Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Ilmalämpöpumppu

Etsitkö lämpöpumppulämmitintä? Meillä on 21 941 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 338 rekisteröidyt ammattilaiset

85 380 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Ilmalämpöpumppu

Tarvitsetko lämpöpumppualan palvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaat lämpöpumppuasennusasiantuntijat maa-, ilma- ja vesilämmön pohjalta. Kokonaisvaltaisen lämmitysjärjestelmän hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: takuun jälkeinen palvelu ja konsultaatiot, joita tarjoaa yksi 21 941 kuriireistamme kyseisessä luokassa

Katso myös:Hinnat

32 338 rekisteröidyt ammattilaiset

85 380 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi palkata lämpöpumppuasentaja Wilion kautta?
Lähestyy viileitä kuukausia, tarvitset jotain tehokkaampaa kannettavan lämmitysyksikön sijasta. Tilaa lämpöpumpun asentaja Wilioon uuden ilman / ilman lämpöpumpun asentamiseksi. Se on mukavampaa ja nopeampaa kuin itsepalvelusta, koska voit vuokrata asiantuntijan, joka voi nopeasti ja korjata järjestelmän käyttöön. Lähetä kysyntä Wilio. Muista sisällyttää kaikki ratkaisevat tiedot, kuten lämpöpumppu tekniset parametrit, millaista lämpöpumppupalvelua tarvitset, osoite, budjetti ja kun haluat työskennellä. Kokenut urakoitsija, johon olet yhteydessä sinuun ilmaiseksi. Jokaisessa Wilio-asentajassa näkyy arvosteluja ja arviointeja, joiden avulla voit päättää, mikä täyttää sinua. Kun useimmat Wilio Installer, se tulee takanaan, suorittaa halutun työn ja maksat sen jälkeen. Meidän alustan avulla voit kätevästi löytää lämpöpumpun asennuksen tai korjauksen asennuksen, joten älä epäröi löytää asennusohjelmasi juuri nyt!
Pitääkö minun toimittaa työkalut tai laitteet ilman / ilman lämpöpumpun asentamiseen tai korjaamiseen?
Ei. Sinun ei tarvitse toimittaa työkaluja tai laitteita. Wilio Plumber voit nauttia, on tekniikka lämpöpumppuja, joilla on taitoja, monta vuotta kokemusta, ja niin jo tietää, mitkä työkalut tarvitaan töihin. Voit tuoda työpaikalle kanssasi. Sinun on tarjottava vain lämpöpumppu yhdessä kaikkien sen komponenttien ja asennusvarusteiden kanssa, joita valmistaja on toimittanut sinulle.
Kuinka kauan se ottaa lämpöpumpun ja ilmanlähteen tai korjauspalvelun asennuksen?
Korjaa lämpöpumppuja se voi riippua tarvittavien korjausten laajuudesta - korjaukset voivat kestää useita tunteja muutamiin päiviin. Lämpöpumpun yleinen huolto voi kestää koko päivän, koska se on monimutkainen prosessi. Jos lämpöpumppu vaatii vakaa betonifoorumi, leipoa seuraavana työpäivänä.
Voiko Wilio Installer auttaa minua asentamalla ja korjata ilma / ilman lämpöpumput?
Joo! Jos myydät lämpöpumpun asennusta tai korjausta ja sinun on ymmärrettävä enemmän työtä kerrallaan, mutta et löydä sitä rauhanomaisesti apuun. Löydät mestareita satoja eri tehtäviä, jopa epätavallisia teoksia, kuten putken puhdistusta, laitteiden eristys ja korjaus. Luo kysyntä kaikki tarpeet, jotta putkimies voi auttaa sinua. Näin muodostat yhteyden oikeisiin Wilio-asentajiin ja estävät väärinkäsitykset.
Onko lämpöpumppu tehokkaasti?
Kyllä, jos lämpöpumpulla on erittäin korkea poliisiarviointi (tehokerroin). Testit totesivat, että lämpöpumput tuottavat enemmän lämpöenergiaa, kuten sähkönkulutusta. COP 3 Lämpöpumppu voi kääntää 1 kilowatti energian 3 kilowatty lämpö - on 300% enemmän energiaa tehokkaampaa. Tämä arviointi tarkoittaa, että nämä lämpöpumput verrattuna sähköuuniin tai kattilaan vähentävät merkittävästi talon lämmittämisen käyttökustannuksia.
Pitääkö minun lämpöpumpun kääntynyt koko päivän?
Suosittelemme lämpöpumpun aktivointia ja anna sen kytkeytyä päälle tarvittaessa. Jos et ole kotona, se voi olla liian kallista ja tehottomuutta jättää lämpöpumppu käynnissä. Suositeltu tapa käyttää lämpöpumppua on asettaa ajastin aktivoida puoli tuntia ennen kuin tulet kotiin ja puoli tuntia ennen kuin heräät aamulla.
Voiko yksi lämpöpumppu lämmittää koko taloni?
Sitä ei voi vastata yksinkertaisesti "kyllä" tai "ei". Sinun on otettava huomioon useita tekijöitä, kuten lattia-alue, joka lämmitetään, talosi järjestely, lämpöpumpun tehokkuuden arviointi. Asennosi voidaan myös näyttää, koska lämpöpumppu ilmanlähteellä riippuu suurelta osin ulkolämpötilasta ja auringon asennosta, että suora säteily luo lämpöä missä tahansa tilassa.
Palvelut

