Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Talotekniikka

Etsitkö putkimiestä putkiasennuksiin? Meillä on 24 019 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 355 rekisteröidyt ammattilaiset

85 460 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Talotekniikka

Tarvitsetko putkialan palvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita konsultoimaan ja suunnittelemaan teknisiä ratkaisuja, toteuttamaan johdotuksia ja suorittamaan vesitiiviystestejä. Putkityön hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: tiivisteet, eristys ja työkalut, joita tarjoaa yksi 24 019 putkimiehistämme tässä kategoriassa

Katso myös:Hinnat

32 355 rekisteröidyt ammattilaiset

85 460 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Mikä veden asennus voi tilata

Vesitallit.
Jos asennat uuden keittiön, kylpyhuoneen tai astianpesukoneen, tarvitset asennusohjelman liittämään putkilinjan. Asentaja auttaa asentamaan vesiputket, wc, kylpyammeet, suihkut, pesualtaat, vesiparistot, suihkupäät ja muut teokset. Tarkastellaan, kuinka nykyiset veden asennukset on järjestetty ja käyttää oikeita työkaluja ja materiaaleja, jotta voit liittää tarvitsemasi.
Vuotojen korjaus
Yksi yleisimmistä ongelmista veden asennuksissa vuotaa veden paristoja, suihkut ja hanat. Vuotava hanat ja putket voivat johtaa veden hävittämiseen tai jopa naapureiden ja korkeiden vesitileiden laajentamiseen. Asennusohjelma diagnosoi kaikki ongelmat, korjata kaikki vuodot tai vaihda vialliset osat.
Kattilaiden ja lämmityksen korjaus ja asennus
Se ei ole huonompi kuin silloin, kun lämmin vesi pysähtyy kotona tai jos säteilijä pysähtyy talvella. Wilio auttaa sinua löytämään asentajan lähistöllä, joka pystyy käsittelemään kaikkia hätätilanteita. Asennusohjelma arvioi nykyisen tilan, suosittelee tarvittavia korjauksia ja korjaa tai korjaa virheellisiä osia uudelleen, kun se on.
Putkistot
Putket ovat välttämättömiä tuoreiden vesihuoltoon ja jäteveden purkautumiseen, voivat vahingoittaa niitä jäätyy, puita juuret tai ikääntyminen ja yllään materiaali. Jos luulet, että sinulla on ongelma putkessa, on tärkeää löytää ja soittaa asentajalle nopeammin. Putkimies voi irrottaa ne vesihuoltoverkosta ja sitten poistetaan ja vaihdetaan vaurioitunut osa.
Estetyt viemärit ja wc
Estetyt viemärit ja vessat voivat aloittaa kilpa ja vetää sinut jopa naapureita. Jos sinulla on epäonnistunut, yritä puhdistaa esto yleisesti saatavilla, soita asennusohjelmalle. Se käyttää tehokkaampia työkaluja, jotka puhdistavat estetyt viemärit ja wc ilman putkia ja putkia.
Neuvoja ja vinkkejä
Dobré zadanie je základ Vodoinštalačné služby môžu byť naozaj rôzne, od inštalácii sanity a spotrebičov, drobných opráv až po kompletné vodoinštalácie. Napíšte do zadania všetky úlohy aby inštalatér vedel priniesť všetky potrebné nástroje a materiál. Skontrolujte si realizáciu Aby ste si mohli byť istí, že všetky práce boli urobené kvalitne, kontrolujte prácu počas jej priebehu, rovnako ako aj po jej dokončení. Rozpočet a čas Do zadania nezabudnite pridať vaše požiadavky na termín dokončenia realizácie. Ak máte určený rozpočet ktorý treba dodržať, upozornite na to poskytovateľa služby už na začiatku.
Usein Kysytyt Kysymykset

