Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Keittiö asennus

Etsitkö puuseppää keittiön ja huonekalujen kokoamiseen? Meillä on 26 281 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 707 rekisteröidyt ammattilaiset
87 689 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Keittiö asennus

Tarvitsetko palvelua keittiön ja huonekalujen kokoonpanon alalla? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaat asiantuntijat kuljetuksiin, kalustevalmisteisiin sekä keittiö- ja kalusteasennukseen. Keittiönkaappien, keittiökalusteen ja kodinkoneiden asennuksen hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: kuljetuskustannukset, maalaus, putkityöt, jonka tarjoaa yksi 26 281 kirvesmiehistämme kyseisessä kategoriassa.

Katso myös:Hinnat
32 707 rekisteröidyt ammattilaiset
87 689 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Palvelut
Modulaarinen keittiön asennus
Modulaariset keittiöt tarjoavat sinulle johdonmukaisen ulkonäön keittiösi, jossa on vakiokokoja ja muuntamalla kaappeja, poliisi ja pöydät, joista voit valita. Modulaariset keittiöt on asennettu kevyemmäksi kuin perinteiset keittiöt, mutta jos et ole käsityötyyppi, voit välttää stressiä ja ongelmia, joita löydät ammattimaisen asentaa IKEA: n keittiön naapurustoosi.
Räätälöidyn keittiön asentaminen
Räätälöityä keittiötä tehdään kohtuuhintaan ja persoonallisuudelle. Asentimet räätälöimään keittiölinjoja Mittaus- ja leikkauskaapit ja penkit Tarkka koko tarvitsemasi materiaalissa. Räätälöidyn keittiön asennus ja kestää kauemmin kuin tavallisen keittiön asennus, mutta suunnittelun säätö on sen arvoista.
Keittiökaapin asennus.
Jos haluat vain korvata kaapit, keittiön kaappien valmistaja voi tuottaa ja asentaa räätälöityjä kaappeja tai voit yksinkertaisesti palkata kauhua asentamaan jo ostetut modulaariset kaapit. Kaapin valmistajat ottavat huomioon keittiön nykyisen tyylin ja kuuntelee ideoita ehdottaa ihanteellista säilytysratkaisua.
Keittiön pesuallas
Uuden keittotason asentaminen tai asennus on yksi keittiön asennuksen monimutkaisimmista osista, jotka edellyttävät keittiön pesuallas asentajaa tai erikoistuneita asennusohjelmaa. Ennen uuden pesuallas ja napauta kasvien puhdistamista vesiputket ja poista vanha tiivistysmassana. Varmista, että se on kunnolla suljettu, jotta vältetään veden vuoto ja myöhempi vaurio.
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi varaat keittiön asennuksen Wilion kautta?
Olitpa asentanut räätälöityä keittiötä tai standardi keittiön lohkoa, keittiön asennuksen tulisi tarjota pätevä ammattilainen. Ei vain tarkistaa, onko kaapit yhtä suuret, mutta myös estää mahdollisen riskin sinulle ja perheellesi. Keittiösi toimittajalla voi olla luettelo suositelluista asentajista tai voit säästää rahaa vähentämättä laatua ja palkata ammattimaistasi lähellä sinua Wilion kautta. Löydät asentajia, jotka voivat asentaa kaikentyyppiset keittiöt. Syötä ilmainen kysyntä ja yhdistä luotettavia asiantuntijoita, jotka tarjoavat asennuskeittiöön läheisyydessä naapurustossa lyömättömillä hinnoilla. Kokenut käsityöläinen voidaan tarkistaa, jotta voit lukea arvosteluja aiemmista asiakkailta varmistaaksesi, että keittiön asennus on turvassa käsissä.
Kuinka kauan se vie keittiön asennuksen?
Se riippuu asennettavan keittiön tyypistä. Modulaarisen keittiön asennus on lyhyempi kuin keittiön asennus räätälöity. Keittiön putkimies sinulle välittömästi Konsultoinnin jälkeen se tarjoaa arvion siitä, kuinka kauan työ kestää.
Mitä muita palveluja on sisällytetty asennukseen?
Ennen kuin voit käyttää uutta keittiöäsi, sinun on liitettävä se Sähkö, vesi ja muut tekniset verkot. Kysy asentajaltasi, ovatko nämä palvelut sisällytetty asennuskustannuksiin tai jos haluat palkata sähköasentaja, putkimies tai muu asiantuntija.
Mikä keittiöjärjestely sopii?
Keittiössä on kaikki muodot ja koot. Kompaktien ruoanvalintaa, U: n tai L-muotoisen keittiön ja muiden ruokien välillä pitäisi ajatella paikkatietojasi, kotona olevien ihmisten määrä ja miten aiot käyttää keittiötä.
Tarvitsenko räätälöityä keittiön?
Mukautetut kaapit ja penkit maksavat enemmän kuin modulaarinen keittiöasennus, mutta ne voisivat tarvita, jos keittiössä ei ole vakiokokoa tai saada tiettyä tyyliä tai pintaa. Oman keittiön asentaminen on monimutkaisempi kuin tavallisen keittiön asennus ja vaatii ammattimaista ammatillista asiantuntemusta.
Onko se seinien purkaminen?
Jos aiot rekonstruoida vanhemman talon, voit tuntea, että uusi keittiö on liian suljettu. Avoin ulkonäkö, joka mahdollistaa ilmaisen ilmavirran ja valon, on välttämätöntä poistaa sisäseinä. Kysy keittiön asentajalta, jos se tarjoaa tämän palvelun tai jos haluat ottaa yhteyttä rakentajalle erikseen.
Kuinka paljon keittiön asennus maksaa?
Keittiön hinta voi vaihdella huomattavasti riippuen asennuksen monimutkaisuudesta. Standardi keittiö tai modulaarinen keittiöasennus on halvempaa kuin räätälöity keittiö. Wilio on keskimääräinen kustannus keittiön asentamisesta 80 ja 585 euroa.
Mitä keittiön asentajat tekevät?
Niiden tarpeiden mukaan voit vuokrata konsultin keittiön suunnittelulle, joka hallinnoi kaikkia remontin keittiön ja koordinoimaan sitä muiden asiantuntijoiden kanssa, tai olet vain lähin Stollan, putkimies tai muu lisensoitu ammattilainen asentaa kaapit, uppoaa ja hallita muita monimutkaisia Tehtävät, joita et halua tehdä itseään.