Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Maalaus

Etsitkö maalaria maalaustöihin? Meillä on 30 093 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 338 rekisteröidyt ammattilaiset

85 380 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Maalaus

Tarvitsetko maalaustyötä, maalari? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaat asiantuntijat pinnan puhdistamiseen lialta, hiertämiseen, tunkeutumiseen, maalin levittämiseen. Maalareiden hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: sivellin, telat, maalarinteippi, päällyspaperi, jonka tarjoaa yksi luokan 30 093 maalarimme.

Katso myös:Hinnat

32 338 rekisteröidyt ammattilaiset

85 380 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Mitä työtä taidemaalari tekee sinulle?

Maalaamalla ulkoa
Talosi ulkoseinät on maalattava säännöllisesti, ei vain siksi, että ne näyttävät kauniilta, vaan myös siksi, että ne ovat jatkuvasti stressaantuneita ja alttiina säälle. Tuoreen ulkonäön säilyttämiseksi on välttämätöntä maalata seinät muutaman vuoden välein, samoin kuin aidat, vesikourut, ikkunalaudat ja ovet. Maalari yleensä säätelee ja tarvittaessa hioo pinnan, poistaa halkeilevan tai hilseilevän maalin tai rappauksen ja sitten maalaa pinnat. Hän käyttää aina ulkonäköön sopivaa väriä varmistaakseen, että se kestää mahdollisimman pitkään.
Sisustusseinien maalaaminen.
Sisämaalaus antaa talollesi tai asuntoosi uuden raikkaan ilmeen, auttaa poistamaan kellastumista ja tupakan hajua sekä halkeamia, tahroja tai sormenjälkiä. Ammattimaalari valitsee värit tyyliisi ja huoneeseen sopiviksi. Valmistelu aloitetaan huonekalujen poistamisella tai peittämisellä ja seinäpintojen puhdistamisella. Maalari korjaa kaikki halkeamat ja hioi sitten karkeat kohdat. Levitä 2-3 maalikerrosta tasaisen ja tasaisen pinnan saavuttamiseksi. Lopuksi maalari poistaa suojakalvot ja teipit ja puhdistaa kaiken.
Pinnoitteiden poistaminen
Monilla maalareilla on myös kokemusta maalin poistamisesta. Koska päällysteiden poistaminen on yleensä aikaa vievää työtä, on hyvä päästä tähän työhön. Samoin se voi auttaa sinua poistamaan ja päällekkäin Grafitti. Pinnasta riippuen erilaisia ​​kaappaustyökaluja, hiomapaperi- tai kemiallisia valmisteita käytetään näiden ei-toivottujen pinnoitteiden poistamiseksi.
Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi etsin asiantuntijaa Wiliossa?
Kauniisti maalatussa talossa, asunnossa tai toimistossa on tunnelma, joka vaikuttaa meihin paljon enemmän kuin arvaammekaan. Ero juuri maalatun huoneen ja sellaisen huoneen välillä, jonka seinät ovat kellastuneet vuosia, tai jopa halkeamia tai tahroja, vaikuttaa mielialaamme, sisäiseen hyvinvointiimme ja siihen, miten tunnemme avaruudessa. Taitava maalari voi muuttaa tällaisen tilan yhdessä päivässä. Eikä se paljon maksa. Tarvitsitpa sitten sisä- tai ulkomaalausta tai apua maalinpoistossa ja muissa valmistelutöissä, Wiliolta löytyy ammattitaitoinen maalari, joka osaa hoitaa ne.
Miksi minun pitäisi palkata ammattimainen taidemaalari, kun voin maalata itseäni?
Jos sinulla ei ole tarvittavaa kokemusta, otat sinut pidempään ja kaikkien tarvittavien laitteiden ostaminen voi olla kalliimpi. Maalauksen tulos ei välttämättä ole yhtä tyydyttävä, laatu ja puhdas kuin silloin, kun käänny ammattimaiseen. Ammattimaisilla maalareilla on kaikki työkalut, materiaalit, taidot ja kokemus, jotta jokainen tila on maalattu nopeasti ja ammattimaisesti.
Mitä taitoja taidemaalari on?
Ammattimaiset maalarit, jotka soveltavat värejä eri pintoihin, kuten sisäreinä, ulkoseinät, aidat, mutta myös huonekalut ja erilaiset lisävarusteet. Muiden teosten joukossa, että maalarit tarjoavat heille kiinni taustakuvista seinillä. Useimmat maalarit maalipinnat yhdellä värillä, mutta joitain käyttävät erityisiä tekniikoita sellaisten seinien kuvioiden, seinämaalausten tai graffitien luomiseksi tiettyjen asiakkaiden vaatimusten mukaan.
Kuinka usein sinun täytyy maalata?
Ulkopuoli on tarkoituksenmukaista päällystää 5-10 vuotta. Sää, ympäristö tai heikko laatu käytettyjen materiaalien voi aiheuttaa sinulle enemmän. Sisätiloissa olevat seinät ja katot ovat useammin, enimmäkseen 4-6-vuotiaat, erityisesti rakennuksissa, joissa on korkea liikenne tai tiloissa, joissa se tupakoi.
Pitäisikö minun toimittaa maalarille maalit ja välineet, vai tuoko hän omani?
Useimmat ammattimaiset maalarit käyttävät omia työkalujaan, mutta väri ja kulutustarvikkeet on maksettava tai toimitettava konsulttien jälkeen. Ammattimaiset maalarit tietävät korkealaatuiset värit ja materiaalit kullekin pinnalle, joten suosittelemme, että kuulet maalasi ennen kuin ostat väriä. Kuitenkin, jos olet jo ostanut värejä ja tarvikkeita, ilmoita taidemaalari ennen kuin se lähettää hintalaskelman.
Kuinka paljon maali maksaa?
Työn hinta riippuu siitä kuinka monta neliömetriä pitää maalata, onko kyseessä seinät tai katto, pitääkö säleet maalata eri värillä, pitääkö poistaa vanhat tapetit tai maalaukset ja tehdäänkö esityöt tarvitaan. Hintaan vaikuttaa myös pinnan kunto, tarvittavien kerrosten määrä ja se, onko maalari lähistöllä vai tuleeko olla kauempaa. Maalarin työn hinta ei sisällä maaleja ja tarvikkeita. Suosittelemme tarjouksia verrattaessa varmistamaan, että laskelmissa on samat materiaalityypit ja -määrät.
Kuinka kauan huone tapahtuu?
Yhden huoneen pienempi maalaus voi kestää muutaman tunnin, kunnes maalattu koko talossa voi kestää viikon tai kauemmin. Keskimääräinen huone, jossa on 12 m2, ammattitaitoinen maalari voisi kestää noin 4 tuntia, mukaan lukien valmistelu ja useita pinnoitteita.
Neuvoja ja vinkkejä
Dobré zadanie je základ Maliarske práce zvyčajne zahŕňajú celý proces od odstránenia pôvodných náterov a tapiet, prípravných prác až po maľovanie a konečné čistenie. Napíšte do zadania čo najpresnejší popis aké práce potrebujete vykonať a v akom rozsahu aby odborník presne vedel, aká je vaša predstava. Skontrolujte si realizáciu Aby ste si mohli byť istí, že všetky práce boli urobené kvalitne, kontrolujte prácu počas jej priebehu, rovnako ako aj po jej dokončení. Rozpočet a čas Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Näytteet

Palveluntarjoajien toteutukset

Maalaus
Reino E.
Maalaus
Aro H.
Maalaus
Esa P.
Maalaus
Reino N.
Maalaus
Kaarlo M.
Maalaus
Mathias N.