Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Käsityö

Etsitkö tuntimiestä asunnon tai talon ylläpitoon? Meillä on 23 039 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

4 639 rekisteröidyt ammattilaiset

82 861 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Käsityö

Tarvitsetko palvelua tuntipuolisolta? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita kuvien ripustamiseen, television seinälle kiinnittämiseen ja kotiteatterin asennukseen. Korjauspalvelujen hinta riippuu yleensä palvelun laajuudesta. Katso lisätietoja palveluista: viimeistelytyöt, asennuksen jälkeinen siivous, kuljetuskustannukset, rautatyötarvikkeet, kuten ruuvit, tapit, naulat), jonka tarjoaa yksi luokan 23 039 mestarimme.

Katso myös:Hinnat

4 639 rekisteröidyt ammattilaiset

82 861 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Neuvoja ja vinkkejä
Dobré zadanie je základ Hodinoví manželia môžu riešiť širokú škálu rôznych údržbárskych prác okolo domu, bytu či záhrady. Napíšte do zadania všetky úlohy aby hodinový manžel vedel priniesť všetky potrebné nástroje a spotrebný materiál. Skontrolujte si realizáciu Aby ste si mohli byť istí, že všetky práce boli urobené kvalitne, kontrolujte prácu počas jej priebehu, rovnako ako aj po jej dokončení. Rozpočet a čas Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Usein Kysytyt Kysymykset

Mitä taitoja on tuntitunnus?
Tuntipuolinen aviomies huolehtii talon ympärillä, huoneistossa tai puutarhassa sinulla ei ole aikaa, taitoa tai työkaluja. Koska tunnin puolisoilla voi olla erilaiset ammattitaidot, jotka kuvaavat sitä, mitä tarvitset mahdollisimman tarkasti saada lainauksia niiltä asiantuntijoilta, joilla on oikeat taidot.
Kuinka paljon tuntitunnus on?
Keskimääräinen tunneittainen aviomiehen kustannukset ovat 20-100 €. Hinta riippuu tehtävän monimutkaisuudesta, tarvittava aika, onko erityisiä työkaluja tai laitteita tarvitaan ja onko tuntitunnus lähellä tai olla kaukana etäisyydestä.
Miten löydän hyvän tuntitunnuksen?
Wilio-kysynnän luominen on nopea ja helppo tapa löytää kätevä ja halukas kello aviomies ympäristössä. Wilio auttaa sinua löytämään paikallisen asiantuntijan näiden oikeiden kokemusten kanssa.
Mikä työ on kellon aviomies?
Tunneittainen aviomies voi auttaa pieniä korjaus- ja huoltotöitä kotona. Se auttaa teosten, kuten maalauskuvien, huonekalujen asentaminen, korjaustyöt, laitteen kytkentä, lamppujen asennus, airwife, maalaus ja päällystysseinät ja muut pinnat ja pienet korjaukset. Wilio auttaa sinua löytämään korkealaatuisen kellon aviomiehen, ympäristöstäsi, joka auttaa, kun se sopii sinulle.
Mikä on ero tuntisen aviomiehen ja asiantuntijan välillä, kuten sähköasentaja tai putkimies?
Tylailevat puolisot ovat ammattilaisia, jotka voivat auttaa useita erilaisia ​​huoltotöitä kotona. Toisaalta sähköasentajat, putkimiehet, kaasu ja niin edelleen. Ne ovat erityisiä ammattilaisia, joilla on erityinen pätevyys yksittäisessä ammatissa.
Miksi etsit tunneittaista aviomiehiä Wiliossa?
Tuntipuolinen aviomies huolehtii talon ympärillä, huoneistossa tai puutarhassa sinulla ei ole aikaa, taitoa tai työkaluja. Auttaa useimpia korjauksia talon ympärillä. Hän kokoontuu huonekaluihin, vaihda hemmoteltu akku, ei-toimiva pistoke palauttaa koristelun tai liittyä laitteita. Wilio auttaa sinua löytämään kellon tunneittain miehen, joka on valmis siirtymään välittömästi projektiin.
Mitä työtä kello aviomies tekee sinulle

Sisustusasennukset ja korjaukset
Tuntimies hoitaa ne kodin, asunnon tai puutarhan työt, joihin sinulla ei ole aikaa, taitoja tai työkaluja. Se auttaa useimmissa talon korjauksissa. Se kokoaa huonekaluja, vaihtaa rikkinäisen akun, viallisen pistokkeen, poraa koristeita tai kytkee laitteita. Tunnin mittainen aviomies voi auttaa sinua asentamaan juuri ostettuja kodinkoneita, korjaamaan rikkoutuneita ovia, asentamaan ja korjaamaan kaihtimet, asentamaan tiskialtaat tai vaihtamaan hanat, ripustamaan valot ja jopa tapetoimaan. He käyttävät omia työkalujaan ja neuvovat, jos tarvitset lisämateriaaleja.
Ylläpitohuollot
Onko sinulla koko huoltotöistä, joita tarvitset? Tuli kello aviomies tekemään kaikki kerralla. Se voi auttaa asentamaan laminaattilattiat, vaihtavat silikoni tiivisteet kylpyhuoneeseen, roikkuvat ovet ja monet muut teokset.
Ulkoasennukset ja korjaukset
Tunneittainen aviomies voi auttaa sinua rakentamaan puutarhan, asentamaan ulkokaihtimet, asentaa terassin tai jalkakäytävän tai jopa korjata lapsesi trampoliinin.
Seinäasennus
Seinähyllyt, kuvat ja televisiot polkupyörän telineisiin ja peiliin - jos tarvitset apua seinään asennuksella, soita tunti miehelle. Useimmat tuntitunnukset tuovat omat työkalut, mutta saatat joutua maksamaan materiaaleista, kuten pultit tai haltijat raskaille esineille, kuten televisioille ja niin edelleen.
Näytteet

Palveluntarjoajien toteutukset

KäsityöBenjamin S.
KäsityöMarkus S.
KäsityöTapio O.
KäsityöJouko M.
KäsityöLasse F.
KäsityöTapio J.