Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Puutarha- ja ulkotyöt

Etsitkö puutarhuria puutarha- ja ulkotöihin? Meillä on 12 845 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 715 rekisteröidyt ammattilaiset
87 708 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Puutarha- ja ulkotyöt

Tarvitsetko puutarhapalvelua ja ulkotöitä? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita ruohonleikkuussa, raivauksessa, lannoituksessa, kitkemisessä, puutarhanhoidossa, puutarhassa ja viherkasveissa. Maisemointi- ja ulkotyön hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: kastelujärjestelmähuolto, uima-altaan hoidon talvihuolto, jonka tarjoaa yksi 12 845 puutarhuristamme kategoriassa

Katso myös:Hinnat
32 715 rekisteröidyt ammattilaiset
87 708 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Mitä taitoja puutarhuri tekee?
Skúsený záhradník je odborník a vyzná sa v rôznych témach od ekológie pôdy po fyziológiu rastlín. Poskytne vám konzultácie a pomôže plánovať záhradu. Poradí s výberom rastlín, ktoré sú najvhodnejšie pre klímu a polohu vašej nehnuteľnosti. Poradí s nákupom tých správnych rastlín, alebo semienok. Postará sa o výsadbu nových kvetov a stromov. Zabezpečí zalievanie a hnojenie rastlín. Pomôže s liečbou plesní a chorôb rastlín a predchádzať ich výskytu. Postará sa o udržiavanie pôdy pre optimálny rast rastlín. Zlikviduje buriny a postará sa o ďalšie práce potrebné na udržiavanie záhrady.
Miksi vuokrata puutarhuri?
Ei ole aikaa omistaa itseäsi kaikkiin töihin puutarhassa? Kokenut puutarhuri auttaa sinua ulkoisella työllä - leikata nurmikkoa, hylkää rikkaruohoja, loistaa ja kohtelee puita tuholaisille, kasvien kukkia vastaan ​​ja auttaa sinua maastojen säätöihin. Löydä kokenut ammattilainen, joka huolehtii siitä, ettet vietä harvinaista vapaa hetki töihin puutarhassa, mutta sen sijaan, että mooli käyttää tätä aikaa rentoutua ystävien ja perheesi kanssa. Anna mennä töihin.
Mikä tekee puutarhurin?
Puutarhuri on puutarhanhoidon asiantuntija, mukaan lukien kukat, puut, apuohjelmat, nurmikot, takaavat rikkakasvien hävittämisen, onko suoja tuholaisia ​​ja muita ulkoisia töitä vastaan. Voi auttaa sinua kaiken tarvitsemasi puutarhassa.
Miksi minun pitäisi palkata ammattimainen puutarhuri?
Jos käännät ammattimaisen puutarhurin, voit luottaa siihen, että se hoitaa kunnolla puutarhastasi ja kaikki kasvit siinä. Puutarhuri tuntee oikeat käytännöt ja sillä on vuosien kokemus erilaisten puutarhojen laajentamisesta.
Miten löydän hyvän puutarhurin?
Löydät yksinkertaisesti kätevän ja valmis puutarhurin ympäristöstäsi Wiliossa. Syötä vain kysyntä, vastaa muutamiin kysymyksiin siitä, mitä puutarhatyötä on tehtävä ja odottaa tarjouksia kokeneista puutarhaviljelmistä.
Kuinka kauan puutarha ylläpitää?
Säännöllinen puutarha huolto ja niitto nurmikko voivat kestää 30 minuutista useita tunteja. Mutta jos se on suurempi rooli tai suuri puutarha, se tarvitsee enemmän aikaa.
Kuinka paljon puutarhuri maksaa?
