Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Tv- ja satelliittikorjaus

Etsitkö sähköinsinööriä televisioiden, satelliittien korjaamiseen? Meillä on 4 162 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 709 rekisteröidyt ammattilaiset
87 693 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Tv- ja satelliittikorjaus

Tarvitsetko tv- ja satelliittikorjauspalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita näytön taustavalon ja emolevyn diagnosoinnissa, korjaamisessa sekä virtalähteen vaihdossa. TV- ja satelliittilaitteiden korjauksen hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: kaukosäätimen vaihto ja kaapeleiden vaihto, jonka tarjoaa yksi luokkasi 4 162 korjaamoistamme.

Katso myös:Hinnat
32 709 rekisteröidyt ammattilaiset
87 693 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi varata paikallinen tv-korjaaja Wilion kautta?
Máte problém s televízorom a hľadáte opravára vo vašej blízkosti? Rezervácia opravy televízora je správna voľba z dvoch dôvodov. Po prvé sa neodporúča, aby ste elektrické komponenty televízora opravovali vy – je to nebezpečné a môžete spôsobiť ešte viac škody. Po druhé, dať televízor do servisu na diagnostiku problému (s nádejou, že sa odstráni) je často lacnejšie ako kúpa nového televízora. Vďaka kvalitne vykonanej oprave si svoju obľúbenú reláciu budete môcť za krátky čas užiť znova v pohodlí svojej obývačky. Najlepším miestom na rezerváciu opravy televízora a vyhľadanie technika vo vašom okolí je Wilio. U nás nájdete skúsených odborníkov, ktorí vám okamžite pomôžu.
Mitkä ovat tavallisimmat televisioongelmat?
Yleiset ongelmat ovat näytön häiriöt, äänikytkimet, kiinnitysongelmat, rivit ja mustat varjot näytön kautta, rikkoutuneet HDMI-tulot ja Wi-Fi-yhteyden ongelmat älykkäille televisioille.
Mitä minun tulee tehdä ennen kuin otat yhteyttä television korjaajaan?
Ennen kuin varaat TV-korjaus, tee perustarkastukset nähdäksesi, voit ratkaista tai diagnosoida itse. Voit muun muassa sammuttaa ja käynnistää television, tarkistaa liitetyt kaapelit, liittää television toiseen pistorasiaan, jossa toinen komponentti on kytketty, tarkista asetukset ja tulot ja palauttaaksesi tehdasasetukset uudelleen.
Pitäisikö minun olla TV korjata tai ostaa uusi?
Jos televisio ei ole vanha, on hyvä varata korjaamo saadaksesi selville, mikä vaihtoehto on taloudellisesti edullisempi. Korjaushintatiedot auttavat sinua päättämään ostaaksesi uuden tai korjata nykyisen television.
Pitäisikö minun ottaa televisiosi palvelemaan tai tilata TV: n mobiili-tv lähelle minua?
Edullisin valinta on matkaviestintä-korjauksen varaus. Voit varata korjauksen ennen TV-palvelimia. Mobile Repairman tuo yleisimmät korjaus- ja varaosatyökalut. Jos ongelmaa ei voida ratkaista paikalleen, ota televisio ja suorittaa työnsä tilauksen jälkeen ja toimittamalla erityisiä varaosia.
Onko TV: n korjaamot tarvitsevat tutkinnon?
Vaikka erityisiä pätevyyksiä ei yleensä vaadita tv-korjaamoista, monet niistä ovat päättyneet oppisopimuskoulutukseen tai varmenneisiin elektroniikassa.
Kuinka paljon TV korjaa?
TV-korjauksen korjaamisen kustannukset Wiliosta ovat yleensä 40-130 euroa. Hinta riippuu television, häiriöiden, monimutkaisuuden tyypistä ja kaikkien tarvittavien varaosien poistamiseen ja kustannuksiin.
Tarvitsenko valtuutetun asiantuntijan television korjaamiseen ja asentamiseen?
Tietyt toimenpiteet edellyttävät lisensoitua asiantuntijaa. Varmista aina, että korjaamolla on asiaankuuluvat luvat television korjaamiseksi ja asennuksesta ennen valikon hyväksymistä.
Mitä korjaus ja televisio asennus ovat?
Television korjaus ja asennus koostuvat erilaisista tekoista, jotka alkavat ongelman arvioinnista ja syiden etsimisestä, ääniohjelmien, kuvien, kuvanlaadun, viallisten tai vaurioitujen osien vaihtamisesta älykkäiden televisioiden Wi-Fi-yhteyksille. Monimutkaisemmat korjaukset saattavat vaatia korjaamon ottamaan televisiosi työpajaan.
