Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Video kuvaaja

Etsitkö valokuvaajaa tai kameramiestä? Meillä on 2 998 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 741 rekisteröidyt ammattilaiset
87 747 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Video kuvaaja

Tarvitsetko palvelua valokuvaajan, videon alalla? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita ammattivalokuvaukseen, videokuvaukseen, jälkituotantoon ja editointiin. Valokuvien ja videoiden luojien hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: toimituskulut, lisävaatimusten sisällyttäminen johonkin 2 998 valokuvaajistamme luokkaan.

Katso myös:Hinnat
32 741 rekisteröidyt ammattilaiset
87 747 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi vuokrata valokuvia Wilion kautta?
Vuokraa lähin kaupallinen valokuvaaja Wilio on mukavampaa ja joustavampaa budjetillasi. Voit hakea ammattimaista valokuvaajaa, joka antaa sinulle parhaan tuloksen tuotteistasi. Osa paikallisista kaupallisista valokuvaajillemme on laaja salkku, taito ja kokemus ja maine erinomaisesta työstä. Heillä on jopa arvioinnit ja arvostelut, jotka osoittavat sen. Lähes välittömästi voit varmistaa laadusta ja vuokraamisesta ammattilaiset, voit myös pelastaa ponnistelut selaamalla useita sivustoja tai sivustoja. Sinun ei tarvitse kutsua kiireisiä numeroita tai osallistua erilaisiin toimistoihin ja virastoihin aikataulun asettamiseen. Tee vain, jos julkaista kysynne alustallamme. Siksi annat yleiskatsauksen tuotteistasi, aikataulusta ja budjetista, tarvitsemasi kuvien, koko, laatu ja tarkkuus, sijoittelut ja kaikki muut tärkeät yksityiskohdat. Valokuvaajat voivat tarjota sinulle ilmaisen tarjouksen palveluistaan. Heti kun olemme sopineet hinnasta, jonka voit aloittaa yhteistyöstä. Varaa valokuvaaja tänään ja ole valmis kaikki valot, kamera ja toiminta!
Mitä edut tuovat, kun olet yli Wilio Najme valokuvaaja kaupallisella valokuvalla?
Wilio-kaupallisten valokuvaajien vuokraus tarjoaa monia etuja. Aloittelijoille se on mukavampaa ja voi säästää aikaa ja rahaa. Jos haluat löytää oikean valokuvaajan, sinun ei tarvitse kiertää kaupunkia tai selata muutamia verkkosivustoja. Lähetä kysyntä ja paikalliset ammattimaiset valokuvaajat yksin. Voit valita kokeneista valokuvaajista, jotka ovat todenneet ja luotettavia monia tuotemerkkejä ja luovia yksilöitä.
Onko minun toimittaa omat työkalut tai laitteet kaupalliseen valokuvaaja?
Ei, sinun ei tarvitse toimittaa välineitä tai laitteita. Kuulokuvan kuuleminen on omat DSLR-digitaalikamerat, linssit, valot ja muut asiat, jotka tuntevat hyvin ja ovat käyttövalmiina. Saatat tarvita pistorasiaa lataamaan paristot, kannettava tietokone ja kamera. Sinun on kuitenkin ilmoitettava, että olet samaa mieltä siitä, että tuotteet kuvaamaan tai valokuvaukseen, esineitä vaatekaappia ja malleja käytetään yksinomaan valokuvaukseen tai kuvaamiseen.
Kuinka kauan se kestää kaupallisen kuvan?
Vakiokäytäntö on ottaa kuvia yhdestä koko päivän. Jos on ulkona valokuvaus tai saavuttaa tiettyjä valon olosuhteita, tarvitaan enemmän päiviä. Jopa näkyvä kaupallinen valokuvaus kestää yhden päivän, ja jos pyydät retusointia tai muokkausta, työtä laajennetaan päivällä. Harkitse mitä palveluja tarvitset ja kuinka monta kuvaa haluat, koska se vaikuttaa valokuvauksen tai ampumisen päivien määrään.
Voiko Wilio-valokuvaaja auttaa minua omassa kaupallisessa valokuvauksessani?
Voiko Wilio auttaa minua myös oman kaupallisen valokuvani kanssa? Jotkut ammattimaiset valokuvaajat voivat hyväksyä avustajana. Huomaa kuitenkin, että se ei välttämättä ole kannattavaa, koska ne maksavat yleensä. Valokuvaajille voi olla vaikeita, joilla on vuosien kokemus, joka työskenteli kovasti kaupallisen valokuvan salkun rakentamiseksi tämäntyyppisen työn pohtimiseksi.
Voiko Wilio-valokuvaaja auttaa minua kuvien muokkaamisessa ja retusoinnissa?
Loitsuja voi tapahtua valokuvien muokkauksessa, mutta jos et ole ammattilainen, voi olla aikaa vievää. Photo Editor voi auttaa eläkkeitä valokuvistasi, kaunista perheesi valokuvasi Photoshopilla tai tehdä mestariteosten hallitseminen oikean valaistuksen säätöjen avulla. Professional Photographers käyttää ohjelmia, kuten Photoshopia ja Lightroomia, jotta valokuvan valokuvista parannetaan.
Palvelut
