Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Sähköasentaja

Etsitkö sähköasentajaa? Meillä on 26 129 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

4 633 rekisteröidyt ammattilaiset

82 833 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Sähköasentaja

Tarvitsetko sähköasentajan palvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaat asiantuntijat sähköliitäntöihin, valaisimien asennukseen, valokattoihin, turvallisuuteen ja hälytykseen. Sähköasiantuntijan hinta riippuu yleensä palvelun laajuudesta. Katso lisätietoja palveluista: kassakaapin tarkastus, lamppujen vaihto ja korjaus, pistorasiakorjaus, jonka tarjoaa yksi 26 129 sähkömiehistämme kyseisessä luokassa.

Katso myös:Hinnat

4 633 rekisteröidyt ammattilaiset

82 833 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi etsitä sähköasenta Wilio?
Hän pudotti sähköä? Onko aika tarkistaa? Tai tarvitsetko uudet katkaisijat asentamaan nykyisen verkon ja sen kapasiteetin laajentamista? Tarvitsetko laadukasta paikallista sähköasentajaa, joka turvallisesti ja odottamatta on kiinteä ja ratkaisu luotettavaksi.wilio auttaa sinua löytämään sähköasentajat ympäristössä, jotka ovat valmiita siirtymään välittömästi projektiin.
Mitä taitoja on sähköasentaja?
Sähköasentajien on valvottava standardeja kaikille laitteistoille ja korjauksille. He tietävät turvallisesti sähkökomponenteilla ja järjestelmillä ja tehdä tarkka työ. He voivat diagnosoida ongelmia ja löytää ratkaisuja. Siksi ne toimivat vaarallisessa ympäristössä, joka paljastaa ne sähköiskun ja palovammojen on jatkuvasti varmistettava turvallisuus.
Millaisia ​​töitä tekee sähköasentajan?
Sähköasentajat vastaavat yleensä erilaisista tehtävistä uusien johtojen asennuksesta vanhojen järjestelmien korjaamiseen ja rutiinihuoltoon. He voivat olla vastuussa sähköjärjestelmien kalibroinnista ja testauksesta, olemassa olevien sähköasennusten parantamisesta, sähkölaitteiden vianmäärityksestä ja projektidokumentaation valmistelusta. Sähköasentajat asentavat turvajärjestelmiä, palontorjuntajärjestelmiä ja muita suur- ja pienvirtajärjestelmiä liikerakennuksiin, kuten toimistoihin tai liikkeisiin. Kotitalouksissa yleensä asennetaan kaapeleita, pistorasioita, kytkimiä tai laajennetaan olemassa olevaa verkkoa ja sen kapasiteettia.
Miten löydän hyvän sähköasentimen?
Nopea ja helppo tapa löytää kätevä ja halukas sähköasentaja on luoda kysyntä Wiliolle. Saat tarjouksia kokeneilta sähköasentajilta ympäristöstä. Sitten vain vertailla valikkoja, katso asiakasluokitus ja valitse sinulle sopiva asiantuntija.
Voinko tehdä johdotusta yksin?
Vaikka kukaan ei voi estää sinua tekemään mitä haluat, omassa talossasi, sähkötyö on vaarallista ja voi johtaa kalliisiin korjauksiin ja muihin ongelmiin. Ryhdy sähköasentaja vaatii koulutusta. Älä ota sähköä kevyeen. Koska vielä pienempi työ voi olla turvallisuusriski. Lisäksi ilman voimassa olevaa tarkastusviestiä, jonka sähköasentaja antaa sinulle sähköasennuksen väliintulon jälkeen, vakuutusyhtiö ei saa tunnistaa vakuutustapahtumaa ja maksaa palkkioita.
Kuinka palauttaa sähkökatkaisijat?
Sammuta katkaisija kokonaan ja käynnistä sitten kokonaan. Jotkut katkaisijat näyttävät siltä, ​​että ne eivät ole pois päältä, mutta ne voisivat olla neutraalissa vaiheessa, mikä ei vieläkään anna heitä työskentelemään ikään kuin ne olisivat täysin päällä. Tapa löytää se on sammuttaa ja kääntää kaikki katkaisijat uudelleen.
Kuinka paljon sähköasentaja on?
Sähköasennustyöt arvostetaan enimmäkseen tietylle hankkeelle. Kellopalkka on lukuun ottamatta sähköasentajia. Hinta riippuu tehtävän monimutkaisuudesta ja tarvittavasta ajankohdasta, mutta ei välttämättä sisällä materiaalien hankkimista, tarvitaanko erikoistyökaluja tai laitteita ja siitä, onko sähköasentaja lähellä tai olla peräisin suuremmasta etäisyydestä.
Milloin tarkistus tehdään?
1. Jos ostat käytetyn kiinteistön ja sillä on yli 25 vuotta 2. Jos viimeisen tarkistuksen jälkeen yli 5 vuotta on kulunut 3. Jos olet huolissasi siitä, miten laite on asennettu Versioviesti on tärkeä asiakirja vakuutetun tapahtuman sattuessa. Virheellisessä tarkistuksessa vakuutusyhtiö voi lyhentää tai hylätä vakuutuksen noudattamisen. Näin ollen ei ole velvollinen muistuttamaan teitä velvollisuudesta saada kelvollinen tarkistus, jos olet vakuutettu kiinteistö. Tarkistus on voimassa viisi vuotta.
Kuinka paljon sähköasennuksen tarkistus maksaa?
Viimeinen hintatarkastus ja kirjoittaminen katsausviesti 2-huoneen huoneistoon voi vaihdella välillä 50-12 € riippuen sähköasennuksen ja muiden tekijöiden monimutkaisuudesta. Esimerkiksi piireiden lukumäärä, piireiden / sulakkeiden / virran suojusten lukumäärä, onko laitteiden päätyspiirin pää, onko määrän mittaus suoritettu myös alussa (jakelija) linjan lopussa (valaisin, laatikko) alussa (kytkinlevy) ja linjan (valaisimen, laatikon) lopussa (kytkinlevyllä) ja lyijyn (valaisimen, laatikon) lopussa alussa (kytkinlevy) ja lopussa Lyijy (valaisin, laatikko) alussa (kytkinlevy) ja linjan pää (valaisin, laatikko) suorittaa myös sähköasennuksen määrän, joka tarkistaa piirejä. Ja niin edelleen.
Milloin soittaa sähköasentajaksi?
Kun nollaat katkaisijat tai vaihda sulakkeet liian usein. Kun kytket ilmastointilaitteen päälle ja valot huoneessa ulos. Kun ne vilkkuvat tai menevät valoihin. Kun sähkön haju on palanut. Jos sinulla on kuusi sähköistä laitetta mukana yhdessä pistorasiaan. Jos laajennukset ovat ylikuormitettuja laatikoita.
Mitä palveluja sähköasentajat tarjoavat?

