Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Keittiöremontti

Etsitkö puuseppää keittiösi kunnostamiseen? Meillä on 25 686 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 715 rekisteröidyt ammattilaiset
87 708 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Keittiöremontti

Tarvitsetko palvelua keittiöremontin alalla? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaat asiantuntijat alkuperäisen keittiökalusteen irrotukseen, uuden keittiökalusteen valmistukseen ja kokoamiseen, kodinkoneiden liittämiseen, asennustöihin ja maalaukseen. Keittiöremontin hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: jätteiden keräys, laitteiden osto, sähkö- ja kaasutarkastukset, jonka tarjoaa yksi 25 686 rakentajamme kategoriassa

Katso myös:Hinnat
32 715 rekisteröidyt ammattilaiset
87 708 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi varata keittiöremontti Wilion kautta?
Useimmat perheet vievät keittiön tai tarpeet päivittämään keittiön joka 10 - 15-vuotias. Joten jos sinusta tuntuu, että keittiö tarvitsee muutosta voi olla aika remonoida keittiön. Ammatillinen keittiö Renovator suorittaa jälleenrakennuksen nopeammin ja korkeammalla tasolla ja se voi säästää rahaa. Ammattilaiset voivat käsitellä kaikkia suojattuja yksityiskohtia työn, lasten ja elämän välillä, jotka eivät pysy jumissa Keittiössä. Keittiön varaaminen Wilion kautta voit käyttää tuhansia päteviä paikallisia kauppiaita budjetillasi. Löydät kokeneen asiantuntijan, joka voi hoitaa kaiken työn suunnittelusta loppuun tai sellainen, joka käsittelee tehtäviä, joita tarvitset.
Vuokraa ammatillinen removator keittiö tai korjata keittiön remontointi itse?
Professional Renovator Service Kitchen vuokraus on erinomainen tapa säästää aikaa, välttää vammoja ja saavuttaa kaikkein ammattimainen viimeistely, ja jopa maailman viimeisimmät käsityöt tarvitsevat ammattimaista tukea jälleenrakennuksen aikana Tehosta ja sähköasentajat.
Miten voin valmistautua keittiön jälleenrakennukseen?
Tarkista ensin haluttu tyyli, värejä ja järjestää keittiön perusteellisesti ja suunnittele sitten budjetti vastaavasti. Remontoinnin aikana sinun on valmistauduttava elämälle ilman keittiötä, joten varaat tallennustilan ja investoida sähkölaitteeseen paahdetaan ja valmistautua vähintään kuukausi melua ja pölyä.
Mitkä ovat vaiheet remonoida keittiön?
1. Valitse suunnittelu, materiaalit ja aseta budjetti. 2. Poista nykyisen keittiön osat korvataan. 3. Suorita tarvittaessa Putkityöt ja päivitä sähkölaitteistot. 4. Asenna uudet laatat, keittiö, valaistus ja laitteet.
Palvelut
Mikä sisältää keittiön remontin?
Každý projekt renovácie kuchyne začína plánovaním a dizajnom. Uistite sa, že viete, ktoré prvky chcete zmeniť, odstrániť a aktualizovať a koľko to bude pravdepodobne stáť, pretože možno nebudete musieť urobiť úpravy v rozpočte. Ak sú niektoré diely stále v dobrom stave a sú v súlade s novým dizajnom, môžete ich zachovať tak, ako sú, a využiť svoj rozpočet na ďalšie funkcie. Po naplánovaní vašej renovácie (a premiestnení všetkého jedla a riadu) budú ďalšie kroky závisieť od toho, čo ste zahrnuli do svojich plánov:
Voit purkaa olemassa oleva keittiö
Ensimmäinen askel, jonka ammattilaisesi ottaa, on yleensä poistaa nykyinen keittiösi tai kaikki sen osat, joita et säilytä. Se alkaa olemassa olevien kaapin ovien ja alustojen poistamisella, jonka jälkeen ovien ja ikkunoiden vuoraukset. Sitten he sammuttavat virran ja poistavat sisäänrakennetut laitteet ja valot. Jos vaihdat seinäpaneelit ja lattian, ne poistetaan viimeisenä. Sinun on säilytettävä kaikki, mitä haluat säästää, turvallisesti, ja saatat joutua järjestämään jätteiden keräyksen, jotta asennukselle jää tilaa.
Uusien laitteiden asentaminen
Kun ostat uudet laitteet, kuten leivontaputket, liesilattiat, fanit ja valot, yleensä on asennettava pätevä sähköasentaja. Ne alkavat sammuttaa virran, veden ja kaasun. Sitten ne asentavat uuden laitteen, tarkista, että se on turvallinen, turvallinen ja tasapainoinen ja testata sen toiminnallisuutta. Kun laitteen asennus on valmis, virta kytketään uudelleen päälle.
Uuden kerroksen asentaminen
Useimmat ihmiset valitsevat uusia keittiön lattioita asennettaessa helposti puhdistettavia ja kestäviä vaihtoehtoja, kuten laattoja, liuskekiveä tai linoleumia. Kun olet poistanut olemassa olevat lattiat, lattiapäällystetoimittajasi poistaa pölyn ja lian alueelta. Jos hän havaitsee ongelmia lattian korkeudessa tai tasossa, on tarpeen tasoittaa lattia ja valmistella sitten pinta äänieristyksellä, kosteuden esteellä. Lattianasentajasi käyttää liimaa tai sementtiä uuden lattian kiinnittämiseen. Tarkista kaikkien lattioiden asennuksen jälkeen, että kaikki on suorassa ja kaikki reunat tiivistetty ennen säleiden ja viimeistelyjen asentamista, jotta lattiasi ja kaapin väliin ei jää rakoja.
Kaavojen asentaminen
Kaapit ovat keittiön keskusta, joten kannattaa investoida ammatilliseen asennukseen. Yleensä varastin tai kaapin putkimies tarkistaa keittiön asettelu, tarkistaa, onko sinulla kaikki palat ja aloita sitten kaappeiden asentaminen. Jokainen kaappi kiinnitetty toiseen ja myös seiniin. Henkitason käyttäminen Tarkista, että jokainen vaakasuora kaappi on valmis asentamaan työtaso.
Uusien levyjen asentaminen
Keď sú vaše skrinky na svojom mieste, môže odborník pripevniť vašu novú dosku. V závislosti od usporiadania vašej kuchyne si možno budete môcť kúpiť štandardnú kuchynskú dosku v obchode. V opačnom prípade budete musieť prispôsobiť existujúcu dosku alebo nainštalovať dosku vyrobenú na mieru, aby sa zmestila do vášho priestoru. Inštalácia pultovej dosky spočíva v namontovaní pultovej dosky na vaše skrinky a steny pred jej zaistením na mieste pomocou lepidla, skrutiek a konzol. Nakoniec inštalátor pracovnej dosky utesní všetky hrany a vyčistí všetok odpad.