Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Lattian vaihto

Etsitkö lattiapäällystettä tai lattian vaihtoa? Meillä on 29 358 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 531 rekisteröidyt ammattilaiset
86 968 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Lattian vaihto

Tarvitsetko asennus- tai lattianvaihtopalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita maanmittauksiin, alkuperäisen lattian purkamiseen, pinnan tasoittamiseen, uuden lattian asennukseen. Päällystyksen asennuksen ja vaihdon hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: tasoitus, tiiviste, tiiviste ja nauhat, joita tarjoaa yksi luokan 29 358 syöttölaitteistamme.

Katso myös:Hinnat
32 531 rekisteröidyt ammattilaiset
86 968 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi etsiä lattian asiantuntijaa Wilio?
Potrebujete položiť podlahu, alebo ju vymeniť za novú? Na Wilio nájdete odborníkov na rôzne typy podláh a povrchov, vrátane dreva, laminátu, linolea, dlaždíc, betónu, epoxidu a ďalších. Či už potrebujete podlahu pre váš domov, kanceláriu alebo obchodný priestor, u nás nájdete profesionála ktorý vám poradí riešenie, ktoré bude vyhovovať vašim potrebám, rozpočtu a bude vyzerať skvele. Wilio vám pomôže nielen nájsť odborníka, ktorý kvalitne položí vybraný typ podlahy, ale aj ušetriť vďaka porovnaniu ponúk od najlepšie hodnotených majstrov na pokládku akejkoľvek podlahy z vášho okolia.
Mitä palveluja lattiakerros tekee minulle?
Useimmiten se on vanhojen lattioiden poistaminen ja uudet kerrokset. Osana tätä työtä kuluttaja voi tarvittaessa tasapainottaa taustalla olevan kerroksen, asentaa lämpöeristys, vedenpitävä ja sen jälkeen korvata lattia uusi.
Mitä materiaaleja käytetään yleisesti lattiat?
Yleisimmät sisäkerrokset sisältävät laminaattilattiat, laatat, matot, puinen parketti, vinyyli, korkki tai puupultti ja kivi ulkoisina ratkaisuina.
Kuinka saan ilmaisia ​​lattianlaskutarjouksia?
Wilio voit helposti saada ja verrata erilaisia ​​tarjouksia lattian asettamiseksi. Syötä vain kysyntä, jossa sinun on tehtävä ja alkaa saada ilmaisia ​​tarjouksia paikallisista lattian ammattilaisilta muutamassa minuutissa. Sitten vain vertaa valikoita ja valitse valikko, joka sopii sinulle.
Mitä työkaluja ja laitteita lattiaistutuskoneet käyttävät?
Lattian asentamiseen käytettävät työkalut ja laitteet vaihtelevat lattian tyypistä riippuen, mutta useimmiten se on vasara, mittari, rei'ityslevy, pora, saha, leikkuri, liitu, henkitason ja laserpatterin.
Kuinka paljon lattia maksaa?
Tarkka hinta riippuu lattian koosta, lattian tyyppi ja monimutkaisuus ja tehtävän vaikeudet. Hinta voi myös vaikuttaa, onko se lähellä oleva säiliö tai on oltava suuremmasta etäisyydestä.
Miksi minun pitäisi palkata Master Wilio eikä liiketoimintaa?
Alan ammattimiehet voivat paremmin muokata tarpeitasi ja aikavaihtoehtoja. Lisäksi valitset useista Wilio-tarjouksista, joten tiedät laadukasta työtä kohtuulliseen hintaan. Lisäksi voit päättää, mistä ostat materiaaleja, joita voit säästää vielä enemmän.
Neuvoja ja vinkkejä
Dobré zadanie je základ Existuje veľa typov podláh. Napíšte do zadania čo najpresnejší popis aké typy podlahy sa budú pokladať a v akom rozsahu aj to aký je súčasný stav podláh aby odborník presne vedel, aká je vaša predstava. Skontrolujte si realizáciu Aby ste si mohli byť istí, že všetky práce boli urobené kvalitne, kontrolujte prácu počas jej priebehu, rovnako ako aj po jej dokončení. Rozpočet a čas Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Millaisia ​​kerroksia voin valita?
