Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Takka

Etsitkö tulisijaa takan tai laatan rakentamiseen? Meillä on 21 798 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 761 rekisteröidyt ammattilaiset
87 786 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Takka

Tarvitsetko palvelua tulisijojen, uunien alalla? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita tulisijojen ja uunien fokusointiin, valmistukseen, asennukseen ja asennukseen. Takkauunien hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: takuun jälkeinen huolto, toimituskulut, jonka tarjoaa yksi luokan 21 798 asiantuntijamme.

Katso myös:Hinnat
32 761 rekisteröidyt ammattilaiset
87 786 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Takka asennetaan asennuksen
Rakentaminen kuumailman takka puulle
Kuumailmat tulisijat ovat osa talosi rakentamista, joten niiden toteutus tai korjaus, onko takka tai savupiippu usein monimutkainen prosessi. Tekniikka rakentamistyölle takan toteuttamiseksi käyttää kiviä, tiiliä, kivi, laatat / laatat, mutta myös muita materiaaleja, kuten kipsiä tai puuta. Mallit - Asettaa sopivan savupiipun järjestelmän, joka perustuu optimaaliseen ilmavirtaan, savukaasuputken, rakennuksen lämpömukavuuden varmistamiseksi varmistaa sen tiiviyden takaisinmaksun välttämiseksi. Putkimies alkaa sijoittamalla polttovälineesi (yleensä tiilistä, keraamisista laatat tai betonista) saadaksesi vankan ja turvallisen pohjan lämmitykseen puulle. Se asentaa yksikön ja yhdistää savukaasun (sisä- ja ulkopuolelta katolle) ottaaksesi savua talosta.
Kaasukauden asentaminen
Keď si vyberiete najlepší plynový krb pre váš priestor (či už pri stene, vstavaný, voľne stojaci alebo vo vnútri vašej existujúcej krbovej konštrukcie), inštalatér vám pomôže s pripojením plynu. Ak u vás ešte nemáte čerpaciu stanicu, zariadi pripojenie alebo doručenie plynovej fľaše. Ďalej váš inštalátor krbu zostaví všetky diely vrátane krbovej jednotky a dymovodov. Vyreže otvory na umiestnenie dymovodu cez strop a strechu a zabezpečí, aby boli všetky medzery pevne utesnené, aby sa zabránilo úniku a poškodeniu. Nakoniec pripojí plyn a otestuje váš novo nainštalovaný krb.
Sähköisen takan asennus
Sähköinen takka-putkimiehesi alkaa ja yrittää takan määrittää, toimiiko se. Sitten se yhdistää takan seinään määränpäähän tai leikkaa avaus seinään, jotta sisäänrakennettu takka sopii sinne. Se yhdistää edelleen virtalähteen (saatat tarvita tämän vaiheen lisensoitu sähköasenta). Lopuksi se asentaa kaikki koristeet (kuten lokit), jotka tulevat takan mukana ja asentavat etulasia.
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi tulisijaasennus tai -rakennus kannattaa varata Wilion kautta?
Existuje len málo vecí, ktoré by boli príjemnejšie, ako tráviť zimný večer pri teplom krbe. Najskôr však si budete musieť nechať krb postaviť. Existuje veľa detailov, ktoré urobia váš krb bezpečným, funkčným a estetickým. Preto je montáž krbu úlohou, ktorú by ste mali zveriť radšej niekomu, kto má bohaté skúsenosti a potrebné nástroje, aby to zvládol. Tak zarezervujte si montáž krbu cez Wilio a v krátkom čase si budete užívať jeho podmanivú atmosféru. Či potrebujete inštaláciu nového krbu, alebo si nechať opraviť svoj súčasný krb, ste na správnom mieste. Jednoducho pošlite svoju požiadavku, vyberte si svojho inštalatéra a nechajte si nainštalovať alebo opraviť krb, ktorý vám vyhovuje.
Minkälaista takkaa minun pitäisi asentaa?
Se riippuu siitä, mitä painopisteesi, estetiikka, lämpö, ​​tehokkuus tai mukavuus. Puu takat tarjoavat erinomaista lämmitystehokkuutta vaihtoehtoihin verrattuna, niillä on klassinen ulkonäkö, kun taas kaasu ja sähköiset takat ovat moderni vaihtoehto ja ne ovat helposti huolto.
