Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Kotiteatterin asennus

Etsitkö tuntimiestä kotiteatterin asentamiseen? Meillä on 19 855 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 741 rekisteröidyt ammattilaiset
87 747 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Kotiteatterin asennus

Tarvitsetko kotiteatterin asennuspalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita kaapeloinnin, äänen ja television asennuksessa ja upottamisessa. Ääni- ja toistolaitteiden asennuksen hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätiedot palveluista: toimituskulut, TV-teline, keskimäärin 15-70 euroa maksava audioliitäntä, jonka toimittaa yksi kategorian 19 854 mestarimme.

Katso myös:Hinnat
32 741 rekisteröidyt ammattilaiset
87 747 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Palkkaa luotettavat kotiteatteriasiantuntijat Wilion kautta
Elämme tällä hetkellä kerrallaan, jossa jokaisen oletuksen on luotava elokuvateos omassa talossaan. Ultra HD -tekniikoilla, jotka tarjoavat uskomattoman selkeän kuvan ja täydellisen spatiaalisen äänen meillä on todella hieno kokemus kotitalouksistamme kodeissamme. Kotiteatterijärjestelmät ovat yhä suosittuja viime vuosina. Tällaisen täydellisen kokemuksen jännitys osoittautui melko tarttuvaksi. Vaikka kotiteatteri on yksinkertainen ostaa, niiden yhteys ja asetus on suhteellisen monimutkainen. Sinulla on oltava kunnollinen tieto sähkötekniikasta varmistaaksesi, että kaikki on kytketty käyttöopas (manuaalinen) mukaan halutun asetuksen mukaan, sinun on ehkä asennettava konsolin seinille tai rakentaa sähköasennusta kaapeleiden saamiseksi missä tarvitset. Kuinka välttää ongelmia vetämällä kaapeleita? Tällä hetkellä saatavilla on myös kotiteatteri, jossa on langattomat takakaiuttimet ja langattomat subwoofer. Kotiteatterijärjestelmän asettaminen voi osoittautua tehtäväksi täynnä vaaraa ja hermoja. Joten miksi riski? Kotimaisen teatterin asennuksessa olevat ammattilaiset ovat tietämyksiä ja asiantuntemusta sen varmistamiseksi, että uusi järjestelmä asetetaan oikein ja ensimmäistä kertaa. Tallenna pettymys ja tänään tulet - tilaa kotitekoisen elokuvan!
Mitkä ovat kotimaisen teatterin asennuksen edut?
Juuri mitä asennat kotiteatterin, voit nauttia elokuvista, kun he näyttävät - jossa on suuri televisio ja spatiaalinen ääni, perheesi yksityisyyttä ja ilman kustannuksia ja haittaa, jota sinun pitäisi käydä julkisella elokuvatealla.
Mitä tarvitset kotiteatterijärjestelmään?
Kunnollinen kotiteatteri alkaa teräväpiirtotelevisiolla (HDTV) - televisiosignaalin lähetysmuoto, jolla on huomattavasti suurempi resoluutio, kuten perinteiset muodot - tai projektorin ja spatiaalisen äänijärjestelmän 5.1 (5 kaiutinta + subwoofer) tai Taideteokset 7.1 (7 ja enemmän kaiuttimia), ääni maa + subwoofer), joiden avulla voit luoda suuren elokuvan ilmapiirin. Voit lisätä kokemuksiasi mukavaan sähköiseen taittoistuimiin, joissa on kupinpitimet.
Miten kotiteatteriesitys toimii?
Home Theatre Technician tarkistaa mediahuoneesi ja neuvoo parhaiten tilaa ja akustiikkaa huoneeseesi. Ne asentavat television tai projektorin, äänipalkki ja kaiuttimet hikitsevät toisiaan ja näyttävät, miten voit hallita niitä.
Miksi palkata ammattilainen kotiteatterin perustamiseen?
Kotiteatterin asettaminen voi olla stressaavaa, jos normaalisti ei toimi kaikkien teknologioiden kanssa. Professional varmistaa laitteiden nopeamman yhteyden, piilottaa vihjauskaapeleita ja varmistavat laitteen saumattoman integroinnin ja toiminnan.
Kuinka kauan kestää yleensä kotimaista teatteria?