Palvelut

Konzultácie k projektovým plánov, kde bude potrebné namontovať káble a zásuvky Inštalácia vedenia do stropov, stien a podláh Montáž poistkových skriniek, uzemňovacích svoriek a ističov Montáž elektrických vývodov na steny pre svietidlá a zásuvky Pripojenie počiatočného zapojenia do zásuviek, spínačov, svietidiel, napájacích zdrojov, počítačových sietí a zariadení Inštalácia alarmov a bezpečnostných systémov Testovanie chýb elektrického zariadenia Odstraňovanie porúch, ktoré sa objavia pri testovaní Inštalácia telekomunikačných sietí Pripojenie zariadení k zdrojom energie
Neuvoja ja vinkkejä
Dobré zadanie je základ Elektrikári sú zvyčajne zodpovední za celý rad prác od inštalovania nových elektroinštalácii cez opravu starších systémov a vykonávanie bežnej údržby. Napíšte do zadania čo najpresnejší popis aké práce potrebujete vykonať a v akom rozsahu aby odborník presne vedel, aká je vaša predstava. Skontrolujte si realizáciu Aby ste si mohli byť istí, že všetky práce boli urobené kvalitne, kontrolujte prácu počas jej priebehu, rovnako ako aj po jej dokončení. Rozpočet a čas Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Näytteet

