Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Lasittajat

Etsitkö lasittajaa lasitukseen? Meillä on 20 868 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 764 rekisteröidyt ammattilaiset
87 792 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Lasittajat

Tarvitsetko lasituspalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita lasitukseen, lasin hiontaan, lasin leikkaamiseen, kokoamiseen ja purkamiseen. Lasituotteiden hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: liimaus, hionta ja reikien poraus lasiin, jonka tarjoaa yksi 20 868 lasittajamme kategoriassa

Katso myös:Hinnat
32 764 rekisteröidyt ammattilaiset
87 792 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi vuokrata lasierin Wilion kautta?
Ammattitaitoinen Glazier Wilio on yksinkertainen, mukava ja saumaton. Sinun ei tarvitse tuhlata aikaa etsimällä yritystä luettelossa. Yksinkertaisesti kirjoita Wilio-kysely ja autamme sinua löytämään paikallisia lasit, jotka ovat kokeneet kaikenlaisista lasimaksuista, joko asuinrakennusta tai hallinnollisista rakennuksista. Tiedämme, että lasi on hauras ja herkkä kaikenlaisille vaurioille, onko mekaaniset vauriot tai vahingot äärimmäisten sääolosuhteiden vaikutuksesta. Wilio-lasivit kehittävät kaikki ponnistelut lasin ikkunoiden, ovien ja muiden lasinpintojen antamiseksi toiminnalliseksi ehdiksi avuksesi ja turvallisuutesi vuoksi. Kun julkaiset pyynnön, saat tarjouksia pätevistä lasista lähellä sinua. Voit valita, kuka sopii parhaiten tarpeisiisi ja budjettiin. Olipa kyseessä ikkunan laskenta tai asentaminen makuuhuoneeseen tai paikalliseen tulkintaan. Ja voit levätä ja rentoutua.
Millaisille lasipinnoille tai teoksille lasittaja voi työskennellä?
Sklenári ponúkajú širokú škálu sklenárskych služieb a produktov. Ponúkame kvalitné služby na rezanie skla, inštalujeme alebo opravujeme okná, sklenené dvere, výklady obchodov, zrkadlá, sklenené stolové podnože a dosky, interiérové steny a mnoho ďalších prác so sklom. Bez ohľadu na to, či sa jedná o aplikáciu v dome alebo administratívnej budove, najatie profesionálneho sklenára je najlepším a najbezpečnejším spôsobom, ako realizovať projekty s použitím skla. Kvalifikácia a skúsenosti špecializovaných sklenárov im umožňujú robiť prácu profesionálne, včas a bez kompromisov v otázke vašej bezpečnosti.
Mitkä ovat etuja, jotka määrittävät lasierin Wilion kautta?
Wilio tarjoaa ammattimaisia ​​lasit, joilla on oikeat taidot ja kokemus. Tilattu työ toteuttaa hyvät, turvallisesti ja kohtuulliseen hintaan. Yksinkertaisesti julkaistava tilaus työstä, aseta oma aikataulu ja taloudellinen talousarvio.
Pitääkö minun toimittaa lasittajalle omat työkalut tai varusteet?
Ei välttämättä. Useimmat Wilio-lasit tuovat työkaluja ja työkaluja, kuten lasi leikkaustyökaluja, tyhjiömukukuja helpottamaan käsittelyä, suojakäsineitä ja muita. Jos sinulla on työkalut, voit tarjota heille lasin Wiliosta käyttää niitä. Keskustelet siitä edelleen Wilion kautta ennen toteutusta.
Kuinka kauan kestää ikkunat eristävä kaksinkertainen lasitus?
Se riippuu ikkunan tyypistä ja ikkunoiden vaurioista. Peruskorjaukset, kuten puukehyksen korjaus - halkeamat voivat kestää tunti tai kaksi, kun taas ikkunan tai ikkunoiden täydellinen korvaaminen voi kestää puoli päivää. Jos haluat tarkan aikaarvion yksittäisistä teoksista, kysy Wilio suoraan glazier, joka mielellään selittää sinulle.
