Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Veroneuvonta

Etsitkö kirjanpitäjää veroneuvontaan? Meillä on 1 339 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 764 rekisteröidyt ammattilaiset
87 791 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Veroneuvonta

Tarvitsetko veroneuvontapalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita oikeushenkilöiden verokonsultoinnissa, verolainsäädäntöön ja transaktioiden konsultoinnissa. Verosuositusten hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: matkakulut, hintalaskelma, henkilökohtainen lisäneuvonta, jonka antaa jokin 1 339 veroneuvojamme kyseisessä luokassa.

Katso myös:Hinnat
32 764 rekisteröidyt ammattilaiset
87 791 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi varaat kirjanpitäjän / tilin Wilion kautta?
Ei ole varmuutta, vain kuolemaa ja veroja, ja onneksi sinun tarvitsee vain huolehtia yhdestä näistä kahdesta jäljittelee. Miksi et käsittele veroja lainkaan? Kirjanpito on yksi harvoista palveluista, jotka voivat itse asiassa säästää rahaa. Käytät rahaa ansaita rahaa. Hyvä kirjanpitäjä voi korostaa virheitä ja tehottomuutta, jotka voivat maksaa sinulle rahaa ja tarjoaa tapoja säästää vielä enemmän rahaa. Ei vain, voit myös säästää suhteettoman paljon aikaa valmistella kuukausittaisia ​​arvonlisäveroilmoituksia tai verotuksen valmistelua tilikauden lopussa, jonka haluat minimoida verovelka. Sinun tarvitsee vain löytää laadukas kirjanpitäjä. Onneksi he voivat olla vain muutamia kampia! Wilion ansiosta ne ovat nyt asiantuntijatilit käden ulottuvilla ja löytää se ei ole koskaan ollut helpompaa. Kuvaile yksinkertaisesti tarvitsemasi veropalvelut ja odota, kunnes valikot käynnistyy. Saat ilmaisen ja ei-sitovan tarjouksen ja löytää täydellinen kirjanpitäjä lähelläsi tänään.
Mikä tekee kirjanpitäjän?
Účtovníka potrebujete vo chvíli, keď podnikáte, ci už ako živnostník (fyzická osoba) alebo ako firma. Každý živnostník (fyzická osoba) a každá firma by mal mať spoľahlivého účtovníka, ktorý jej podľa zákonných požiadaviek vedie účtovníctvo a každoročne pripraví daňové priznanie k dani z príjmu. Váš účtovník sa môže špecializovať na jednu oblasť alebo typ účtovníctva (napríklad jednoduché účtovníctvo pre živnostníkov alebo podvojné účtovníctvo pre firmy), ale môže ponúkať aj celý rad účtovno-finančných služieb, ako je spracovanie daň z príjmu, dane z pridanej hodnoty, spracovanie miezd, daňové poradenstvo, audit, finančné analýzy, finančné plánovanie, rozpočtovanie a výkazníctvo.
Milloin minun pitäisi etsiä kirjanpitäjä?
Jos olet pieni yritys tai toimittaja, kirjanpidon vuokraus on merkitystä, koska se vapauttaa sinut palvelemaan enemmän asiakkaita tai lisää aikaa voit viettää perheen kanssa. HISTIE-kirjanpitäjä tarkoittaa, että voit lopulta siirtää laatikon tileillä tai satoilla sähköposteja jonkun kanssa, joka tietää mitä tehdä sen kanssa. Yleensä on parasta ottaa yhteyttä tilivuoden alussa, ei vain varmista, että ymmärrät ja pystymme kommunikoimaan tehokkaasti, mutta myös saada neuvoja verovelvollisista ja verosuunnittelusta toisin sanoen Voit ostaa ja kirjoittaa tilikauden aikana. Löytämällä kirjanpitäjä tilikauden lopussa, jonka valmistaudut näihin neuvoihin / etuihin. Lisäksi kaikki verovelvolliset ovat todella kiireisiä ennen veroilmoituksen määräaikaa, joten älä jätä sitä viime hetken.
Miten löydän hyvän kirjanpitäjän tai veroneuvojan?
Paras tapa löytää hyvä kirjanpitäjä alueellasi on löytää ehdokkaita, joiden palvelut vastaavat tarpeitasi. Sitten on tärkeitä arvosteluja - Varmista, että ne tarjoavat laadukkaita palveluja ja tarjoavat heille ajoissa. Tilinpäätöksessä ja verotusohjelmassa säännellään tiukat oikeudelliset ehdot ja niiden viivästyminen voi olla huomattavia sakkoja.
Minun täytyy löytää kirjanpitäjä lähellä minua?
Wilio sisältää luettelon Slovakian eri kulmat. Vaikka tilinpäällikkö, se voi olla kätevä ja mukava, nykypäivän sähköisessä kaudella, tiedät kirjanpitäjän kanssa liian kaukana. Se on juuri sinun mieltymyksesi.
Mitä asiakirjoja kirjanpitäjä tarvitsee minulta?
