Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Kaasukorjaaja

Etsitkö kaasumiestä? Meillä on 21 835 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 338 rekisteröidyt ammattilaiset

85 380 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Kaasukorjaaja

Tarvitsetko kaasuhuoltoa? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita kaasuliesien ja kaasuliesien asennukseen, kaasuasennuksien kunnostukseen, korkkien ja kaasuletkujen vaihtoon, painetesteihin ja tarkastuksiin. Kaasuasiantuntijan hinta riippuu yleensä palvelun laajuudesta. Katso lisätietoja palveluista: non-stop hätäpalvelu, kaasuvuodon poistaminen, jonka tarjoaa yksi 21 835 kaasuyhtiöstämme kyseisessä luokassa.

Katso myös:Hinnat

32 338 rekisteröidyt ammattilaiset

85 380 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi etsiä kaasua Wiliossa?
Tarvitseeko sinun korjata kaasukattila, varmistaa kaasunjakelun täydellinen jälleenrakennus tai yksinkertaisesti kytkeä kaasuliesi? Älä koskaan ota kaasua kevyesti. Siksi, jos kotitaloudessasi on kaasukattila, liesi tai muut kodinkoneet, sinun tulee aina kääntyä ammattitaitoisen kaasuinsinöörin puoleen niiden huollon, korjauksen ja asennuksen yhteydessä. Ammattitaitoinen kaasuinsinööri huolehtii kaasukattiloiden liitännöistä ja korjauksista, kaasunjakelujärjestelmien asennuksesta tai korjauksesta, kaasuliitäntöjen toteutuksesta ja kaikista hätätilanteista, jotta voit käyttää kaikkia laitteitasi turvallisesti. Wilio auttaa sinua löytämään alueeltasi ammattitaitoisia kaasuteknikoita, jotka ovat heti käytettävissäsi auttamaan sinua kaikissa asennuksessa, korjauksessa tai peruskorjauksessa.
Mitä taitoja kaasuilla on?
Kaasut voivat suorittaa kaasuputken johdotuksen kokoonpanon, aarteen ja konsolidoinnin, yhdistää putkiliitokset kierteet, kurkku, laipat, osaa tehdä huoltotöitä sääntely-, haju- ja mittausasemilla. Hän voi hoitaa hitsaustyötä metalli- ja ei-metallisten materiaalien liittämisessä sekä putkisto- ja eristystyötä, koota mittareita ja turvalaitteita. Se suorittaa kaasun toimintaa tuotannossa, säädössä, kuljetuksessa ja kaasun jakelussa. Gasmar voi järjestää luonnollisiin teoksiin ja putkistoihin liittyviä toimia. Se keskittyy työskentelyyn kaasuputkistoissa, mukaan lukien paineenestejä, voivat paikantaa ja tarjota kaasun vuotoja ulkoisissa ja sisäisissä tiloissa, ammatillisen ja erityisen työn suorittamiseksi kaasunhallinnassa, suorittaa putkilinjan ja näytteenottolaitteiden ylläpito propaani-butaani. Se voi varmistaa, että on asennettava asennus sekä verkostojen, operaattoreiden ja käytettyjen asemien ylläpito (mittaus, sääntely, hajustelu, pakkaus) sekä sisäisen jakelun ja laitteiden asennuksen, mukaan lukien huolto.
Kuinka usein kerrostalon kaasunjakelu tulee tarkistaa?
On tarpeen erottaa, sijaitseeko laite pääkaasuventtiilin edessä vai takana. Kaasuntoimittaja varmistaa jakeluverkon turvallisen käytön ja huollon - kaasuputket liitäntöineen, purkuasemat (siirto- ja jakeluverkon väliset asemat) ja ohjausasemat (säädä painetta tarpeen mukaan), mukaan lukien pääkaasusulku. HUP:n (pääkaasuventtiilin) ​​takana on kaasun näytteenottolaitteet (esim. maakaasumittari - ns. kaasumittari, asuinjakelu, kaasulaitteet, esim. kattila, liesi, lämminvesivaraaja; kotitalousjakelu), joiden omistaja tai ylläpitäjä talo on vastuussa tai omistajien yhteisö. Se on tarkastettava kolmen vuoden välein ja ammattitarkastus kuuden vuoden välein.
Milloin kaasulaitteiden ennaltaehkäisevät tarkastukset tulisi tehdä?
Säännöllisiä ammatillisia tarkastuksia ja kaasulaitteiden testejä tarvitaan paitsi turvallisuuden kannalta, mutta myös tehokkaan toiminnan kannalta, mikä johtaa energiansäästöihin. On tehtävä ammattimaisesti pätevä henkilö. Paradise-aikaväli (tarkastukset) Määrittää valmistajan käyttöohjeessa. Yleensä on suositeltavaa kerran vuodessa kattiloissa ja kaasunlämmittimissä vettä, kerran kahden vuoden kaasun uunissa ja leivontaputkilla, kerran 3 vuotta kaasun jakelun osalta, mutta on tarpeen suorittaa kaasun jakelutointien kerran 6 vuoden kuluttua . Tarkista kerran vuodessa lämmitysjärjestelmä ja sääntely- ja turvallisuuslaitteiden toiminnan tarkastaminen sekä varusteet sekä palamisilmasto. Ohjaamassa myös savukaasuvälineitä olisi valvottava - esimerkiksi savupiippujen säännöllinen puhdistus ja asiantuntijatarkastus. Erityisesti säästöt voidaan saavuttaa poistamalla seuraavat puutteet ennaltaehkäisevässä tarkastuksessa: • Väärät polttimen asetukset missä tahansa kaasulaitteessa tai huono tekninen tilanne (syövytetty, offset, tukkeutunut likalla) • Vaihtopintojen tukkeutuminen virtauslämmittimissä tai kattiloissa, • Vuoto kaasun vuotovuoto (mekaanisten liitosten hallinta, laipat, ...).
Miten käsittelen kaasulaitteita?