Puutarhanhoitopalvelun hinta riippuu siitä, mitä tehtäviä on tehtävä ja maan koosta. Hinta vaikuttaa myös siihen, mitä etäisyyttä matkustaa.
Pitääkö minun toimittaa puutarhurille työkaluja tai tarvikkeita?
Useimmat puutarhat tuovat omat laitteet, mukaan lukien nurmikot ruoho, brushcutter ja muut työkalut. Jotkut puutarhaviljelmät haluavat kuitenkin käyttää laitteita, joita sinulla on kotona. On parasta kysyä puutarhasta, mitä käyttöoikeutta on suositeltavaa.
Neuvoja ja vinkkejä
Dobré zadanie je základ Záhradnícke služby môžu byť naozaj rôzne, od bežného kosenia a údržby záhrady až po návrh a kompletné vysádzanie novej záhrady. Napíšte do zadania všetky úlohy aby záhradník vedel priniesť všetky potrebné nástroje a materiál. Skontrolujte si realizáciu Aby ste si mohli byť istí, že všetky práce boli urobené kvalitne, kontrolujte prácu počas jej priebehu, rovnako ako aj po jej dokončení. Rozpočet a čas Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Mitä puutarhanhoitopalveluja voin tilata
Huolto ja niittopuutarha
Säännöllinen huolto on tärkeä, koska puutarha näyttää parhaiten. Nurmikon leikkauksen pitäisi aloittaa raja lehtiä ja puhdistaa alueen tarvittaessa. Sitten puutarhuri liikkuu ja kaikki ruohoiset alueet. Sitten pensaat hierovat eläviä aidat. Puutarhurin tulisi myös suojata puita ja pensaita terveiksi ja kauniiksi ympäri vuoden. Tarvittaessa sitä sovelletaan säännöllisiin tai kausi- ja lannoitteisiin tietyille kasveille ja nurmikolle.
Rikkakasvien ja tuholaisten poistaminen
Web ja tuholaiset uhkaavat kasvien ja puutarhojen terveyttä. Puutarhuri voi estää näitä ongelmia niin, että rikkakasvien halkeamat, siirtävät ja ruiskuttavat kasvit sopivilla valmisteilla suojelemaan niitä algeista, sienistä, kirvoista ja muista tuholaisista. Rehevän kasvun estämiseksi on suositeltavaa tehdä multaa puiden ja pensaiden juurien ympärille.
Puutarhan istutus.
Puutarhuri voi auttaa sinua valitsemaan oikeat kasvit, jotka sopivat puutarhaasi, sietävät toisiaan hyvin ja jakautuvat niin, että ne eivät häiritse toisiaan vielä muutaman vuoden kuluttua istutuksesta. Siinä otetaan huomioon sellaiset tekijät kuin kasvien optimaalinen sijainti, suuntaus maailman eri puolille, auringonvalon taso, kosteus- ja sademäärä, vuodenaika, huoltotarve jne. Se auttaa sinua valitsemaan kasveja, jotka näyttävät hyvältä ja jotka vastaavat haluamaasi hoito- ja ylläpitotasoa.
Nurmikon uusiminen.
Jos ruohomasi on ylimää kuin keltainen tai kuivunut, puutarhuri voi auttaa sinua uudistamaan. Se voi merkitä tasapainottamaan epätasaisuutta, varustaa maaperän tukemaan terveellistä kasvua, siirtämään ja lisää ravintoaineita kylvämään oikeanlaisuuden ruoho ja säätää tarvittaessa maaperän pH tarvittaessa. Puutarhuri auttaa sinua valitsemaan ja perustamaan oikean nurmikon. Se voi myös auttaa suunnittelemaan, asentamaan ja asettamaan manuaalista tai automaattista kastelua.
NäytteetPalveluntarjoajien toteutukset
Puutarha- ja ulkotyöt
Eino D.
Puutarha- ja ulkotyöt
Benjamin A.
Puutarha- ja ulkotyöt
Heikki V.
Puutarha- ja ulkotyöt
Niko O.
Puutarha- ja ulkotyöt
Samu N.
Puutarha- ja ulkotyöt
Tapio J.