Miten saan kätevän mestarin veden asennukseen?
Paras tapa löytää veden asennuksen asiantuntija on syöttää Wilion kysyntä, odottaa tarjouksia asentajilta ympäristöstäsi ja lukea heidän arvostelut ja luokitukset muilta asiakkailta. Asiakasarvioinnissa luetaan myös siitä, millä laatutyöt putkimiehet tekevät siitä, onko se puhdistettu ja onko se luotettavasti neuvoja paitsi ratkaisuun myös valitsemalla sopiva materiaali.
Kuinka paljon vesi asennus on?
Työkustannukset riippuvat työn määrästä ja tyypistä, työn laajuudesta ja käytetyistä materiaaleista. Hinta vaikuttaa myös, onko työtä arvostettu tuntikausia tai suorituskykyä kokonaisuutena, esim. Suihkukaappi asennettu, pesuallas korvaaminen tai täydellinen lattialämmitys kokoonpano ja niin edelleen. Hinta voi myös vaikuttaa, onko putkimies lähellä tai tultava suuremmasta etäisyydestä.
Mitä putkistoa voin tehdä yksin?
Monet kotimaiset kutteet käsittelevät pieniä korjauksia, kuten vaihtamalla hanat ja suihkupäät. Kuitenkin, jos työ vaatii jätevettä, vesiputket tai työ voi sisältää yhteyden sähkön tai kaasun kanssa, on tarpeen soittaa asiantuntijoille.
Kuinka saan ilmaisia ​​putkiasennustarjouksia?
Wilio voit helposti saada ja verrata eri lainauksia veden asennusta varten. Syötä vain kysyntä, johon sinun tarvitsee tehdä ja aloittaa ilmaiset tarjoukset paikallisista asentajista muutamassa minuutissa. Sitten vain vertaa valikoita ja valitse valikko, joka sopii sinulle.
Mitä taitoja putkimiehellä on?
Asennusohjelma ymmärtää putkistojärjestelmän. Hän osaa asentaa, korjata ja ylläpitää kotitekoisia, kaupallisia ja teollisia vesilaitteita. Asentaa putket ja varusteet seiniin ja lattioihin. Hän osaa testata tai välttää vesivuotoja putkissa ja mahdollisten tiivisteiden vuotoihin. Valvonnan ja turvallisuusnormien ja rakennusmääräysten noudattaminen. Se voi myös tehdä muutoksia ja muutoksia olemassa olevaan veden jakeluun.
Mikä vesi-asennus toimii putkimies tehdä minulle?
Inštalatéri sú odborníci, ktorí inštalujú, udržiavajú a opravujú vodovodné potrubia, zariadenia a kanalizáciu. Môžu tiež inštalovať sanitu ako sú vane, umývadlá, toalety, bidety, sprchové kúty a zapájajú prístroje ktoré pracujú s vodou, ako sú umývačky riadu a práčky. Medzi bežné inštalačné práce patrí oprava a odblokovanie toaliet, odblokovanie odtokov, oprava netesností a prevázdka, či oprava niektorých vykurovacích systémov ako napr. teplovodné podlahové kúrenie. Opravia pokazené vodovodné batérie a kohútiky. Uvoľnia alebo nahradia pokazené a upchaté potrubia. Dokážu opraviť alebo inštalovať toalety. Riešia bežné vodoinštalačné práce, vykurovacie systémy a drenážne systémy.
Miksi vuokrata asennusohjelma Wilion kautta?
Etsitkö luotettavaa ja arvostettua putkimiestä auttamaan sinua putkitöissä? Taitava putkimies pystyy hoitamaan kotitalouden likaisimmat ja epämiellyttävätkin työt, olipa kyseessä virtaava wc, piilovesisäiliöiden ja hanojen korjaus, tukkeutuneiden viemärien siivous, vesiputkien korjaus, lämmittimien vaihto tai pumppujen kytkentä ja huolto. Autamme sinua löytämään oikean putkiasentajan. Wilion avulla saat todella hyvän putkityöpalvelun, oli kyseessä sitten yksinkertainen hanan vaihto tai laaja asennus. Kirjoita pyyntösi ja saat muutamassa minuutissa tarjouksen alueen kokeneilta putkimiehiltä.
Näytteet

Palveluntarjoajien toteutukset

Talotekniikka
Reino O.
Talotekniikka
Jarmo U.
Talotekniikka
Arvo Z.
Talotekniikka
Reijo A.
Talotekniikka
Olavi Z.
Talotekniikka
Samu S.