• Dodržiavať pokyny na obsluhu, prevádzku a údržbu plynových spotrebičov uvedené v návode výrobcu. • Plynové spotrebiče a rozvody plynu kontrolovať a udržiavať vždy podľa návodu na obsluhu ich výrobcu a dodávateľa. • Používať plynový spotrebič len na účel, na ktorý je určený. • Dbať na dostatočný prívod vzduchu v miestnosti, kde je umiestnený plynový spotrebič. • Dbať na riadne vetranie priestoru, kde sa používa spotrebič, ktorého spaliny unikajú do ovzdušia (plynový sporák, rúra na pečenie, plynový prietokový ohrievač). • Opravy, údržbu a kontrolu plynových spotrebičov zveriť iba osobám s odbornou kvalifikáciou a požadovaným oprávnením.
Mitä työtä huolehtii?
Odborne vyškolený plynár ti vie pomôcť s revíziou, opravou a údržbou plynových kotlov. Vie vykonať kontrolu úniku plynu. Pomôže vám so zapojením, alebo odpojením plynových varných dosiek a poskytne vám potvrdenie do záručného listu certifikovaným plynárom. Môže pre vás urobiť novú prípojku plynu do vašej nehnuteľnosti, alebo urobiť kompletnú rekonštrukciu plynového rozvodu vo vašom byte, dome, či firme. Vykonať výmenu uzáverov a hadíc HAD na plynových zariadeniach a tlakové skúšky a revízie na plynovom rozvode ako aj výmenu HUP (hlavného uzáveru plynu) a odstrániť úniky plynu a havárie. Wilio vám pomôže nájsť kvalitného plynára, z vášho okolia, ktorý ochotne pomôže vtedy, keď vám to vyhovuje.
Pitäisikö minun toimittaa kaasumiehelle varusteet vai tuoko hän omani?
Useimmat ammattimaiset kaasut käyttävät omia työkalujaan, mutta asennetut kaasulaitteet ja kulutustarvikkeet on maksettava tai toimitettava konsulttikaasun jälkeen. Ammattimaiset kaasut tietävät, mitä materiaaleja tarvitaan kaasun asennuksessa, joten ennen materiaalien tai laitteiden ostamista suosittelemme, että kuulet ostoksesi kanssa kaasun kanssa. Jos olet jo ostanut laitteita ja tarvikkeita, ilmoita kaasustasi ennen kuin se lähettää hintalaskelman.
Kuinka vuokrata kaasua Wilio?
Etsi älykäs kaasu lähistöllä on yksinkertainen. Anna vain kysyntä. Wilio ilmoittaa sitten sijainnissa sijaitseviin asiantuntijoihin, joissa on tarvittavat taidot ja tietävät työn suorittamaan vaaditun ajan. Sitten vain tarpeeksi valita valikosta, jonka saat. Wilio olet varmistanut, että saat laadukkaita palveluja kohtuulliseen hintaan. Voit vakuuttaa itsesi maasi työn laadusta, jotta voit katsella asiakasluokitusta ja arvosteluitaan. Maksat vain palvelun suoritetusta palvelusta ja sen jälkeen.
Kuka on vastuussa kaasusta?
Pääkaasukaukon (HUP) jälkeen se on kaasulaite, jolle maakaasun jälleenmyyjä on vastuussa. Hup itse kaasulaitteeseen on näytteenottolaite, jonka asiakas on vastuussa, joten kiinteistön omistaja. Yleisen kaasun jakelun asuntorakennuksissa vastaa yhteisön omistajia tai talopäällikköä. Kaasujen jakautuminen kaasumittarin (asuntojen) takana, mukaan lukien kaasulaitteet, vastaavat huoneistojen omistajia. • maakaasun jakelija vastaa kaasulaitetta kaasun korkin jälkeen. Pääraasun korkki erottaa sen näytteenottolaitteista. • Asiakas vastaa asiakasta, joka on enimmäkseen kiinteistön omistaja. • Yhteisen kaasun jakelun asuntorakennuksissa vastaa yhteisön omistajia tai talopäällikköä tai johtajaa. • Kaasujen jakautuminen kaasumittarin takana (huoneistoissa), mukaan lukien kodinkoneet vastaavat huoneistojen omistajia. • Jos on kattilatalo, omistajien ylläpitäjä tai yhteisö vastaa siitä.
Mitä minun pitäisi tehdä, jos kaasu vuotaa minua?
Jos olet tilannut, kaasua vuotoa on noudatettava seuraavien turvallisuusohjeiden mukaisesti: • Avaa kaikki ovet ja ikkunat. • Sammuta kaasulaitteet ja syötä kaasun syöttö (kotelon korkki, Resp. Pääkaasukankki). • Älä käytä avotulen (epätäydellisiä ja sytyttimiä). • Älä käytä sähköisiä kelloja, sähkölaitteita ja puhelimia. • Älä vedä virtajohtoja sähkölaitteeseen pistorasiasta. • Älä käytä hissiä. • Älä tupakoi. • Varoittaa muita talon asukkaat ja jätä rakennus. • Ilmoita kaasun organisaation hätäpalvelu puhelimeen, joka sijaitsee vuodon talon tai tilan ulkopuolella. • Jos kaasun haju lukituista tiloista ilmoittaa poliisille tai palomiehille. • Kaunis tilaa valmiustilaan ja vikapalveluun. • Kaasun vuoto Älä koskaan tunnista liekkiä, vaan aina vaahdotusaine (pesuainetta tai saippua). Kaasuvuoto heijastaa kuplia vuoto. Suurempi kaasu vuotaa helposti haju ja mahdollisesti molemmat kuulo.
Neuvoja ja vinkkejä
Dobré zadanie je základ Napíšte do zadania čo najpresnejší popis aké práce potrebujete vykonať a v akom rozsahu aby odborník presne vedel, aká je vaša predstava. Skontrolujte si realizáciu Aby ste si mohli byť istí, že všetky práce boli urobené kvalitne, kontrolujte prácu počas jej priebehu, rovnako ako aj po jej dokončení. Rozpočet a čas Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Millaista työtä huolehtii minulle?

