Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Siivous ja purkutyö

Etsitkö ammattilaista kunnostukseen ja purkutöihin? Meillä on 23 638 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 338 rekisteröidyt ammattilaiset

85 380 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Siivous ja purkutyö

Tarvitsetko kunnostus- ja purkupalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita lian poistamiseen, erilaisten materiaalien parantamiseen, romahtaviin esineisiin. Kunnostus- ja purkutyön hinta riippuu yleensä palvelujen laajuudesta. Katso lisätietoja palveluista: purkulaitteiden vuokraus, purkutyökalut, jonka tarjoaa yksi 23 638 asiantuntijamme kyseisessä kategoriassa.

Katso myös:Hinnat

32 338 rekisteröidyt ammattilaiset

85 380 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi vuokrata asiantuntija purku Wilion kautta?
Hľadáte demolačné služby? Odborník na demolácie efektívne zlikviduje vnútorné aj vonkajšie stavby alebo napríklad odstráni obklady vo vašej nehnuteľnosti. Má skúsenosti s demolačnými nástrojmi takže všetky demolácie budú vykonané bezpečne a v súlade s predpismi, aby ste mohli pokračovať v ďalšej fáze vášho projektu. Pridajte váš projekt na Wilio a spojíme vás s najlepšími miestnymi demolačnými spoločnosťami. Jednoducho vysvetlite, čo potrebujete zbúrať, kedy je prácu potrebné urobiť a či majú byť materiály zachované, alebo zlikvidované.
Kuka on purkutoimittaja?
Koulutettu purkutoimittaja turvallisesti purkaa eri ja tilapäiset rakenteet. Purkamiset voidaan tehdä useimpien rekonstruoinnin alussa työn aloittamiseksi.
Mitkä ovat yleiset purkupalvelut?
Purku-asiantuntijat yleensä purkamaan, purkaa ja irrota kylpyhuoneet, laatat, irtoa ja seiniä. Ne yleensä hävittävät kaikki jätteet tai vetäytymismateriaalit kierrätykseen.
Mitkä ovat purkuyritysten yleisimmät työkalut ja tekniikat?
Sinun purkutoimittaja valitsee sopivia työkaluja ja tekniikoita riippuen objektin koosta ja sijainnista, mutta yleisimmät menetelmät ovat dekonstruktio tai mekaaninen purku. Dekonstruktio suoritetaan käsin käyttämällä sekunteja, turvakoteja ja ruuvimeisseleitä, kun taas mekaaniset purkaminen ovat luoteja, puskutraktoreita ja kaivinkoneita.
Onko olemassa lakeja tai lupia, jotka voisivat vaikuttaa purkamiseen?
Joo. Lupapäätöksessä vaikuttaa sellaisiin tekijöihin, kuten ympäristöön, kulttuuriperintöön ja purkamiseen alueen ulkonäköön. Purkutolukset ja valtuutukset sääntelevät valtion lakeja ja paikallishallinnon.
Kuinka paljon maksaa purkamisen toimittajan palkkaamiseen?
Purkamispalvelujen keskimääräiset kustannukset ovat yleisesti 60 - 80 euroa neliömetristä. Purkutoimittaja voi veloittaa enemmän tai vähemmän riippuen työn monimutkaisuudesta, mekaanisen purkutyökalun vuokraamisesta, joka on tarpeen purkamiseen ja onko sinun poistaa jätettä.
Mikä sisältää purkupalvelun?
Purkuasiantuntijat poistavat sisäiset ja ulkoiset rakenteet, laatat ja päällystys, käsi tai käyttävät suurempia koneita, kuten kaivinkoneet ja puskutraktorit. Jos tarvitset rakennuksen, yksityiskohdat oppivat, kun tilaat purkupalveluja Wilion kautta.
Palvelut

Haavat
Potrebujete odstrániť záhradné steny, vnútorné steny alebo stĺpy? Najmite si dodávateľa na demolácie, ktorý ich zbúra a odstráni sutiny. V závislosti od veľkosti a umiestnenia steny bude váš odborník pracovať buď ručne alebo použije stroje ako napríklad bager. Ak budú potrebné špecializované stroje, odborník s vami prediskutuje prístup k nehnuteľnosti a náklady na nájom strojov a pridá do vašej cenovej kalkulácie. Ak je stena vyrobená z tehál alebo dreva, upozornite dodávateľa ak chcete materiály uchovať a znovu použiť alebo predať.
Kylpyhuoneen hinaaminen
Aiotko remonoida kylpyhuoneen? Sitten sinun on purettava nykyinen kylpyhuone. Purku kylpyhuoneessa on purkamisen pesuallas, kylpyammeet, suihkut, wc, laatat ja seinät. Purku-asiantuntija voi hävittää tai pelastaa ne vuokraan varastoon maksua vastaan. Purkutuksen jälkeen käsityöläiset, jotka voivat remonoida kylpyhuoneen uudelleenkäyttöä terveys- ja materiaalien säilyttämiseksi.
Laattien poistaminen
Zabezpečte profesionálne odstránenie dlaždíc, aby ste zaistili ochranu svojho domova a zdravia pred prachom a nebezpečnými úlomkami. Ak si dlaždice chcete nechať, váš dodávateľ ich pomocou kladiva, dláta a škrabky opatrne odlepí. Ak môžu byť dlaždice zlikvidované, použije kladivo alebo zbíjačku. Bez ohľadu na spôsob odstraňovania by profesionálne odstránenie dlaždíc malo spôsobiť minimálne poškodenie podkladového povrchu. Dodávateľ demolácií môže tiež ponúknuť úpravu povrchu tak, aby bol pripravený na nové obklady. Pred odchodom vyčistí oblasť a (ak je to zahrnuté v cene demolácie), vezme so sebou rozbité dlaždice.
Suojan poistaminen
Jos tarvitset metalli- tai puurakenteita, voit todennäköisesti tarvita useamman kuin yhden purkutyöntekijän ja tarjonnan tai säiliön jätteiden aiheuttamalle jätteelle. Kun toimittaja tulee paikkaan, suoja, materiaalit kuten metalli vie romu ja uudelleenkäytettävät materiaalit säilyvät. Jotkut purkutyötoimittajat ottavat huomioon työn hinnan määrittämisessä, joten on hyvä tarjota valokuvia ja yhtä paljon yksityiskohtia siitä, mitä suojasi on rakennettu.