Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Nurmen istutus, nurmikko

Etsitkö puutarhuria nurmikon istuttamiseen? Meillä on 10 531 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 741 rekisteröidyt ammattilaiset
87 747 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Nurmen istutus, nurmikko

Tarvitsetko palvelua nurmikon istutukseen? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita siementen kylvämiseen ja mattonurmikon rakentamiseen. Nurmen ja nurmen kylvöhinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: myyräverkko ja kastelu, jonka tarjoaa yksi 10 531 puutarhuristamme kategoriassa

Katso myös:Hinnat
32 741 rekisteröidyt ammattilaiset
87 747 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi vuokrata nurmikon istutuspalvelu Wilion kautta?
Wilio sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että et löydä nurmikkosiemeniä naapurustossa. Heti kun annat pyyntösi, yhdistämme sinut alueen asiantuntijoihin, jotka voivat helposti sopia tarpeisiisi. Ei enää ole ääretön haku verkossa ja löytää palveluntarjoaja luning nurmikolle. Vaikka turpeen istuin voi näkyä melko yksinkertaisena tehtävänä, kaikilla on aikaa ja energiaa. Unohda stressiä ja päänsärkyä mittauksesta, lannoituksesta, burrowingista ja turveesta - voit vuokrata asiantuntijan, joka voi käsitellä koko prosessiasi! Ei viiveitä, ei vaikeuksia eikä keskeneräistä työtä. Kun olet istunut nurmikolla, voit myös hakea nurmikon säteilyä, lannoitusta ja yleistä huoltoa. Löydä sopiva asiantuntija tänään ja pidä ruoho vihreä ja terve ympäri vuoden.
Milloin on paras aika vuodessa nurmikon?
Voit laittaa nurmikkoja milloin tahansa vuoden aikana. Olipa se talvi, kevät, kesä tai syksy, nurmikko on täysin hieno niin kauan kuin tiedät, miten huoli kunnolla. Pääsääntöisesti paras nurmikko istutetaan lievään sään, kun se on tarpeeksi lämmin kasvattaa juuria, mutta eivät ole liian kuumia kuivumaan ennen kuin se juurtuu.
Kuinka kauan viritys vie nurmikon?
Istuma nurmikko on melko yksinkertainen prosessi, mutta kuinka kauan kestää työn lopettaminen, se riippuu siitä, kuinka suuri tai pieni on nurmikkosi. Pienemmillä pinnoilla nurmikoneet voi kestää useita lyhyitä tunteja, kun suurempien telakoiden nurmikon kasvi voi kestää koko päivän. Jos haluat tietää, kuinka kauan siemenesi kestää, voit pyytää asiantuntijaa, joka on valmis antamaan sinulle arvion.
Milloin minun pitäisi lannoittaa nurmikkoa?
Ennen kuin nurmikkoa on parasta siirtää maaperän laadukkaan lannoite. Nurmikon siemenpalvelun jälkeen voit karkeasti lannan uudelleen kuuden viikon kuluttua. Varmista, että olet lannoitunut kahden kuukauden välein ensimmäisen vuoden aikana kasvun tukemiseksi ja pidät nurmikkoasi terveenä. Kun nurmikko on kyydissä, voit siirtää sitä kunkin kauden alussa ja tarttua kasvuun koko vuoden.
Kuinka nopeasti voin leikata nurmikko istunnon jälkeen?
Voit leikata nurmikkosi vain, jos se on jo juurtunut eikä sitä voi siirtää sen kanssa. Pääsääntöisesti tämä on noin kolme viikkoa nurmikon ulkoasun jälkeen. Jos haluat tietää, onko nurmikkosi valmis niittämiseen, voit venyttää hieman ruohoa varten. Jos voit nostaa nurmikkoa, sinun on odotettava.
Voiko nurmikon asiantuntija auttaa minua puutarhatöissä?
Kyllä se voi! Meillä on monia kokeneita puutarhanhoitoa, joka voi auttaa sinua kaikilla puutarhaan liittyvistä tehtävistä, jotta piha, terassi tai puutarha näyttivät aina. Istuttamisesta istutus- ja istutuslaitoksista multaa tai rikkakasvien poistamisesta kaikki puutarhanhoitotarpeet voidaan vapauttaa luotettavalle asiantuntijalle. Voit jopa tilata palvelun ruohon leikkaukseksi.
