Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Katos

Etsitkö turvakotirakentajaa? Meillä on 27 410 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 715 rekisteröidyt ammattilaiset
87 708 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Katos

Tarvitsetko turvakotipalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita turvakotien fokusointiin, suunnitteluun ja rakentamiseen. Huviloiden ja pergolien hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: kuljetuskustannukset, louhintatyöt ja työkalut, jotka on toimittanut yksi 27 410 puusepistämme kategoriassa

Katso myös:Hinnat
32 715 rekisteröidyt ammattilaiset
87 708 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Palvelut
Mitä kuuluu kokoaminen ja korjauspalvelu?
Nämä palvelut sisältävät kaiken, mitä tarvitaan uuden ulkoisen suojan rakentamiseen puutarhassa tai olemassa olevan suojan pihalla tai korjaamiseksi. Palveluntarjoajamme voivat arvioida, onko korjaus mahdollista ja edullinen tai vai onko se parempi suojaa poistamaan ja hävittämään sitä vapauttamaan uusi paikka. Portaalissamme löytyy palveluntarjoajia auttamaan sinua rakentamaan uuden suojan ja palauttamaan vanhoja.
Suojan arviointi ja korjaus
Tämä palvelu on edullinen vaihtoehto, jota on harkittava ennen vanhan suojan hävittämistä. Palveluntarjoajamme voi tarkastella suojaasi ja nähdä, onko ja mitä korjauksia tarvitaan. Jos rakenne vaatii helpompaa korjausta, esim. Kattokorjaus, palveluntarjoaja sitoutuu suositelluista korjauksista ja tarvittavista materiaaleista. Jos nämä materiaalit ovat saatavilla, ne tekevät tarvittavat korjaukset ja suojat ovat resistenttejä tuleville vaurioille.
Vanhan suojan purkaminen ja hävittäminen
Jos suoja ei ole enää elinkelpoinen eikä auta häntä tai korjaa, palveluntarjoaja voi myös ehdottaa mahdollisuutta purkamiseen ja hävittämiseen. Tämä vaihtoehto on hyvä valita, jos päätit rakentaa uuden suojan. Palveluntarjoaja puretaan ja hävitetään vanhan suojan ja jättää perustan uudelle. Se voi myös poistaa perusteet, jos haluat sijoittaa uuden suojan muualla tai jos ne ovat jo käyttökelvottomassa tilassa. Seinät, ovet, eristäminen ja muut tähteet poistetaan tonttistasi ja säilytetään jätteiden korit hävittämiseksi.
Uuden suojan asennus
Sinulla on useita vaihtoehtoja suojan korjaamiseksi, koska se voidaan remontoida. Mutta haluatko rakentaa suojan kokonaan alusta alkaen? Ilmoita erityisesti, millaista suojaa olet kiinnostunut. Asennettu suoja on helppo koota ja vähemmän kalliita, ei-huonekalu vaatii enemmän aikaa, työkaluja, laitteita ja rakentajia tutkintojen ja ruhojen kanssa puusepän ja rakentamisen alalla.
Viimeiset muokkaukset
Jotkut palveluntarjoajat voivat tarjota lisää palvelua houkutteleville, valmiiksi esivalmistetun suojan. Entä uusi takki tai maastohoito ympäristössä? Wiliossa löydät asiantuntijoita kaikesta!
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi palkata mestari rakentamaan suoja/huvimaja Wilion kautta?
Onko sinulla vanha, vaurioitunut suoja / johdettava, sinun täytyy kunnostaa? Haluatko suunnitella upouusi puutarha huvimaja, jolla on alkuperäinen muotoilu? Wiliossa löydät mestareita, jotka täyttävät kaikki toiveesi. Tilaa tämä palvelu meille on taloudellisesti hyödyllinen, aika säästävä ja mukava. Suojan korjaus, mukaan lukien kokoonpano ja rakentaminen, on haastava tehtävä. Wilio auttaa sinua löytämään kätevä Kuttila, joka voi korjata tai rakentaa suojaa kohtuullisessa aikakehyksessä ja voit keskittyä kaikkeen muuhun. Anna foorumin kysyntä ja anna työtä yhdelle palveluntarjoajalta. Kysyntä tarjota kaikki yksityiskohdat, kuten suojan tyyppi, osoite ja ihanteellinen aikakehys. Palveluntarjoajat ottavat sinuun yhteyttä maksutta ja alkaa työskennellä heti sopimuksen jälkeen. Aloita unelmasi suojauksen korjaamisesta tai rakentamisesta juuri nyt ja käytä Wilio!
Mitä hyötyä on palveluntarjoajan tilaamisesta asentamaan ja korjaamaan suoja?
Jos päätät tilata palveluntarjoajan, sinun ei tarvitse viettää aikaa tämän vaativan tehtävän suorittamiseen. Voit suunnitella muita aktiviteetteja ja välttää ongelmia raskaiden kohteiden nostamiseen ja vammojen riskiin, joka voi ilmetä työkalujen käytön aikana.
Pitääkö minun toimittaa työkaluni ja varusteeni suojan asentamiseen ja korjaamiseen?
Työkalut ja laitteet eivät ole pakollisia. Palveluntarjoajilla on usein työkalujaan ja laitteisiinsa tietyn palvelun suorittamiseksi ja kaikki, mitä sinun on annettava heille korjata materiaali, kokoonpano tai rakentaminen. Jos sinulla on kuitenkin joitain työkaluja tai erikoislaitteita, jotka voivat helpottaa työtä, voit lainata ne palveluntarjoajilla.
Kuinka kauan se kestää asennuksen tai korjata suojaa?
Näiden palvelujen suorittamiseen tarvittava aika riippuu työn luonteesta ja monimutkaisuudesta. Jos suojasi vaatii pieniä korjauksia, on mahdollista riittää yhden päivän ajan. Jos tämä on monimutkaisempi kokoonpano, palveluntarjoaja tarvitsee vähintään viikon.
Voiko palveluntarjoaja auttaa minua suojan asennuksessa ja korjauksessa?
Kyllä, jos tarvitset apua kokoonpanon, korjaus- tai rakentamiskeskuksen kanssa, voit vuokrata yhden palveluntarjoajamme auttamaan. Jos teet liiketoimintaa ja myydä näitä palveluja, voit myös vuokrata palveluntarjoajamme milloin tahansa, kun tarvitset älykkäät kädet. Määritä aina, mitä työtä tarvitset palveluntarjoajalta.
Miksi suojan tärkeä korjaus on?
Suojan arvonalentuminen ei-huolto edustaa tulevia ratkaisuja. Puutarhatyökaluja ja laitteita, jotka on tallennettu huonosti ylläpidettyihin suojaan, heikensivät usein hyönteisiä ja jyrsijöitä, joiden osalta tällainen suoja tulee usein kotiin.
Voinko korjata suojan yksin?
Kyllä, voit myös korjata suojan, mutta tee niin vain, jos sinulla on tarvittavat taidot, kokemukset ja työkalut. Korjauksen toteuttaminen on OK, jos ne ovat pienempiä ja ne voidaan tehdä yhden päivän kuluessa ja ennen kuin ne saapuvat sateisiin ja häiritsevät työsi. Jos työsi tuntuu liian kovaa tai sinulla ei ole aikaa, suosittelemme palkkaamaan yhden palveluntarjoajalta.