Palvelut
TV: n vianmääritys
Peruspalvelu, johon kuuluu television tarkistaminen ja ongelman syy. Tämä voi johtua useista tekijöistä, kuten viallisesta johtajuudesta, riittämättömästä tehosta tai huonoista / ei-toiminnallisista osista. Korjaus yrittää selvittää ongelman olemuksen ja ilmoittaa tarvittavista korjauksista ja toimii, sinun on ostettava.
Televisio-näytöiden korjaus
Useimmat TV-korjaamot voivat korjata uudemman LCD: n tai LED-televisiot nopeasti. Vanhemmissa malleissa ilman litteää näyttöä korjaus voi olla monimutkaisempia ja varaosia kalliita tai vaikeita. Jos nestekidenäytössä tai LED-televisiossasi on krakattu tai rikki näyttö, joissakin tapauksissa se voidaan korjata tai korvata. Korjaaminen arvioi vahingon ja ilmoittaa sinulle korjauksen hinnasta ja kestosta.
Smart-televisioiden asentaminen
Älykkäät Internet-yhteydet ovat nykyään standardit, mutta niiden yhteys Wi-Fi: een voi olla monimutkainen asia. Jos sinulla on yhteysongelma, korjausmies löytää ongelman ja ratkaisee sen. Se toimii myös kaikki tarvittavat vaiheet älykkäät television yhdistämiseksi Wi-Fi-tietokoneeseen ja tarkistaa langattomat yhteydet ja reitittimet ja TV-kaapelit. Korjaus tarkistaa Wi-Fi-signaalin ja tietyissä tapauksissa voi suositella reitittimen tai television siirtämistä signaalin parantamiseksi.
Minulla on ongelmia TV-signaalin kanssa. Mikä voisi olla ongelmana?
Antenni voi vaurioitua myrskyn, lintujen tai eläinten katolla. Signaalin ongelmat voivat ilmetä myös signaalin levittämisen, jotka estävät korkeat rakennukset, puita tai muita esineitä. Varaa antennin asennusohjelma perusteelliseen diagnostiikkaan ja poistaa ongelman.
Kuinka kauan satelliitti kestää?
Useimmat televisio-satelliitit on suunniteltu kestämään vähintään 10 vuotta. Toiminnallisuus riippuu sääolosuhteista (vahvat myrskyt, tuuli tai lumi). Jos huomaat huonommat toiminnot, voi olla tarpeen korjata tai korvata.
Kuinka kauan se kestää satelliitti-asennuksen?
Satelliittiohjelma kestää noin 2 tuntia. Jos talosi on myös monikerroksinen tai lisävarusteiden asentaminen tarvitaan myös, tätä aikaa voidaan laajentaa.
Kuinka paljon TV Satellite -asennus on?
Satelliittien asentajan asentaminen Wilio maksaa 60-180 euroa. Hinta voi vaihdella riippuen siitä, mitä sinun tarvitsee asentaa, kuinka pitkä on talosi tai jos on myös joitakin korjauksia.
Mikä sisältää satelliitti-asennuksen?
Satelliittien asentajat voivat käyttää teknistä tietämystään koko palvelualueella. Seuraavassa on joitain yleisimpiä, joiden kanssa antenni putkimies voi auttaa sinua.
Satelliitin asentaminen
Putkimies auttaa sinua valikoimaan oikeaa satelliittiantennia kotiisi. Sinun on asennettava satelliitti ulkona yleensä katolla. Putkimies havaitsee lähettimen sijainnin ja ohjaa satelliitin oikeaan suuntaan. Signaali testataan ja asetetaan parhaiden ja luotettavien tulojen saavuttamiseksi. Kun satelliitti on paikallaan, putkimies johtaa kaapelointia satelliitista kotitalouden kautta (seinä) televisioon. Se huolehtii asianmukaisesti osallistumisesta ja voit katsella suosikki televisio-ohjelmia.
Satelliittien korjaus
Television satelliittitoiminnallisuus on yleensä kymmenen vuotta. Jos satelliitti ei toimi sellaisenaan, voi olla tarpeen korjata tai uusi asetus. On olemassa tapauksia, joissa usein ja teräviä muutoksia sää, vaurioituneet puut, mutta myös linnut tai villieläimet aiheuttavat satelliitin siirtymään oikealta, tulipalo tai taukoja. Satelliittikorjaus voi säästää rahaa ja tiedät ongelman signaalin kanssa nopeasti kuin ostaa uutta. Korjaus suorittaa tavallisesti visuaalisen hallinnan maasta ja katolta nähdä, mikä on ongelma. Ota signaalin tulot ja sijoittaa satelliit takaisin paikkaan, jossa on paras signaali. Jos ongelmat aiheuttavat säätä ja ulkoisia vaikutteita, muut ratkaisut voivat myös suositella esimerkiksi. Vahvistimen asentaminen, joka auttaa lisäämään vastaanottavaa signaalia.