Palveluntarjoajien toteutukset

SähköasentajaLasse B.
SähköasentajaRoope E.
SähköasentajaNiko O.
SähköasentajaHarto L.
SähköasentajaEetu J.
SähköasentajaErno S.
Hyödyllisiä tietoja

Mitä sinun tarvitsee tietää

Valitsemalla oikea sähköasentaja Olipa olemassa hätätyötä vaihdettaessa vaarallisia sähkölaitteita tai kotitalouden nykyaikaistamishanke, joka vaatii uuden valaistuksen ja laitteen asennuksen, toimivat sähköasennuksen kanssa talon radiossa tärkeimmistä. Virheet Sähköasennukset ovat erittäin vaarallisia sinulle ja muita kotitaloudessasi olevia ihmisiä ja on välttämätöntä, että löydät oikean sähköasentan tähän työhön. Puhuimme joillekin kokeneille sähköasentajille, jotka suosivat Wilio löytää keskeisiä asioita, jotka sinun pitäisi tietää, jotta voit päättää asianmukaisesti. Tee ensin kysely, etsi heidän pätevyys ja varmista, että se sopii sinulle. Aikata seuraavat vaiheet ja keskity siihen, mitä etsiä, kun saat tarjouksia työn suorituskykyä varten. Varmista samat budjetit useista sähköasentajista. Vaatia ja tarkista tarvittaessa sertifiointi. Jatka lukemista ja löydä lisätietoja siitä, miten löytää oikea kauppatyösi. Tee ensin kysely Kotimaan sähköjärjestelmien asiantuntija ei ole mahdollista vain Internet-tutkimuksessa. Kuitenkin voi olla, että voit tehdä käsityksen siitä, mitä työtä tarvitsee ja sinulla on myös paremmat oletukset selittämään yksittäisen sähköasentajan työtä. Jos esimerkiksi sinun on vaihdettava laatikot ja valokytkimet, etsivät erilaisia ​​malleja ja hintoja. Jopa kyky kuvata tarkasti ongelmia vertaamalla vastaavia ongelmia, joita muut ihmiset voivat auttaa sähköasentajaa oikein selittämään. Peter H. Yli 15 vuoden ikäinen kokemus hän sanoi: "Yksi parhaista neuvoista voin antaa vain vähän kyselyä. Et voi tulla asiantuntijaksi, mutta jos saat vähän tietoa, tiedät mitä pyydät ja mitä sinun tarvitsee olla varovainen. Näin voit tarkistaa, onko työtä tasolla ja tiedät, että saat parhaan arvon rahasi. " Vaativat pätevyyttä Joissakin tapauksissa sillä voi olla ihmisiltä työllisyyskokemuksia, mutta ei muodollista koulutusta tai pätevyyttä. Sähköasentajille on kuitenkin otettava huomioon tiettyjä teollisia standardeja. Kaikki sähkötyöt on suoritettava sovellettavien standardien mukaisesti ja joissakin tapauksissa erityisesti suuremman työn, mukaan lukien uudet piirit, on oltava joko: - Lihdit paikallisen toimiston rakennusalalla. - kirjattu rekisteröityjä kauppiaita, jotka ovat päteviä. Näin varmistetaan, että kaikki sähköasennustyöt ovat turvallisia ja eivät ole vaarassa sinulle tai muille kotiisi. Jos työ ei täytä standardeja, rakennuksen toimisto voi vaatia, että työ korjataan. Myöhemmin sinulla voi olla ongelmia talon myyntiä, jos sinulla ei ole asianmukaista todistusta sähköverkon tarkistamisesta, joka osoittaisi, että työ on tehty asianmukaisesti ja erityisesti ammattimaisesti. Vaikka poikkeuksia, joita ei tarvitse tarkistaa, kuten pieniä muutoksia ruokailu- ja makuuhuoneissa ja puhelinkaapelissa, kannattaa aina tarkistaa