Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Suihkuhanan asennus

Etsitkö putkimiestä suihkun, kylpyammeen tai suihkukaapin asentamiseen? Meillä on 26 525 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 764 rekisteröidyt ammattilaiset
87 791 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Suihkuhanan asennus

Tarvitsetko palvelua suihkun, kylpyammeen tai suihkukaapin asennuksen alalla? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita suihkujen tai kylpyammeiden fokusointiin, kuljetukseen, asennukseen ja asennukseen. Kylpyhuoneen suihkun asennuksen hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: takuun jälkeinen huolto, tiiviste, tiiviste, pienet korjaukset, jonka tarjoaa yksi 26 526 asentajamme kyseisessä luokassa.

Katso myös:Hinnat
32 764 rekisteröidyt ammattilaiset
87 791 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi tilata suihkuasennusasiantuntija Wilion kautta?
Haluat parantaa kotiasi, mutta pelkäätkö aikaa ja teknisesti vaativaa asennusta? Älä epätoivoa. Wilio Portal auttaa sinua löytämään suihkun asennusasiantuntijan nopeasti yksinkertaisesti ja edullisin hinnoin. Palveluntarjoajamme tarjoavat asennuksen, jotta voit antaa suosituksia muilta omistajilta, jotta uusi suihkukonetiikka käyttää parasta. Haluatko etsiä palveluntarjoajan juuri nyt? Se toimii seuraavasti: Aloita napsauttamalla "Enter Demand" -painiketta ja täytä lomake. Anna haluamasi päivämäärä ja muut tiedot, kuten suihkut. ONEDLHO näyttää tarjouksia sekä asiakasluokitusta. Kun löydät tarjouksen, voit vahvistaa termiä ja palveluntarjoajamme alkaa valmistautua tiesi. Kaikki tarvittavat uuden suihkut, jotka aina tuovat asiantuntijoita. Joten sinun ei tarvitse huolehtia, jos vahingossa menetät joitain työkaluja. Näytä vain tämä palveluntarjoaja, jossa on paikka uudelle suihkulle ja uusi kulma on aika.
Voinko asentaa suihkun itsensä?
Jos asennat täysin uuden suihkuyksikön, tarvitset sertifioidun asennusohjelman tai sähköasentajan, joka tuntee nämä laitteet ja asianmukaiset varusteet. Paras valinta on aina erikoistunut / putkimies, joka takaa arvion ja elektronisten laitteiden turvallisen asennuksen.
Kuka voi tarjota minulle suihkun?
Se voi tehdä joko sertifioidun putkimiehen - ja löytää vain Wilio. Ne auttavat sinua asentamalla, innovaatiolle tai laitteiden hallintaan ja varmistavat, että suihku toimii oikein.
Miten löydän tämän palveluntarjoajan?
Jos haluat löytää asiantuntijan suihkukotelon asentamisesta, napsauta "Enter Demand" -painiketta ja täytä lomake. Muutaman minuutin ajan saat yleiskatsauksen palveluntarjoajista lähellä sinua ja suihkusi on käyttövalmis.
Mitä minun täytyy asentaa suihkukulma?
Rikastumaan moderniasuutesi, tarvitset ensisijaisesti vettä riittävän voimakkaalla paineella. On myös tärkeää olla pumppu, joka olisi sijoitettava vesisäiliön, vesiputken, kuuman vesisäiliön, sähköisen syötön ja viemäriin. Sähköinen suihku vaatii myös sekoitusventtiilin ja termostaattisen kontrollin, jonka pystyt asettamaan veden lämpötilan.
Palvelut
Mikä sisältää suihkuasennuspalvelun?
Tämän Wilio-palvelun tarjoajat pystyvät asentamaan upouusi suihkut, mutta myös korvata vanhoja yksiköitä. Monilla palveluntarjoajilla on asentaja tai sähköasentaja. Ennen kuin avaat ne oven läpi, Wilio tarkistaa asiantuntemuksensa ja pätevyytensä kotitalouden suojelemiseksi ennen mahdollisia vaaroja. Vaikka erityispiirteet voivat vaihdella, löydät alla olevat tiedot, jotka odottavat tyypillisen suihkuasennuksen:
Työkalut ja välineet
Jos annat tilauksen yhdelle Wilio-palveluntarjoajillemme, sinun ei tarvitse tehdä työtä työn suorittamiseen. He saapuvat omiin työkaluihin muun muassa porakoneella, putkimaisella leikkurilla ja harjoituksella muuraus. Jos tämä on tarpeen ostaa muita työkaluja itse. Jos haluat säästää aikaa, suosittelemme, että annat palveluntarjoajalle määrittää, mitä suihku voi olla. Tämä auttaa heitä valmistautumaan tarvitaan työkaluja tähän työhön.
Suihkuketjun asentaminen
Suihkun asentaminen alkaa määrittää sijainti, jossa uuden yksikön on pysyttävä. On myös välttämätöntä ilmoittaa haluttu korkeus suihkupääksi, varsinkin jos sinulla on lapsia tai jos joku on erityisen korkea tai matala. Asiantuntijamme arvioi sitten, onko vesihuolto riittävä uudelle laitteelle (yleensä päävesujen tarjonta 15 mm: n halkaisijaltaan). Sitten se merkitsee seinän aukot ja poraa suihkupääliitännän avaamisen pääventtiilin kanssa, leikkaa putki ja aseta se poraamaan aukkoon, napautukseen ja T-liitoksen kiinnitys ja seinisuihku. Lopuksi johtimet laitteella ja tarkastavat, että suihku toimii oikein. Sitten vain tarpeeksi testata suihku itseäsi ja nauttia edut modernista suihkusta.