Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Putkimies

Etsitkö putkimiestä tai vesilaitosta? Meillä on 28 790 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
33 125 rekisteröidyt ammattilaiset
88 802 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Putkimies

Tarvitsetko palvelua vesilaitosten, putkimiesten alalta? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita pesualtaiden ja hanojen vaihtoon, tukkeutuneiden viemärien puhdistukseen, täydelliseen lämmitystyöhön, wc-istuinten korjauksiin ja asennukseen. Putkiasentajien hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoa palveluista: astianpesukoneiden ja pesukoneiden kytkentä, jäähdyttimien ja venttiilien vaihto, jonkin 28 790 vesilaitoksemme tarjoama hätäpalvelu kyseisessä kategoriassa

Katso myös:Hinnat
33 125 rekisteröidyt ammattilaiset
88 802 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
ProvidersEnemmän kuin 28 790 ammattilaiset läheisyydessä
profile image

LVI-Liiteri Oy / LVI-Tarvikkeet.Net

yhtiö
4,3
Putkimies

LVI-Tarvikkeet.Net on kotimainen LVI-alan verkkokauppa. Edulliset hinnat, nopea toimitus ja laadukas asiakaspalvelu ovat periaatteemme.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
profile image

Putkityö Jokke Oy

yhtiö
4,8
Putkimies

Putkityö Jokke Oy toteuttaa vankalla ammattitaidolla kaikki LVI-alan työt tarkasti ja täsmällisesti tehtynä. Palveluihimme kuuluu lämpö-, vesi- ja putkityöt kuten lämpö- ja vesi-järjestelmäasennukset, huollot ja korjaukset ym. muut alan palvelut.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
profile image

Verserv Oy

yhtiö
4,2
Putkimies

Kattavat rakennuspalvelut muovihitsaukseen ja viemäreiden rakennus- ja korjaustöihin.

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
profile image

JM-Putki Oy

yhtiö
4,9
Putkimies

Kaikki LVI-alan palvelut luotettavasti Kanta-Hämeessä sekä Hämeenlinnassa. Putkipäivystys 24h vuoden jokaisena päivänä! Tutustu lisää...

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
profile image

Lohjan Putkityöt Oy

yhtiö
5,0
Putkimies

Putkiurakointia, linjasaneerausta ja LVI-töitä Helsinki-Espoo-Vantaa- Hämeenlinna alueella tarjoaa Lohjan Putkityöt Oy. Soita!