ne. Sähkömiehen, joka on pätevä ja rekisteröity näihin esityksiin, saa itseään tunnistaa työnsä, antaa sinut päätökseen vaatimustenmukaisuustodistuksen ja puolesta toimimaan rakennustoimiston kanssa. Sähkönjakelijoilla on myös tietokanta suositelluista sähköasentajista. Sivulla on mahdollista tarkistaa, onko elinkeinonharjoittaja rekisteröity ja onko jakeluyhtiö suositeltavaa työtä verkossa. Ján M. totesi, että tämän pätevyyden tarkistaminen on välttämätöntä: "Tärkeintä on nähdä, onko he tietämystä ja pätevyyttä tehdä tämä työ. Joten minulle on jotain, joka osoittaa, että työskentelen määräysten mukaisesti. Tästä pätevyydestä se riippuu enemmän kuin jotain muuta. Jokaisella vakavalla sähköasentajalla ei pitäisi olla ongelmia tarkastamalla tarvittavat todistukset ja lupa. Ján korosti, että on tärkeää työskennellä aina asiantuntijan kanssa eikä jonkun kanssa, joka väittää, että kaikki: "On paljon ainoa kauppoja, jotka yrittävät eri asioita, he haluavat olla kaikkien liittojen päällikkö. Lopuksi se koskee kenttäkokemusta. Pidän itseäni asiantuntevan työn, jonka teen. Ihmiset pyytävät minua tekemään muita töitä, kunnes olen rakentamisessa, mutta sanon, etten voi, mutta voin suositella jotakuta. " Varmista, että tunnet olosi hyvänä heidän läsnäolossaan. Varmista lisäksi, että käsityöläiset ovat asianmukaisesti perehtynyt syöttämäsi työhön ja arvioi myös, kuinka hyvin tunnet potentiaaliset käsityöläiset. Voit tehdä tämän ensimmäisellä kosketuksella: ne ovat kohteliaita, kun puhelut tulevat tapaamisiksi aikataulun aikana, asettaa paljon kysymyksiä projektista? Jotkut sähkötyöt voivat olla kalliita ja aikaa vieviä ja on välttämätöntä ylläpitää hyvää viestintää koko työssä. Sinun ei tarvitse tulla parhaaksi ystäviksi heidän kanssaan, mutta sinun pitäisi olla ammattimainen suhde - sinun täytyy tuntea hyvä, kun puhut avoimesti kaikista huolenaiheista, jotka voivat syntyä myös vianmäärityksestä. John sanoi: "Kuten kaikki elämässä, ensimmäinen vaikutelma lasketaan. Onko sähköasentaja ulkona ammattimaisesti? Onko se puhdas ja muokattu? Onko siisti ajoneuvo? Onko vakava? Jos kaikki näyttää hyvin, se osoittaa, että sähköasentaja on ylpeä itsestään ja heidän työstään. Se liittyy osittain siihen, miten mennä miehen kanssa - menet hyvin hänen kanssaan, voit luottaa Häneen. Sinun täytyy tuntea olonsa mukavaksi tiettyihin ihmisiin. " Hanki samanlaisia ​​tarjouksia ja varmista, että kaikki sisältyvät niihin. Suuremmille tehtäville - muuta kuin yksinkertaista valvontaa, korjaus tai vaihto - on suositeltavaa tavata ja käsitellä vähintään kolme sähköasentajaa. Tiedot ja niiden lainaus voi kertoa paljon menettelystä. On tärkeää varmistaa, että kaikki tarjoukset ovat samankaltaisia ​​- sisältävät materiaalit, työ ja arvonlisävero. Ainoa tapa arvioida tarkasti hintatarjoukset vertaillaan vastaavaa. Vähintään kolmen tarjouksen laatiminen voi auttaa pois pois ne, jotka näyttävät kohtuuttoman alhaiselta - se voi olla merkki sähköasentajasta, joka haluaa saada työn, mutta todellinen (tuloksena) määrä syntyy lisäämällä lisäkustannuksia rakentamisen aikana tai halvemmilla materiaaleilla. John sanoi: "Kun on kyse tarjouksista, sinun on oltava hyvin selkeä, mitä saat rahaa. Teen kaiken yksityiskohtaisesti pisteiden jälkeen, joten on helppo lisätä tai ottaa pois. Kaikki on ymmärrettävä ja oikeudenmukainen - jopa käytettyjen tunnisteiden ja takuiden osalta. " Ján varoittaa myös ennen liian nopeasti hyväksymällä tarjouksen tai ennen kuin joku tarjoaa liian nopeasti. "Sinun pitäisi hylätä tarjous" savukepaketin takana ". Menen aina rakennuksiin, katson ympärilläni ja laittaa paljon kysymyksiä. Sitten lähden, luulen, että etsin tarvitsemani materiaaleja ja lähetän tarjouksen asiakkaalle. Voi kysyä minulta tai tehdä muutoksia. Sitten tarkistan sen, saan palautetta ja nähdä, miten voin auttaa. " Ján ja Peter varoittavat halpoja hintatarjouksia vastaan. Jon sanoi: "Hinnan on oltava realistinen. Asiakkaiden on tiedettävä, että TradesMen on ansaittava elävä ja sen on tehtävä työtä tietyssä standardissa, mikä voi maksaa paljon rahaa. Saat mitä maksat. Se on kuin autojen kanssa, yläviiva, keskus ja pohja. Olen neuvoja ihmisille mennä keskelle. Kuulin ihmisistä, jotka ostivat halpoja sähkökomponentteja eBayssa, mutta jos jotain menee pieleen, et voi lähettää sitä takaisin. Jos sinulla on takuu auttaa sinua. " Maksujen osalta varmista, että sinulla on selkeä, jonka sähköasentaja valitset ja miten se toimii maksaa - useimmat sähköasentajat eivät odota maksua etukäteen. Varmista, että ne tarjoavat tarvittaessa sertifikaatin. Kuten niiden pätevyyden valvonnassa, ennen kuin voit työskennellä työssä, varmista, että kaikki asiaankuuluvat varmenteet on valmis, kun hanke on valmis, se voi vaatia tarkistusraporttia pienempien tehtävien aikana pienen asennustodistuksen piiriin, jotkut pienet Työ voidaan vapauttaa. Todistusten varastointi on tärkeää, koska ne muodostavat tulevien testien ja tarkastusten perusta ja niiden hankinta voi säästää kustannuksia tulevaisuudessa. Peter sanoi: "Sinun on varmistettava, että kaikki asiakkaat saavat todistuksen jokaiselle työlle. Todistukset osoittavat, että työ on tehty oikein ja on turvallinen. Mikä on edelleen tärkeä, se jättää sen myös paperirata - näet kuka ja miten työ tehdään ja myöhemmin voit luoda sen. " Vianmääritys ja seuranta suunnitelma Työn lopussa varmistaa, että sähköasentaja on valmis muuntamaan sinut valmiiksi työstä ja näyttämään sinulle kaiken, mitä kaikki tehdään ja miten se toimii. Sinulla on mahdollisuus kiinnittää huomiota kaikkiin ongelmiin ja anna heidän ratkaista ne mahdollisimman pian. Voit myös selvittää, onko sähköasentaja valmis tarjoamaan takuun työstään, vaikka se kannattaa muistaa, että monet takuut eivät ole muuta kuin "herrasmiessopimus". John sanoi: "Minun menettely on, että minulla on työarkki, näytän asiakkaan työhön, kerron hänelle ja minä näytän, miten se toimii. Sitten hankkii todistuksen. Tästä päivästä alkaen tarjoamme kuuden vuoden takuun kaikille teoksemme ja työmme. "