Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Tv asennus seinälle

Etsitkö tunnin mittaista miestä asentamaan television seinälle? Meillä on 20 242 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 708 rekisteröidyt ammattilaiset
87 692 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Tv asennus seinälle

Tarvitsetko palvelua seinäasennuksen alalla? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaat asiantuntijat keskittymään, suunnittelemaan sopivan ratkaisun ja asentamaan television seinälle. TV-kiinnikkeen asennuksen hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: seinäkiinnike, toimitus- ja kaapelointikulut, jonka tarjoaa yksi luokan 20 242 mestarimme.

Katso myös:Hinnat
32 708 rekisteröidyt ammattilaiset
87 692 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi varata TV-seinäteline Wilion kautta?
TV: n sijainti seinällä on suunnittelu ja käytännöllinen tilaa säästävä. Sen asennus on kuitenkin haastavampi, joten pidä se Wilio-ammattilaisilla, joilla on asianmukaiset työkalut ja osaaminen. Kun ostat televisiota, jälleenmyyjä voi myös tarjota asennuspalveluja, mutta voit säästää rahaa ja saada parempaa palvelua, jos löydät TV-asennusohjelman Wiliossa naapurustossa. Vertaa arvosteluasi ja arvostelut tyytyväisistä asiakkaista ja valitse tekniikka, joka asentaa television vahingoittumatta seinään ja televisioon. Anna työ Wilioon ilmaiseksi ja raportoi mitä tarvitset seinäkokoonpanon palvelut. Saat tarjouksia paikallisista asentajista ja saada suuri elokuva- ja musiikkikokemus auttaa sinua ottamaan kotiteatterisi.
Miksi minun pitäisi liittää seinän televisio?
On monia syitä ripustaa televisio seinälle. Tämä on erityisen säästää tilaa, on vähemmän todennäköistä vahinkoa, ja se on myös lapsille turvallisempi. Samanaikaisesti TV-näyttö parantaa huoneen suunnittelua ja tarjoaa mukavuutta seurantaa ja parempia kokemuksia.
Minkä kokoisia televisioita (millä lävistäjällä) voidaan asentaa seinälle?
Valitse huoneesi sopiva televisio. Useita huomattavia tekijöitä on harkittava sopivana diagonaalisen lävistäjän valinnassa. Jos valitset liian pieniä, se voi häiritä mukavuutta katsellessasi sitä. Jos se on liian suuri, se voi ottaa yli olohuoneesi. Kun valitset television, meidän on ajateltava sopiva havaintomatka, joka avautuu diagonaalisesta pituudesta ja tarkkuudesta. Yleensä suurempi diagonaali, sitä suurempi sohva-näytön etäisyys tarvitaan (n. 1 m etäisyys 40 cm TV-näytön lävistäjä). Huoneen koko vaikuttaa pohjimmiltaan television kokoon. Mitä suurempi näytön tarkkuus, sitä lähempänä voit istua. On suositeltavaa saavuttaa optimaalinen havainto etäisyys, paikka, jossa istut televisiostasi. Jos ripustat television seinälle ja piilota johdot seinään, saat hyödyllisen ja esteettisen tilan.
Môžete namontovať televízor na tehlovú stenu, prípadne nad krb?
Kyllä, televisio voidaan kiinnittää tiili- tai paneelin seinään. Asennus on tästä riippuen valitsee oikean liitetiedoston. Emme suosittele television asentamista seinälle takan yli. Jos päätät, otat mahdollisuuden vahingoittaa televisiota lämpöä ja takuun menetystä. Assembler tarkistaa kuitenkin asennuskohdan ja suosittelee lopulta parasta.
Kuinka kauan televisio ottaa?
Inštalácia televízora na stenu, .t.z. zavesenie televízora na držiak – konzolu, a jeho pripojenia, trvajú približne 2 hodiny; zložitejšie inštalácie môžu trvať dlhšie. Ak máte záujem o rýchlu, odbornú montáž a ušetrenie peňazí, kontaktujte Wilio. Priemerne náklady na montáž televízora na stenu cez Wilio sa pohybujú od 20-50eur. Základná inštalácia televízora s plochou obrazovkou je lacnejšia, ďalšie služby ako montáž reproduktorov, inštalácia domáceho kina, ukrytie kabeláže, aby vizuálne nenarúšala interiér bude finančne nákladnejšia.
Palvelut
Mitä teknikot tekevät, kun asennat seinää?
Ammattimaiset asentajat osaavat asentaa television mihin tahansa pintaan ja peittää neestiset kaapelit. Vakaa seinäkonsoli, asiantuntemus ja asianmukaiset työkalut TV asentaa television turvallisesti oikealla korkeudella ja ilman seinän poistoja.
Television asennus
Anna asentajalle tietää, mikä television diagonaalisen, tyypin ja tuotemerkin koko sinun on valittava oikeat pidikkeet, jotka turvallisesti kantavat painonsa ja jättävät tyylikäs ja ammattimainen pinta. Jos sinulla on erityisvaatimuksia, kokenut putkimiehet osaavat asentaa TV: n seinään ilman haltijoita.
Televisiot
Olipa televisio kiinnitetty suoraan seinään, on erilaisia ​​tapoja kuivata kaapeleita, kun asennat televisiota, kotiteatteria tai kaapelitelevisiota, joka ei ole saarnata huoneen suunnittelu.
Kaiutinyhteys
Voit liittää muita kaiuttimia televisioon, kaiutinpalkkiin, äänilevyihin ja siten kiehtovan surround-äänen tarjota sinulle optimaalisen kotiteatterikokemuksen ja musiikin kuuntelemisen. Televisiojakauma ja johdot Tiedämme suunnittelu ja esteettisesti piilossa seiniin.
TV-asetukset
Jos sinulla on uusi televisio asennettu, paikalliset teknikot voivat sisältää myös TV-asetuspalvelun. Ne auttavat sinua yhdistämään kaapelitelevisio, satelliittipaikka (Skylink) tai Internet TV (UPC, MAGIO tai ORANGE) analogiset kanavat ja voivat kalibroida TV - kuvan asetusta esim. Kirkkaus, kontrasti tai värilämpötila standardin mukaan, jota käytetään kalvotutkimuksissa uuden HD: n, 4K- tai SMART-television valmistamiseksi.