Mitä sisältävät asennuspalvelut ja lämpöpumput ilman / ilman lämpöpumput?
Lämpöpumpun asennuspalvelu sisältää tarvittavat säädökset lämpöpumpun asettamiseksi ja asettamiseksi. Jos korjaus on korjaus, perusteellisen lämpöpumpun tarkastus olisi ensin suoritettava ongelman lähteen määrittämiseksi ja suorita vastaavat korjaukset. Asennuspalvelut voivat sisältää ulomman yksikön käyttöönottoa pidikkeeseen, leikata reikiä seinissä putkien ja jakelun, lämpöpattereiden asentaminen ja lyijyn liittäminen.
Ulkoyksiköiden asentaminen
Hlavná jednotka tepelného čerpadla so systémom vzduch/ vzduch by mala byť na najteplejšom mieste mimo vášho domu, čo je zvyčajne oblasť obrátená k slnku. Váš technik môže nájsť vhodné miesto, pokiaľ nebolo určené vami. Ak nie je k dispozícii stabilná plošina, na ktorú by sa dali umiestniť zvýšené oceľové úchytky, môžu niektorí technici tepelných čerpadiel vyrobiť betónový základ, čo však môže priniesť ďalšie náklady. Akonáhle vytvoria stabilnú plošinu, umiestnia držiak, ktorý je nad hranicou dopadu snehu a potom na ňu pripevnia vonkajšiu jednotku.
Aukkojen luominen putkille ja putkille: Patterien asennus
Palkkaasi putkimiehet leikkaavat reikiä seinään ilmalähteen lämpöpumpun vieressä, joka sopii johtimiin ja putkiin. Toinen vaihe lämpöpumpun asentamisessa on säteilijöiden asennus talossasi. Täällä on oltava lämpöpatterit nimettyihin alueisiin ja kiinnitä sitten patterit otteeseen.
Putkien ja johdot kiinnittävät
Lämpöpumpun tekniikat suljetaan ensin talosi. Ne mittaavat ja leikkaavat johdot sopivalle pitulle ja leveydelle ja kiinnitä ne sitten jäähdyttimeen, katkaisijaan, ohjauspaneeliin ja ulkoiseen yksikköön. Uuni mitataan myös, lika ja asennus. Uuni liitetään sitten jäähdyttimeen ja sopivaan lämmitysjärjestelmään.
Lämpöpumpun testaus
Kun asennus on valmis, asentaja testataan. Voi tarkistaa, onko jännite ja lämpöteho vaaditaan tasolla. Jos järjestelmä epäonnistuu tai lämpötehokkuus ja jännite eivät ole oikealla tasolla, lämpöpumpun tekniikat sammuttavat järjestelmän ja virran. Tarkastukset Jos asennus ei ole tapahtunut ja tekee sitten tarvittavat korjaukset. Putkimies toimii, kunnes lämpöpumppujärjestelmä ei toimi täydellisesti.
Lämpöpumpun korjaukset
Kun huollettaessa lämpöpumppua ilma / ilma, lämpöpumpun tekniikat voivat suorittaa diagnostisia testejä. Voi suorittaa perusteellisen tarkastuksen ja selvittää syy, miksi järjestelmä ei toimi oikein tai ei toimi lainkaan. Kun olet löytänyt ongelman syy, se toimii vastaavissa korjauksissa.