Voiko Glazier Wilio asentaa peilit?
Ehdottomasti kyllä! Tarjoamme erilaisia ​​palveluja Wilioon mukaan lukien peilien tuotanto ja asennus. Jos etsit jotakuta, joka auttaa sinua turvallisesti kiinnittämään peilit kylpyhuoneeseen, makuuhuoneessa tai peilissä aulassa - vain kirjoita tehtävä Wilioon. Löydämme sinut ammattimaisen tämän roolin naapurustossa.
Mitä muita kiinteistönhoitopalveluita voin varata Wilosta?
Voit varata käytännöllisesti katsoen minkä tahansa kiinteistönhoitotyypin - pitkän aikavälin varojen tekninen arviointi tai korjaus käytännön näkökulmasta. Olipa kyseessä keittiön tai restaurointi kylpyhuoneen remontin projekti, meillä on kaikki sinulle. Ei tarvitse etsiä missään muualla! Verkkosivustollamme tai sovelluksella voit nopeasti yhdistää ammattilaisiin, jotka voivat käsitellä työtä ilman ongelmia ja kohtuulliseen hintaan.
Palvelut
Mitä lasituspalvelut ovat?
Jos tarvitset töitä kotona tai kaupallisissa tiloissa, vuokrata ammattimainen lasitus Wilion kautta. Autamme sinua löytämään asiantuntijan, joka pystyy käsittelemään korvaavat ikkunat, lasiovet. Tilaa palvelumme ja varata paikalliset lasillisuutesi Wilion kautta.
Windowsin vaihtaminen eristämällä kaksinkertainen
Kaksinkertaiset ikkunat ovat ikkunat, jotka käyttävät kahta rinnakkaista blackboard lasia, joita kutsutaan usein eristäväksi lasiksi (kaksinkertaiset lasit, kolminkertainen) ja vuosien varrella asiakkaat ovat pitäneet siitä monien etujen ansiosta. Näihin kuuluvat parannettu mukavuus, alempi melu, turvallisuus ja energiansäästö - kaikki lisää kiinteistöjen arvoa. Jos näet vahingot tai ikkunat, huomaat sumua tai kondensaatiota, on aika korvata ikkunat eristämällä kaksinkertainen / kolminkertainen. Wilio voi auttaa sinua koko prosessin ajan - ikkunan koon mittaamisesta ja turvallisen vaurioituneiden osien vaihtoa myöhempään viimeistelyyn ja ympäristön puhdistukseen. Sinun ei tarvitse huolehtia mistään muusta, koska ammattimaiset lasit voivat käsitellä kaksinkertaisen lasituksen vaihtoa turvallisesti ja helposti.
Hätälasit.
Či už ste nešťastnou obeťou vlámania alebo sú vaše sklenené okná, dvere alebo výklady poškodené náhodou, môžete si rezervovať núdzového sklenára, ktorý vám pomôže znovu zabezpečiť vašu domácnosť alebo firmu. Poškodené sklo totiž predstavuje okamžité riziko pre vašu bezpečnosť. Preto využite služby Wilio - naši sklenári vykonajú službu v najkratšom možnom čase. Stačí zadať požiadavku na Wilio a spoja sa s vami lokálni sklenári z vášho okolia. Od prasknutej okennej tabule až po rozbité dvere môže váš sklenár z Wilio prísť k vám, vyhodnotiť závažnosť poškodenia a rýchlo a efektívne zrealizovať potrebné práce.
Peili ja lasi leikkaus
Okrem výmeny dvojitého zasklenia a rezania skla si môžete na Wilio najať sklenára aj na vykonávanie prác so zrkadlom. Nemusíte robiť žiadne rizikové domáce práce! Môžete požiadať o pomoc pri výrobe (rezaní), opravách alebo inštalácii zrkadiel, sprchovacích dverí, sklenených stolov, fasád a ďalších prvkov. Môžu dokonca inštalovať tónované sklá, bezpečnostné sklá alebo tvrdené sklá, aby poskytovali ochranu, a vdýchli tak nový život vašim oknám a iným skleneným povrchom. Bez ohľadu na technické parametre a účel môžu naši profesionálni sklenári s vami spolupracovať na vytvorení brúseného skla na mieru pre váš dom alebo firmu.