Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Huonekalujen korjaus

Etsitkö puuseppää korjaamaan huonekaluja? Meillä on 22 040 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 357 rekisteröidyt ammattilaiset

85 471 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Huonekalujen korjaus

Tarvitsetko huonekalujen korjauspalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaat asiantuntijat ovien vaihtoihin ja varusteisiin, maalaukseen ja pienkorjauksiin. Asunnon kaluston korjauksen hinta riippuu yleensä palveluiden laajuudesta. Katso lisätietoja palveluista: pinnan hionta ja kiillotus, toimituskulut, kahvojen vaihto, jonka tarjoaa yksi luokan 22 040 korjaajamme.

Katso myös:Hinnat

32 357 rekisteröidyt ammattilaiset

85 471 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Palvelut

Pontel korjaukset
Yhteisten sängyn ongelmien välillä ovat rikkoutuneet rajat, naarmuuntunut puu ja rikki kehykset. Tai ehkä tarvitset joukkovelkakirjalainan, sen hionta ja värimuutos on valmis vauvalle. Ennen vaihtoehtojen selittämistä arvioi kerrossänkyyntit tai SOFA-keskusteluvaurion vahvistamista. Sitten se käyttää asioita, kuten liima, varaosat, hiomapaperi, tarjous ja väri, jotta sänky näyttää parhaiten.
Oikaisut vaatekaappi, kaapit ja laatikot
Keittiökoteloiden korjaus ja keittiön pistorasia voivat sisältää kiskojen vaihtoa ja pistorasioiden saranat tai maalaus ja hionta. Vaatekaapin korjaus riippuu yleensä siitä, onko se erillinen tai sisäänrakennettu vaatekaappi. Yleisiä ongelmia ovat rikkoutuneet ovet, hyllyt ja saranat. Sinun on kuitenkin löydettävä positorit kehittyneempiin korjauksiin.
Sohvan ja verhoilun korjaaminen
Verhoilun korjaus on yksi yleisimmin vaadituista huonekalujen vaihtotyypeistä. Useimmat sohvat alkavat näyttää hieman nuhjuisilta pehmustetuista tyynyistä repeytyneisiin kankaisiin, ennen kuin olet todella valmis vaihtamaan ne. Olohuoneen korjaamiseen voi kuulua tahrojen poistaminen, rikkoutuneiden jalkojen tai runkojen korjaaminen tai hihnojen, vetoketjujen, vaahtomuovien tai jousien vaihtaminen. Lepotuolien korjauksiin voi kuulua myös osien, kuten moottoreiden, sähköjatkosten, johtojen, vipujen, nousuputkien ja muiden kiinnittäminen tai vaihtaminen. Tai jos sinun on korjattava nahkahuonekaluja, teknikkosi saattaa pystyä ratkaisemaan ongelmia, kuten haalistumista, naarmuja ja kuoriutumista.
Taulukon korjaus, pöytä ja tuolit
Voit korjata erilaisia ​​taulukoita illalliselta työpöydän valaisimien ja sohvapöytien korjaamisen jälkeen. Useimmat taulukot on valmistettu puusta, joka on yleisesti korjattu, mukaan lukien rikki jalat, hionta ja kasvaa. Jos tarvitset korjaustuolin korjauksen, kätevämpi voi tarkastella keskeisten osien, kuten kyynärpäät, pyörät ja vivut, kun taas ruokapöydän korjaukset ovat yleensä uudelleen päällyste, rikkoutuneet jalat, hionta ja väritys.
Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi kirjan huonekalut korjaa Wilion kautta?
Ak váš nábytok vyzerá z hľadiska opotrebovania trochu horšie, nemusíte kupovať nový. Vydržte na svojom obľúbenom gauči, stoličke alebo za stolom oveľa dlhšie a nechajte si opraviť nábytok. Údržbár vám môže zreštaurovať a opraviť nábytok, počnúc zapustenými vankúšmi na gauči a zlomenými nohami stola, až po poškriabané stolové dosky a ležadlá, ktoré sa nebudú skláňať. Váš nábytok budete mať pripravený na použitie ako nový, behom chvíľky. Najlepším miestom na nájdenie údržbára na opravu nábytku je Wilio. Uverejnenie dopytu je jednoduché, potom stačí skontrolovať ponuky a zarezervovať si odborníka na opravu nábytku na čas, ktorý vám vyhovuje.
Minulla on huonekalut korjaamaan tai korvaamaan?
Jos huonekalut ovat laatua, osa sarjaa tai sillä on sentimentaalinen arvo sinulle, se on luultavasti paras valinta sen palauttamisesta. Luultavasti säästää rahaa ja se on parempi ympäristölle.
Mitkä ovat useimpien korjaus- ja huonekalujen vaurioita?
Pehmustetut huonekalut pyrkivät käyttämään ja luovat reikiä, kun puiset huonekalut (esimerkiksi pöydät ja tuolit) ovat alttiita naarmuuntumisen ja rikkoutumisen jalat.
Tarvitsetko erityispätevyyden huonekalujen korjaamiseen?
Korjaavat huonekalut voivat kaikki. Kuitenkin monet huonekalujen kanssa työskentelevät ihmiset ovat kuitenkin suorittaneet puusepäntyökäytännön ja ovat kokemuksia erilaisista materiaaleista, puusta ihon jälkeen.
Kuinka kauan se kestää huonekaluja?
Peruskalusteiden korjaukset voivat kestää vain 30 minuuttia, mutta suuremmat korjaukset (erityisesti verhoilun korjaukset tai puupäät) voivat kestää useita päiviä.
Haluatko korjata huonekalut paikallaan tai sen jälkeen?
Yksinkertainen huonekalujen korjaus voidaan suorittaa paikan päällä. Kuitenkin, jos elpyminen vaatii enemmän aikaa tai erikoislaitteita, korjaaja voi suorittaa työn työpaikan ulkopuolella.
Kuinka paljon huonekalujen korjaus maksaa?
Tämä riippuu huonekaluista, kappaleiden lukumäärästä, käytetyistä taitoja ja siitä, kuinka kauan se toteuttaa tehtävän.
Mikä sisältää korjauskalusteet?
Huonekalujen korjaukset sisältävät puutavaran käsittelyn ja verhoilun seos riippuen huonekalujen tyypistä ja korjauksesta. Enimmäkseen teidän korjaaja tulee teille kotiin, mutta jos se tarvitsee enemmän aikaa tai laitteita täydellisiä korjauksia, huonekaluja voi viedä kotiin.