Betonilattiat Alan ammattimiehet, jotka mitataan betonilattiat, voivat kaataa uusia betonilattiat tai muuttaa olemassa olevien lattian ulkonäköä kiillottamalla betoni- ja epoksipinnoitteita värin ja rakenteen toimittamiseksi. Riippuen siitä, mitä on tehtävä, se voi toimia betonin, sekoittimen, hionnan ja kiillotuksen kanssa lattialla tai epoksilla. Puiset kelluvat lattiat ja parketti Kelluvilla lattioilla on monia etuja ja voit valita monista tyyleistä, lisäksi voidaan helposti kiinteitä, jos yksi levy on vaurioitu. Ympäristö- tai erityiset vaihtoehdot ovat myös saatavilla. Märkä kestävä bambu lattia tai korkki. On myös mahdollista asentaa äänieristys melun vähentämiseksi. Asennuksen jälkeen kelluva lattia voidaan helposti ylläpitää. Riippuen tietystä lattiatyypistä, on mahdollista vain tallentaa se tasaiselle alustalle tai liimattu korkeammalle vakaudelle ja alhaisemmalle melulle. Mukava matto. Vanha matto on poistettava mattojen asentamisen yhteydessä. Mattojen poistaminen voi olla pölyinen ja haastava, joten päällikkö käyttää kadortimia syyttämään mattoa ja veitset leikkaamaan matto. Jos eristäminen on hyvässä kunnossa (tai sitä ei tarvita), voi asettaa uuden maton suoraan siihen. Se työntää maton tiukasti huoneen reunoihin ja kulmiin ja hiero ylimääräistä materiaalia. Laattalattiat Laatat ovat suosittuja pääasiassa kylpyhuoneessa ja keittiössä, koska ne yksinkertaisesti säilytetään puhtaina. Ennen laattojen asentamista olemassa oleva lattia on poistettava ensin. Sitten on tarpeen tasapainottaa pinta. Laakkien asettamisen jälkeen ja liiman kovettumisen jälkeen levitetään laikkua tai tiivistettä laattojen välisiin liitoksiin vedenpitävän ei-kuivapinnan muodostamiseksi. Laminaatti, vinyyli ja linoleumi Kun asennat vinyylilattia, linoleumi tai laminaatti alkaa poistamalla vanhoja lattiapäällysteitä ja tavallisia levyjä. Laminaattilattia on yleensä helppo poistaa, mutta käytetyistä liimoista riippuen kemiallisia liuottimia. Pinnan puhdistuksen jälkeen lattiat kohdistetaan ja valmistetaan tarvittavalla alustolla ja eristämällä. Lattia on sijoitettu, että se etenee kauimpana olevan oven kulmasta, ja on tärkeää, että ei retkiä ja että sulatus lattia on sileä ja yhtä suuri.
Millaista työtä lattian munaa?
Lattiapinnan valmistus asennukseen
Ennen uuden kerroksen asentamista sinun on valmistettava lattiapinta asentamaan tai korjaamaan sen. Joskus on tarpeen poistaa edellinen lattiamateriaali, kun puhdistetaan edellisen lattian jäänteet, kaatona, jauhaa ja kompensoida eriarvoisuutta. Puhdan ja tasaisen pinnan luomiseksi voi olla tarpeen täyttää tiivisteen, sementin halkeamat tai käyttää huoneen matala lattiaa.
Lattiamateriaalien mittaus, leikkaus ja sekoitus
Lattiaa asetettaessa on tarpeen arvioida oikein määrä, mitata ja leikata lattiamateriaalit lattian asennussuunnitelman mukaisiksi. Jos liimaa on käytettävä, se on sekoitettava ja levitettävä tasaisesti alustalle, jotta uusi lattia voidaan levittää hyvin. Jos kyseessä on laattalattia, on tarpeen sekoittaa oikea laasti, jota tarvitaan laattojen asennukseen. Erityisiä lattian asennustoimenpiteitä vaaditaan esimerkiksi sähkölämmityskalvoja tai kuumavesilattialämmitystä asennettaessa tai vesieristystä tehtäessä.
Halutun kuvion luominen
Uuden kerroksen oikean asennuksen osalta tarvitaan usein eri kuvioiden jakelu, piirtää ohjauslinjoja ja akseleita. Vain silloin on mahdollista asettaa lattia siten, että yksittäiset laatat tai levyt muodostavat halutun kuvion.
Uuden kerroksen asentaminen
Matot, linoleumi, laminaatti, puu, betoni ja laatat käytetään, kun uusi lattia näkyy. Lattiakerrokset näiden materiaalien lisäksi käyttävät muita elementtejä ja materiaaleja, kuten tiivisteitä, palkkioita, liimoja, eristysfolioita, laikkuja, silikoneja ja jalustajia.
Pintamuutoslattiat
Kun päällikkö on asettanut lattian, varmista, että kuplia tai muita virheitä ei ole. Jos lattiatyyppi vaatii lattian täydellisen täyttämällä liitos TMEL: n tai sementin kanssa. Se voi myös tehdä ylimääräisiä viimeistelyjä käyttämällä hiomakoneita, lakkoja, öljyjä ja lattiavahat.
NäytteetPalveluntarjoajien toteutukset
Lattian vaihto
Benjamin R.
Lattian vaihto
Samu Q.
Lattian vaihto
Jouko O.
Lattian vaihto
Eetu U.
Lattian vaihto
Auri K.
Lattian vaihto
Markus K.