Kaasukattilan tarkistaminen ja ylläpito
Kaasukattila käy läpi polttoprosessin, jossa kehittyy korkeita pintalämpötiloja. Siksi näiden laitteiden häiriöttömän ja turvallisen toiminnan varmistamiseksi kattilan tarkistamista edellytetään paitsi lain, myös valmistajien itsensä toimesta. Tarkistuksella ei ole kyse vain kaasukattilan häiriöttömän toiminnan varmistamisesta, vaan lähinnä turvallisuudesta, joka voi vaarantua kattilan rikkoutuessa ja häkävuodon sattuessa. Normaalikäytössä lämmönvaihtopinnat puhdistetaan, mikä varmistaa lämmön siirtymisen liekin ja veden välillä, mikä on perusta valmistajan ilmoittaman laitteiston tehokkuuden saavuttamiselle. Liian kuluneet osat vaihdetaan tarvittaessa.
Kattilaiden tarkistus vahvistus
Vahvistus (protokolla) on välttämätön vakuutetun tapahtuman sattuessa. Välitöntä tarkistusta ja palvelusta vakuutusyhtiö ei maksa vahinkoa, koska et ole täyttänyt oikeudellisia velvoitteita. Jokaisella yli 50 kW: n laite on velvollinen asetuksen mukaan kerran vuodessa valmistumaan. Lain mukaan korjaus, suorittavat huolto-, tekniset tarkastukset ja kaasun laitosten testit voivat vain ammattimaisesti pätevä henkilö, jolla on asianmukaiset valtuutukset.
Kaasuliesien ja kaasuliesien asennus
Kaasu-liesi tai kaasu-keittotason osallistuminen on yksi yleisimmistä teoksista, joita kaasut voivat tehdä sinulle. Kaasu toimittaa letkua ja vaiheet ja muut kulutustarvikkeet ja mukana kaasulaite. Tämän jälkeen asennettu laite testataan. Työn päätyttyä kaasu antaa sinulle asennustodistuksen, joka on välttämätöntä onnistua valitettavaksi kaasun laitteiston vikaantumisen yhteydessä.
Uudet liitännät, kaasun regenerointi tai uusi kaasuasennus kaasulaitteesta laitteeseen
Jos tarvitset kaasua kiinteistökaasuun, tekee yhteyden sinulle. Kaasu voit myös uudistaa olemassa olevia kaasuasennuksia ja siirtää olemassa olevia myyntipisteitä. Samoin voit toteuttaa sinulle täydellisiä uusia kaasuasennuksia laitteisiin laitteisiin. Tämän jälkeen koko asennus testataan ja antaa kokoonpanotodistuksen.