Vahvistettu
Sertifioitu
Top Professional
Aloittaa
Näytä lisää
Usein Kysytyt Kysymykset
Prečo si rezervovať miestneho inštalatéra cez Wilio?
Etsitkö luotettavaa ja parhaiten luokiteltu putkimies lähelle sinua? Löydä niin, että auttaa sinua, kuten puhdistus tukkeutuneita viemärejä tai kaasun tai kuumien vesijärjestelmien korjaamista. Älä hymyile tällaisiin töihin ja anna se ammattilaisille. Saat pelastaa paitsi aikaa, mutta myös hermoja ja viime kädessä ja rahaa. Paras paikka löytää asentajia lähellä minua on Wilio. Meillä on helppo etsiä lisensoituja putkistoalan ammattilaisia ​​saadaksesi erinomaisen palvelun, joka vastaa budjettiasi. Olkoon yksinkertainen lukitus tai suuri asennus, ei ole liian suurta tai pieniä tehtäviä (tai liian paljon hätätilanteita), että yksi asentajistamme ei kehittyisi.
Mitä palveluja asentajat tarjoavat?
Monet asunnon omistajat ja kätevät kotimaiset päälliköt voivat käsitellä pieniä korjauksia, lohkoja ja vaihtamalla hanat tai suihkupäät. Kuitenkin, jos työ edellyttää pääsyä viemäriin, maadoitusputkeen tai siihen sisältyy sähkö tai kaasu, on tärkeää päästä asiantuntijoille. Asentaminen auttaa ylläpitämään, asentamaan ja korjaamaan vettä ja viemäröintipalveluja.
Kuinka valita paras asennusohjelma?
Ensimmäinen askel asennusohjelman valitsemisessa on varmistaa, että putkimies on pätevä, lisensoitu ja vakuutettu. Paras tapa löytää ylhäältä putkimiehesi naapurustossa tarkastaa arvosteluja ja arvosteluja käytettävissä olevien asentajien Wiliossa. Keskity heidän työn tulokseen, työssä olevan ympäristön puhtaudesta ja käytännön neuvostoille.
Asentaja ei ole käyttöoikeus ei ole oikea putkimies
Muista molemmille valinnoille, että ammattitaitoiset ja pätevät asentajat ovat niitä, joilla on ammattitaitoinen tutkimus ja testit, jotka saivat lisenssin. Vain lisensoinnin asentajat voivat antaa vaatimustenmukaisuustodistuksia, työskennellä vartioimatta ja tarjoavat täyden valikoiman putkistopalveluja.
Miten saada ilmaisia ​​tarjouksia asentajalta?
Wilion ansiosta Putkiston hankinta tarjoaa yksinkertaisen ja nopean, syötä vain mitä etsit ja aloitat vapaat tarjoukset paikallisista asentajista muutamassa minuutissa. Sitten sinun tarvitsee vain vertailla tarjouksia ja valita parhaan ehdokkaan tehtävään.
Kuinka paljon putkisto maksaa?
Putkityöt riippuvat työn monimutkaisuudesta, jonka putkimies on tehtävä.
Palvelut
Mitä putkistopalvelut ovat?
Putkimies diagnoosoi kaikki ongelmat, korjata ne korkeimmalla tasolla ja tilata sinulle. Tarkka prosessi ja osallistuminen riippuu kuitenkin tarvitsemasi vesijohtopalvelujen tyypistä. Valitsimme useimpien.
Putkien asentaminen.
Jos rakennat uuden keittiön, kylpyhuoneen tai ostat astianpesukoneen, tarvitset asentajan ammattimaista apua liittämään putkilinjan. Tarkastele tilaa ja olemassa olevia asetuksiasi ja käytä sitten oikeat työkalut, putket ja laitteet, jotta kaikki on kytketty ja toiminut ilman ongelmia. Se auttaa sinua asentamaan vesiputkia, asentamalla paristoja, uusia suihkupäät ja vastaavat.
Vuotojen korjaus
Yksi yleisimmistä vesiputkiin liittyvistä ongelmista vuotavat suihkut ja hanat. Ei vain vakio tippu on erittäin epämiellyttävä ja ärsyttävä, mutta voi johtaa tuhlaamaan veteen ja liiallisiin maksuihin hänelle. Putkimies tarkistaa tilanteen ja sammuttaa veden ongelman ratkaisemiseksi. Korjaa kaikki ongelmapaikat ja asentaa uusia osia.
Kuuman vesijärjestelmän korjaus ja asennus
Ei ole mitään pahempaa kuin viettää kaiken kuumaa vettä, joka on tarkoitettu suihkutukseen, pesemiseen tai pesemiseen. Etsi asennusohjelma lähellä sinua, jotta voit korjata tai päivittää kattilasi. Tai tilaa tavallinen kaasuputkipalvelut, jotta se toimii sellaisena kuin se on. Putkistotekniikat arvioivat ja suosittelevat korjauksia ja sitten osat korjaavat tai korvaavat ne kaikki toiminnalliset.
Putkistot
Putket talossasi tai paneelissa ovat välttämättömiä makean veden syöttö- ja jätevesivarojen kannalta. Jos luulet, että sinulla on ongelma putkessa, on tärkeää etsiä lähelle paikallista asentajaasi ja soittaa sille PVC: n putkien korjaamiseen vaurioiden minimoimiseksi. Jos putket altistuvat, putkimies voi irrottaa kaikki vesiliitännät ja poistaa sitten ja vaihdetaan vaurioituneen osan. Se käyttää korkealaatuisia liimoja ja tiivisteet, jotta liitokset eivät liiku tai hiki.
Estetyt viemärit ja wc
Estetyt viemärit ja wc eivät vain aiheuta epämiellyttävää hajua, mutta ne voivat myös virrata ja aiheuttaa erilaisia ​​terveysongelmia. Jos yritit puhdistaa saarto itse, mutta epäonnistuu, on välttämätöntä soittaa asentajalle. Se käyttää kehittyneempiä (ja tehokkaampia) työkaluja siivoukseen jopa kaikkein kaukaisimman purkautumisen ja wc-estämiseksi vahingoittamatta putkia ja varusteita.