Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Kampaamo, parturi-kampaamo

Etsitkö kampaajaa? Meillä on 1 009 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 338 rekisteröidyt ammattilaiset

85 380 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Kampaamo, parturi-kampaamo

Tarvitsetko kampaamopalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaat hiusten muotoilun ammattilaiset naisille ja herroille, leuan muotoilun miehille. Hius- ja hiusmuotoilupalveluiden hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: kuljetuskustannukset ja ammattikosmetiikka, jonka tarjoaa yksi kategorian 1 009 kampaamoistamme.

Katso myös:Hinnat

32 338 rekisteröidyt ammattilaiset

85 380 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Palvelut

Mikä liittyy kampaamon tai kampaajan vierailuun?
Nopein ja helpoin tapa saavuttaa kevyt ja pörröinen kampaus on antaa hiusten ammattilaisille. Haluatko näyttää hyvältä lähestymispäivänä tai suurella päivällä, tai haluat vain parantaa tyyliäsi, ammattitaitoiset kampaajat auttavat sinua luottamaan ja näyttämään parhaiten. Erityisen tarpeen mukaan stylistit voivat tarjota sinulle laajan valikoiman hiusten säätöjä, jotka sisältävät:
Kotipalvelut täydellinen hiusten muokkaus
Miksi sen sijaan, että varaat kokouksen Saloon-vuokraus Stylistihin muokata hiuksia kotona? Sinun ei tarvitse huolehtia pysäköinnistä, huolestuttavasta viivästyksestä tai kestää kauan odotusaika. Aseta vain aika ja päivämäärä ja stylistit tulevat suoraan ovesi. Kiitos runsaasti aikaa ja tilaa pystyy tuomaan kokemuksensa pesemällä ja karvainen hiukset täydellisyyteen. Käyttämällä korkealaatuisia hiukset ja muotoilu taitoja, kampaaja pesee hiukset ja säätää tarkasti valintasi tyylillä. Stylisti voi muokata hiuksiasi eri tavoin, se tulee päänsä erilaisiin kampauksiin hienoista kaskade kiharoista liukoisille rannalla aaltoihin ja antaa sinulle niin paljon tarvittavaa itsetuntoa. Jotta voit tehdä wellness-päivän asuinpaikkasi, meidän foorumeissa löydät myös kynsien erikoistuneena erikoistuneita kosmeita
Leikkaukset ja koristeet
Trápia vás rozštiepené končeky? Aj vo vašom okolí existuje veľa stylistov, ktorí dokážu urobiť dokonalý strih vlasov. Pred stylingom kaderníci zastrihnú poškodené konce alebo vlasy ostrihajú do požadovaného štýlu a tvaru. Takto dosiahnete, aby boli vaše vlasy zdravé. Naši stylisti pomôžu vašim vlasom, aby zostali hladké a hodvábne. Nechávate sa strihať alebo si upravovať strih kvôli nadchádzajúcej sviatočnej udalosti či inej príležitosti? Pomôžeme vám tiež s nájdením skúsených fotografov, ktorí urobia profesionálne fotografie, takže vy môžete bez obáv oslavovať a relaxovať.
Hiusten väritys
Hiusten värjäys ei enää ole huolissaan naisista tänään, mutta miehet haluavat muuttaa hiusten väriä tai värjätä harmaa. Jos haluat värittää hiukset, on myös edullista kotona antaa tämä toiminta ammattitaitoisten kampaajien käsiin. Sen lisäksi voit muokata hiusten leikkaamista ennen väriaineita, ne sekoittavat värin sävyt haluamallasi tavalla. Kodin mukavuudessa kampaamot hiukset vetävät tiheää värikäs melaria. Jos tilaat kampaaja etukäteen, voit kuulla uuden tyylin sen kanssa valokuvien kautta. Ennen värjäystä ei ole tarpeen pestä päinvastoin, on suositeltavaa useita päiviä jättää hiukset. Väriaineen pituus riippuu kampauksen tarkkuudesta, koko prosessi kestää 1,5 tunnin välillä. - 3 tuntia. Jos haluat värjätä lisää kampausta, sinun täytyy varata enemmän aikaa.
Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi tilaat kampaamopalvelun Wilion kautta?
Haluatko muuttaa ulkonäköäsi? Paranna ulkoasua kampaaja tai kampaajapalveluja. Voit unohtaa vaikeuksia kävelemällä salonkiin ja vain mukavasti rentoutua kotona, kun hiukset käsitellään lahjakkailla kampaamolla. Kevyt, mukava ja ongelmaton palvelu on vain yksi eduista! Ennen kuin varaat stylist Meidän alustan avulla voit tarkastella asiantuntijoiden profiileja, vertailla arvioita ja lukea arvosteluja selvittääksesi, mitä muut ihmiset puhuvat palveluistaan. Arvostelut Kirjoitan asiakkaita kuten sinä, joten kiitos heille voit vakuuttaa, että palkkaat yhden parhaimmista mitoitettuista stylisistä haluamallasi alueella. Riippumatta siitä, valitset, että valitset aaltoja, söpöjä kiharoita tai tyylikkäitä, vaikuttavia kampauksia, lahjakkaita stylistit voivat työskennellä tietyllä hiuksillesi ja erilaisilla hiusrakenteilla ja luoda uusi ilme, jonka voit ylpeänä ylpeänä. Joten, mitä sinä odotat? Napsauta "Enter Demand" -painiketta nyt ja löydä sinulle parhaiten muokkausta tai hiustenhoitopalvelua, joka sijaitsee lähistöllä!
Kuinka kauan etukäteen minun tulee varata kampaajan tai kampaajan palvelu?
Ihanteellinen varaus on etukäteen. Tämän seurauksena voit lähettää valokuvia halutusta ulkonäöstä valitulle stylistisi ja pyydä häntä vinkkejä ennen kuin korjaa sen uudelle tyylille. Jos haluat varata päivämäärä heti, ei ole ongelma. Autamme sinua löytämään stylistit lähellä ympäristöäsi, jotka voivat pestä hiukset, kuivataan ja muokata samana päivänä tai oikealla seuraavana päivänä.
Pitääkö minun pestä hiukseni ennen kuin vierailen kampaajalla?
Ei, sinulla ei ole hiuksia pestä ennen sovittua kokousta. Hiustenhoito alkaa yleensä hiuksista shampoolla, joten voit vain odottaa, että stylisti saapuu. Tavoitteenamme on tarjota täydellisiä palveluja, joita voit luottaa, jotta sinun ei tarvitse etsiä pitkää aikaa, jos tarvitset asiantuntijaa pestä ja muokkaamaan hiuksiasi ympäristöstäsi.
Kuinka kauan se kestää kampaajan säännöllistä hiusten säätöä?
Helppo hiusten säätö kestää yleensä 45 minuuttia tuntiin. On kuitenkin mahdollista, että kampaamo on leikattava ennen lopullista säätöä, mahdollisesti muita interventioita hiustenlinnassa. Hiusten väritys tai keratiiniset hiukset tasapainottavat hoitoja kestää jopa kaksi tai kolme tuntia hiusten pituudesta ja tilavuudesta riippuen.
Kuinka usein minun pitäisi tilata kampaamopalvelun?
Kaikki riippuu mieltymyksistäsi, hiusten tyypistä ja hiuksista. Parasta on, jos jätät hiukset kerran kuukaudessa asiantuntijan säätämiseksi, varsinkin jos haluat pitää nykyisen ulkoasun hiuksistasi ja pitää ne mahdollisimman terveenä. Ole kuitenkin varovainen, ettet työnnä sitä liian usein keratiinimodifikaatiot voivat myös johtaa kuiviin ja murtaa hiuksia.
Oliko laajennetut hiukset kompensoimaan?
Laajennetut hiukset voidaan tasapainottaa vain, jos se on ihmisen hiusten laajennus eikä synteettinen. Koska ihmisen laajennukset toimivat luonnollisina hiuksilla parhaiten toteuttamaan ennaltaehkäisevät toimenpiteet ennen niiden korvausta. Käytä hienoja shampoosia ilman sulfaatteja ja muita kemikaaleja eivätkä käytä liian monta lämpösäätöä. Liiallinen lämpö voi aiheuttaa kuivumista ja kirkkautta, joka voi vahingoittaa pitkän aikavälin pitkäaikaisia ​​päät.