Kotiteatterin asentaminen voi kestää useita tunteja (3 ja enemmän) riippuen järjestelmän monimutkaisuudesta ja siitä, mitä sinulla on tilaa.
Kuinka paljon kotiteatteri maksaa?
Asennus ja kotiteatteri maksaa noin. 50 €, TV-vastaanottimen asentaminen noin 30 €, johdotus ja kotiteatterikomponenttien käyttöönotto asiakas - 25 €.
Palvelut
Mitä kotimaisen teatterin asennus sisältää?
Kotiteatteri voi olla yksinkertainen tai hienostunut, sen mukaan, mitä valitset. Olipa kyseessä televisio, jossa on suuri näyttö ja spatiaalinen ääni kaiuttimet tai täysin automatisoidut mediatilan asetukset. Kyse on oikean ilmapiirin luomisesta, että sinulla on aito katsella tuijottava kokemus jättämättä kodin mukavuutta.
Projektorin asentaminen
Pri výbere veľkosti obrazovky ( projektora) domáceho kina treba zvážiť priestor miestnosti, v ktorej bude umiestnené . Bez ohľadu na dobrú akustiku, malá obrazovka neposkytuje požadovaný efekt. Väčšina projektorov je namontovaná na strope, aby im neprekážali a poskytli skutočný zážitok z domáceho kina. Môžete si vybrať, či máte obrazovku, ktorá sa dá schovať, keď sa práve nepoužíva, alebo dokonca môžete vo svojej mediálnej miestnosti použiť prázdnu stenu. Projektory sú dokonalou voľbou pre veľké priestory a väčší počet ľudí. Pre optimálne sledovanie však musíte blokovať- regulovať prirodzené svetlo .
TV: n asennus
Voit valita kotiteatterin korkean resoluution TV (HDTV) helpottamaan asetusta tai kevyiden ja spatiaalisten rajoitusten vuoksi. Techniques asennetaan TV seinään maksimoimaan huonetilan ja lisäksi et tarvitse kaapeleita tai hyllyjä sijoittamaan sen. He käyttävät yleensä olemassa olevia virtapisteitä, mutta hälyttää, jos haluat suorittaa lisää sähkötyötä kaikkien komponenttien tehostamiseksi tai toisen antennipisteen asentamiseksi. Asennusmenetelmät television sijoittamisen yhteydessä seinään painaa luonnonvalojen lähteitä ja häikäisyä ja neuvoa sinua, mikä on ihanteellinen paikka pitää maksimaalisen nautinnon seurannasta. He lopulta piilottavat kaikki kaapelit leikkaamalla tunnelin seinään ja sen suolistoon (käytä seinään kiinnittyä muovikisko, televisioseinän tuotanto kipsilevystä, jossa on taustavalaistu).
Kaiuttimien ja äänen asentaminen
Voit saavuttaa kotiteatterikokemuksen strategisella konfiguraatiolla, ts. sijoittamalla äänipalkit, kaiuttimet ja vahvistimet kätevästi mediahuoneeseen täyden surround-äänen saavuttamiseksi. Ensin asennetaan keskikaiutin (television ylä- tai alapuolelle, jotta ääni tulee luonnollisesti kuvan suunnasta), ja sitten asennetaan lisäkaiuttimet ja vahvistimet parhaan mahdollisen äänen takaamiseksi. Audiovisuaalinen asiantuntijasi tarkistaa huoneen akustiikkaa ja istuinten sijoittelua varmistaakseen, että kaikki katsojat saavat optimaalisen akustisen kokemuksen elokuvien katseluun tai musiikin kuunteluun.
Smart (Smart) kotiteatteri
Home Theater Automation sisältää kaikki teknologian saumattoman integroinnin mediahuoneessa katsella elokuvia mahdollisimman helposti. Integroitu automaatio tarkoittaa, että voit hallita kaikkia teknologioita talossa yhdellä kuljettajalla. Esimerkiksi käytännöllinen toiminto on yhdenmukaista multimediaohjaus mediahuoneessa. Järjestelmä voi integroida älykkään kotijärjestelmään ja satelliitti-tv, netflix. Täydellinen kotimaisen teatterin perustaminen tarkoittaa, että vain yksi kuljettaja tarjoaa rikkaan valikoiman suoratoistovaihtoehtoja tai samanaikaisesti kommunikoi suojauksen, säätämällä lämpötilaa tai valaistusta huoneen muodostamiseksi oikean ilmapiirin luomiseksi. Televisioteknikko kotiteatteri näyttää koko älykkään ekosysteemiin, jotta voit virrata suosikkielokuviasi välittömästi.