On myös tarpeen ratkaista savupiippu, kun rakennat takan?
Joo. Jos rakennat puutavan, sinun on myös asennettava savupiippu osana palvelua. Kun kirjoitat Wilio-kysyntää, vaihda ja vahvista valitun tekniikan avulla.
Voitko asentaa takan ilman savupiippua?
Joo. Kaasu- ja sähkötakat eivät vaadi savupiippuja, koska ne eivät tuota savua.
Tarvitsetko pätevää yritystä tulisijojen asentamiseen?
Stavba alebo montáž krbu nie je regulovaná a často ju robia zdatní remeselníci, avšak je dobré vybrať si dodávateľa s odbornou spôsobilosťou zapísaného v cechu kachliarov. Minimálne je dôležité to, aby remeselník už mal za sebou niekoľko úspešných realizácií krbov – to odporúčame preveriť. Predsa, ide len o potenciálne nebezpečnú záležitosť v domácnosti, ktorá môže spôsobiť požiar, a tým nemalé škody. Pri stavbe komína je potrebná revízia kominárom. Realizácia musí byť v súlade s platnými bezpečnostnými predpismi.
Kuinka kauan se kestää takka?
Klassisen puutakka on pohjimmiltaan märkä rakennusprosessi ja vie suurimman osan päivistä yhdelle viikoksi, kun kaikki menee ilman ongelmia. Takka on ihanteellisesti kiinnostunut noin 2-3 kuukautta ennen haluttua määräaikaa riittävästi aikaa kuulla ja valmistella asiakirjoja. Valinta oikea tyyppi, sopiva sijainti avaruudessa, liittäminen ulkoiseen ilmansyötöllä ratkaista savukaasujen valua savupiippu - kaikki ja vielä enemmän on pidettävä antaa sinulle takka ilman ongelmia palvelemaan pitkää vuotta. Se vaatii yleensä rakennuksen tai kuulemisen tarkastusta talon suunnittelija. Tämän jälkeen kehitetään takan projektidokumentaatiota sekä raportoida rakentamisen rakennuksen toimistossa kylässä / kaupungissa. Hätätapaus hankkeiden asiakirja-aineistosta tarvitaan myös liitteenä. Joudut myös suostumuksen rakentamisen pienen ilmansaasteiden lähde kunnalta, missä annat projektidokumentaation pyydettäessä. Kun savupiipun rakentaminen, tarkistus - sillä se tarvitsee Chiquet, joka voi tarjota sinulle takan toimittaja tai voit tilata sen itse. Uuden talon rakentamisen yhteydessä on suositeltavaa ajatella takkaa jo suunnittelussaan ja sisällyttää sen suoraan talon rakennusasiakirjoihin. Sähkö- tai kaasu takka on suhteellisen yksinkertainen ja voi kestää vain 4 tuntia.
Kuinka paljon takan asennus on?
Cena krbu je veľmi individuálna záležitosť. Pokiaľ ide o kompletnú stavbu teplovzdušného krbu s komínom, náklady sa pohybujú okolo 3000 - 15000 eur v závislosti od komplexnosti krbovej vložky a rozsahu a prevedenie súvisiacich stavebných prác. V prípade potrebnej stavby komína sa táto cena môže ešte navýšiť. Cena môže byť omnoho nižšia v závislosti od predprípravy, ktorú už máte, prípadne ak ide iba o jednoduché osadenie krbovej vložky (cca 500 eur). Cena opráv závisí od rozsahu realizovaných prác, resp. rozsahu poškodenia. Oprava môže obsahovať úkony, ako je oprava obloženia, komína, výmenu krbovej vložky, oprava závesu dverí krbovej vložky. Stále je s dodávateľom potrebné dohodnúť sa, či cenová ponuka má zahŕňať materiál aj prácu.
Mitä muuta sisältää takan asennuksen?
Takan rakenne sisältää asiantuntijaryhmän ominaisuudet takka-aineiden valinnasta ja uuneista, projektin dokumentaation suunnittelusta, rakennusten raportin asiakirjoista tai rakennuslupahakemuksesta, rakennustöiden toteuttamisesta, mukaan lukien savupiipputarkastus, jos se on osa rakennus. Alan ammattimiehet eivät myy sinulle takka-insertin, vaan myös nykyisten standardien ja suuntausten vastaavan avaimen kokemusta. On tärkeää olla selvästi, että toimittaja katoaa, sillä sen toimittaminen sisältää. Työn sisältö riippuu takan tyypistä.