Mitä muita nurmikon palveluita voin tilata Wilion kautta?
Voit tilata kaikentyyppiset nurmikot, jotka liittyvät Wilioon. Kun olet istunut nurmikkosi, voit vuokrata ammattimaisen hoitamaan nurmikkoa varmistaaksesi, että nurmikko kasvaa hyvin ja että se säilyy ja terve. Meillä on myös kiistelty maisemointi asiantuntijoita, jos haluat tehdä suurempia muutoksia tai lisätä puutarhaan tai pihalle uuden huvimajan, lampi, jalkakäytävä tai muut elementit.
Mitä nurmikon ruiskutuspalveluja ovat?
Etsitkö apua uuden nurmikon istuimella? Lawn spray-asiantuntijat huolehtivat kaikesta esimerkiksi vanhan ruohon poistamisen, uuden nurmikon siementen poistamisen ja neuvoja pitkän aikavälin ylläpidosta. Ei ole väliä, aiotko asettaa muovinen nurmikko tai kasvi todellinen. Vuosittaisesta tilikaudesta riippumatta asiantuntijat voivat helposti työskennellä kaikkien nurmikoiden vaatimusten kanssa.
Palvelut
Mattojen nurmikon ottaminen
Je mylnou predstavou, že kladenie kobercového trávnika počas zimy je nesprávne. Naopak, v tomto chladnejšom období roka má kladenie trávnika veľa výhod. Váš trávnik má dostatok času na to, aby sa pred príchodom jari usadil a zakorenil. Kladenie trávnatého trávnika počas zimy tiež znamená, že ho nebudete musieť tak často polievať, a tak sa uľahčí jeho údržba. Odborník najskôr zmeria plochu vášho trávnika a pripraví pôdu pre nový trávnik. Vyrovná pôdu pomocou hrablí a opatrne odstráni burinu, kamene, korene a iné zvyšky. Potom začne rozmiestňovať jednotlivé časti trávnika tak, aby bol každý koniec čo najrovnejší. Posledný krok zahŕňa kontrolu, či je celý trávnik správne položený a bez neprimeraných medzier medzi trávnikom.
Istuma nurmikko
Voit istuttaa nurmikon periaatteessa keväästä syksyyn. Asiantuntija valmistelee ensin maaperän poistamalla vanhan kasvillisuuden, tasoittamalla ja lannoittamalla, sitten kylvää siemenet kylvökärryjen avulla. Sen jälkeen siemen työstetään varovasti maahan harhoilla ja rullataan sitten perusteellisesti kahdesta suunnasta. Sen jälkeen nurmikko kastellaan perusteellisesti ruiskulla, jotta suuret pisarat eivät huuhtele siemeniä pois. Maaperä on pidettävä kosteana ensimmäisen kuukauden istutuksen jälkeen. Ensimmäiset kaksi viikkoa tulee kastella 1-2 kertaa päivässä ja sitten joka toinen päivä seuraavan kahden viikon ajan. Kun ruoho kasvaa 7 cm korkeaksi, se on leikattava, mutta vain max. 2,5 cm. Ensimmäiset 4 kertaa nurmikkoa ei saa leikata lyhyemmäksi. Uuden nurmikon voi aloittaa 3 kuukauden istutuksen jälkeen.
Keinotekoisen nurmikon asentaminen
Ak dávate prednosť inštalácii konkrétnych značiek umelej trávy, môžete tiež získať pomoc od našich odborníkov na inštaláciu umelej trávy. Prvý krok, podobne ako pri kladení kobercového trávnika, spočíva v zmeraní plochy vášho trávnika a následnom odstránení existujúceho povrchu. Ak ide o malý trávnik, je možné túto úlohu urobiť ručne. Pre väčšie priestory je najlepšie použiť rezač trávnika. Potom odborník pokryje hornú vrstvu pôdy pieskovým alebo kamenným podkladom predtým, ako ju zhutní pomocou vibračného valca alebo dosky. Potom vašu umelú trávu opatrne rozvinie smerom k vášmu domu, aby získala prirodzenejší vzhľad. Nakoniec odstráni všetku prebytočnú trávu a vyčistí celý trávnik, aby dokončil inštaláciu umelého trávnika.