Mitä kaupallisia valokuvapalveluja ovat?
He voivat sisältää erilaisia ​​palveluja markkinointikampanjoille, mukaan lukien elintarvikkeiden kuvaus, muoti valokuvaajat, muokkaaminen ja kuvien retusointi, tuotekuvat, valokuvaajat ja mallipalvelut.
Valokuva ruokaa
Úspešné potravinárske podniky používajú príťažlivé fotografie svojich jedál pre svoj jedálny lístok, letáky, webovú stránku alebo nástenky s jedlami. Rovnako kvalitné zábery môžete mať aj pre svoje potravinárske podnikanie s fotografom jedla od spoločnosti Wilio! Váš Wilio fotograf dokáže odfotiť vaše jedlo v správnom uhle, použiť triky na osvetlenie a štýl jedla tak, aby vynikli a vyzerali chutnejšie. Doprajte svojmu menu, webovým stránkam, e-shopu, letákom, tlačeným reklamám alebo akejkoľvek inej aplikácii vylepšenie o fotografie jedál, ktoré vám chutia a skvelo vyzerajú.
Muotivalokuva
Či už ste študentom módy, začínajúcim návrhárom alebo začínajúcou módnou značkou či e-shopom predávajúcim oblečenie, budete potrebovať vynikajúce zábery svojich návrhov a finálnych produktov. Najmite si ostrieľaného módneho fotografa, ktorý do najmenšieho detailu zachytí to najlepšie z vašich módnych výrobkov, či už ide o vašu líniu oblečenia, šperky alebo módne doplnky. Naši módni fotografi nasnímajú tie najlepšie snímky vašich módnych návrhov a produktov, takže môžete mať nádherné snímky, ktoré si zaslúžia redakčné šírenie, dizajnérske portfóliá, katalógy, obsah webových stránok elektronického obchodu, obsah blogov webových stránok a ďalšie.
Muokkaaminen, retuses ja valokuvaajien käsittely
Pienet yksityiskohdat tai virheet voivat pilata täydellisen laukauksen. Näet tahran pölyn tahraa kauniita jalokiviä. Tuotteen värit eivät välttämättä erotu väärän suodattimen käytön vuoksi. Tämä on tilanne, jossa ne tulevat erilaisiin retusointi-, muokkaamiseen ja käsittelyyn valokuvien. Ammattimaisten valokuvaajien, retouchersin, toimittajien ja asiantuntijoiden eri itsenäisenä palveluna voi muokata tai manipuloida valokuvia ja korjata ja muokata niitä tarpeidesi mukaan.
Tuotteen valokuvaajat
Professional Tuotteen valokuvaaja voi korostaa visuaalisia elementtejä niin, että tuotteesi erottuvat. Valokuvien tuotteet Tietävät löytää parhaat kulmat ja valaista tuotteitasi, jotta ne näyttävät houkuttelevilta. Jätä korujen kivet kipinä. Käsittele autosi paistaa. Korosta hampurilaisen lihan hyvyyttä. Voimme yhdistää sinut monille Wilio-asiantuntijoille, mukaan lukien asiantuntijat kaupalliseen autoon tai kaupalliseen kuvaan koruja.
Mallit
Jos haluat, että tuotteesi on ihmisen elementti, voit myös vuokrata malleja ja malleja sekä kaupallinen valokuva. Tämän menettelyn etu Wilion kautta on se, että sinun ei tarvitse tuhlata aikaa kosketusasiamiehiä tai järjestää haastatteluja sopivista malleista.
Ammunta erikoisuudessa
Ammattimainen kuva on myös tarpeeksi hyvä erityisiä mahdollisuuksia, kuten häät, juhlat ja tapahtumat. Valokuvaaja valitset kanssasi etukäteen keskustelee tapahtuman tuloista ja tuotoksista varmistaakseen, että ne ovat oikeassa paikassa oikeaan aikaan. He valmistavat ennen kuin vieraat saapuvat ja vangitsee kaikki tärkeät hetket, joita voit nauttia päiväsi.
Muotokuva kuva
Haluatko löytää perheen tai lapsuuden valokuvaaja läheisessä läheisyydessä? Muotokuvat voivat tulla harvinaisia ​​muistoja, jotka osoittavat, miten ihmiset muuttuivat ajan myötä ja kasvoivat - ja voivat luoda upeita perhe-lahjoja. Voit jopa löytää kokenut eläinkuvaaja, joka vangitsee lemmikkisi muotokuvia tai sisältää ne perheen kuvaan. Muotokuvakuvaaja varmistaa, että he kaikki aiheuttavat ja selkeästi näkyvät ja tekevät ammattimaisia ​​laukauksia.
Muoti ja tuotevalokuvaus
Erikoistunut muotin valokuvaaja tai tuotekuvakuvaaja voi auttaa oikean valaistuksen, kameran ja osaamisen kanssa. Se auttaa muokkaamaan kuvia työntämään väkijoukosta, laajentaa seurantaa ja myydään lisää tuotteita.
Ammunta käyttäen Drones.
Ilmakuvaus on tuonut vallankumouksen valokuvaus- ja videotallenteissa - näinä päivinä voit saada Amazing Group Valokuvat, kiinteistölaukaukset ja ilmakuvat lähes kaikki. Olitpa kiinteistöissä, rakentamisessa tai matkailulla tai suunnittelussa häät, ammattimainen valokuvaaja käyttää korkealaatuista Drona-kameraa täydellisen ilmakauden ammattimaiselle kaappaukselle.