden energialähteeseen ja hallita niiden toimivuutta.
Pistorasioiden asennus
Ennen laitteiden asennusta on huolehdittava riittävästä tehopisteestä sähkön virtauksen tukemiseksi, ns laatikot. Sähköasentajat voivat auttaa suunnittelemaan, asentamaan, vaihtamaan tai lisäämään pistorasiat maksimoimaan alueesi sähkökaton. He alkavat tarkistamalla sijainnin ja tunnistamalla tietyt paikat, joissa todennäköisesti tarvitset myyntipisteitä. Asennusprosessi sisältää yleensä: kansilevyjen ruuvaamisen, lisäkaapeleiden kytkemisen olemassa oleviin pistorasioihin ja niiden vetämisen eri paikoista, pistorasian kokoamisen ja virransyötön testauksen uudelleen.
Valokytkimien asentaminen.
Vypínače svetiel pripájajú elektrické svietidla k zdroju energie. S výmenou vypínačov vám Wilio rado pomôže. Môžeme vám pomôcť nainštalovať nové svetelné vypínače, ak pracujete na stavbe nového domu, alebo rekonštruujete svoju kúpeľňu alebo kuchyňu. Tento proces väčšinou spočíva v opätovnom pripojení existujúcich vypínačov alebo pripojení nových káblov k zdroju energie a namontovaní nových vypínačov. Ak chcete viacúčelové elektrické svetlá, môžete požiadať o inštaláciu dotykového stmievača s ovládaním intenzity osvetlenia, ktoré sú súčasťou modernej a dizajnovej domácnosti.
Ulkopuolisen pistorasian asentaminen
Profesionálni elektrikári môžu tiež nainštalovať vonkajšie zásuvky na váš balkón, terasu alebo do záhrady. Umožňujú jednoduchšie a bezpečnejšie pripojiť vaše spotrebiče – gril, vysokotlakové čističe, dekoratívne osvetlenie priamo vonku. Všetky vonkajšie zásuvky a vypínače, napr. na terase, pri bazéne, musia mať ochranu proti vlhkosti. Váš elektrikár bude vedieť, že musí použiť krytie minimálne IP44. Platí to aj pre exteriérové osvetlenie. Pri všetkých zásuvkách do 20A, nielen v kúpeľni, musíme použiť doplnkovú ochranu prúdovým chráničom.