Pre výkon bežného účtovníctva fyzickej osoby alebo firmy bude účtovník od Vás pravidelne potrebovať všetky vaše faktúry, a to na strane príjmov ako aj výdavkov. Patria tú doklady o kúpe pohonných hmôt, pracovných pomôcok, firemného telefónu, počítača, doklad o prenájme kancelárie a podobne. Na konci dňa je vo Vašom záujme, aby ste Vášmu účtovníkovi poskytli všetky doklady o Vašich nákladoch. O to menšiu daň budete platiť. Váš účtovník alebo účtovníčka bude taktiež potrebovať Vaše bankové výpisy (v prípade firmy z Vášho firemného účtu). Ak Vášmu účtovníkovi alebo účtovníčke budete posielať doklady elektronicky, originály si budete musieť uchovávať vy.
Kuinka paljon kirjanpitolinja maksaa?
Ainoa kauppiaiden (luonnollinen henkilö) helppoa kirjanpito ja veroilmoitus tulevat ulos 50- 100 euroa tilikaudelle. Pienemmillä yksittäisvuokrausyrityksillä kirjanpidon esityslistan hallinta vaihtelee 30-70 euroa kuukaudessa riippuen siitä, onko yritys maksettava arvonlisäveroa. Yrityksille, jotka ovat myös työnantajia, kirjanpidon kustannukset yli 100 euroa kuukaudessa. Päivän päätetun kirjanpidon kustannukset riippuvat yrityksesi liiketoiminnasta - Kuinka monta ostos- ja myyntitapahtumia teet kuukausittain ja kuinka monta työntekijää sinulla on.
Mitä työtä kirjanpitäjä tekee sinulle
Yksittäisten elinkeinonharjoittajien (luonnollisten henkilöiden) kirjanpito
Kun otat kauppias (luonnollinen henkilö), kirjanpitäjän / kirjanpitäjä johtaa yksinkertaiseen kirjanpitoon ja valmistautuu konserttiveroilmoitukseen. Tutki mahdollisuutta soveltaa kiinteämääräisiä kuluja, mikä voi olla taloudellisesti edullinen ratkaisu sinulle ja yksinkertaistaa suuresti kirjanpidon vuoden aikana.
Varaus yrityksille (oikeushenkilöt)
Jednou z prvých vecí, ktoré by ste mali urobiť pri zakladaní firmy, je zapojiť skúseného účtovníka. Poradí vám s najlepšími obchodnými štruktúrami podľa typu podnikania a predpokladanej výšky príjmu z finančného plánu. A pomôže Vám cítiť sa istejšie, že ste pri vypĺňaní akýchkoľvek papierov začiarkli tie správne políčka. Keď podnikáte ako firma (právnická osoba), účtovník/účtovníčka pre Vás bude viesť náročnejšie podvojné účtovníctvo. To si vyžaduje používanie účtovného softvéru a dobrú znalosť účtovných postupov a zákonov. Na záver účtovného roka Vám pripraví koncoročné daňové priznanie k dani z príjmu pre právnickú osobu.
Palkkaprosessointi
Jos yrityksessäsi on kaupankäynnin tai yrityksenä, samanaikaisesti käytät ihmisiä, T.Z. Olet työnantaja, voit myös heittää palkkaprosessointia, viestintää julkisten laitosten kanssa, lähettää kuukausittaisia ​​lausuntoja ja tarjota ammattitaitoista henkilöstöalueella.
ALV-kirjanpito
Suuremman liiketoiminnan määrän osalta sinun on rekisteröidyttävä arvon verotus (ALV) joko pakolliseksi lakisääteisten rajoitusten täyttämisen tai vapaaehtoisesti, mikä voi olla taloudellisesti hyödyllinen sinulle. On myös hyvä neuvoa kirjanpitäjältäsi. Jos sinusta tulee arvonlisäveron maksaja, kirjanpitäjä auttaa sinua laatimaan säännöllistä verohallinnon arvonlisäveroon, jonka mukaan lainsäädäntö edellyttää kuukausittain tai neljännesvuosittain.
Talousarvio ja rahoitussuunnittelu
Kirjanpitäjäsi voi auttaa budjetoinnissa tai joissain tapauksissa jopa taloutesi suunnittelussa. Voit sopia tapaamisen, jossa keskustelet taloudestasi, tavoitteistasi, tuloistasi ja menoistasi - sinulle henkilökohtaisesti tai yrityksellesi. Sitten kirjanpitäjä voi käyttää työkalujaan (ja monen vuoden kokemusta) suositellakseen parhaita askeleita eteenpäin. Kirjanpitäjän ottaminen mukaan budjettiin on se etu, että hän voi tarkastella talouttasi sen perusteella, mitä voit poistaa, mitä veroja olet velkaa ja mitä voit saada takaisin.
Tilinpäätösten ja vaatimustenmukaisuuden tarkastus
Vaatimusten noudattaminen (noudattaminen) on välttämätöntä yrityksille, jotta vältetään rangaistukset ja minimoida rikosriskejä liiketoiminnasta. Kuitenkin, jos et tiedä sääntöjä, on helppo julistaa yksityiskohtaisesti tai tehdä väärän askeleen. Kirjanpitäjä voi auttaa sinua hallitsemaan kaikkia liiketoimintaan liittyviä lakisääteisiä vaatimuksia ja täyttävät ne. Siinä tapauksessa, että yrityksesi on tilintarkastuslain mukaisia ​​tilintarkastusvelvoitteita, sinun on myös palkattava riippumaton tilintarkastaja kirjanpitäjän lisäksi. Tämä voi olla vain luonnollinen tai oikeushenkilö, joka on ilmoittautunut tarkastuslistalle, joten se on valtuutettu suorittamaan tarkastus. Tarkastus on riippumaton kirjanpitotarkastus sen varmistamiseksi, että liiketoimintayksikkö pitää kirjanpidon oikein Slovakian kirjanpito- ja verosäännösten mukaisesti.