Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Ilmanvaihto

Etsitkö ilmastointitekniikkaa? Meillä on 16 630 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 342 rekisteröidyt ammattilaiset

85 395 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Ilmanvaihto

Tarvitsetko ilmastointialan palvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita ilmastointilaitteiden fokusointiin, suunnitteluun, toimittamiseen ja asennukseen maa- ja vesirakentamisen, monitoimitalojen ja tuotantohallien osalta. Ilmanvaihdon hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: kuljetuskustannukset, palvelu, ohjauspaneeli, jonka tarjoaa yksi 16 630 asiantuntijamme tietyssä luokassa

Katso myös:Hinnat

32 342 rekisteröidyt ammattilaiset

85 395 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Palvelut

Mitä kuuluu lämmitys- ja jäähdytyspalveluja?
Systémy HVAC zohrávajú rozhodujúcu úlohu v našom interiérovom pohodlí. Jednoduchým stlačením tlačidla sú plne schopné udržiavať nás v zime v teple a v lete v chladnej pohode. Služby kúrenia a chladenia zahŕňajú profesionálnu inštaláciu, ale aj údržbu a opravy tak, aby ste ich výhody mohli využívať čo najdlhšie. Odborníci na kúrenie a chladenie poznajú takmer všetky značky a modely zariadení od rôznych spoločností v oblasti vzduchotechniky. Ak uprednostňujete najať si vyškoleného technika pre manipuláciu s konkrétnou značkou, nájdeme pre vás kvalifikovanú osobu. Tu sú niektoré zo služieb, ktoré si u nás môžete rezervovať:
Lämmitys ja jäähdytys.
Špecialisti na inštaláciu vykurovania a chladenia vám môžu pomôcť namontovať systémy s jedným alebo viacerými rozvodmi, potrubné systémy, hydronické ohrievače, odparovacie klimatizačné zariadenia alebo takmer akýkoľvek vykurovací a chladiaci systém, ktorý potrebujete. Spravidla začnú svoju prácu výpočtom toho, koľko miesta pokryje váš ohrievač alebo chladič. Ak je to potrebné, môžu vám tiež pomôcť nájsť najlepšie miesta pre zaistenie optimálnej účinnosti. Niektoré systémy HVAC vyžadujú elektrické, vodovodné a potrubné vedenie, takže na túto prácu je nevyhnutné zamestnať odborníka. Môžu tiež vykonať záverečnú kontrolu predtým, ako naplno využijete svoje nové ohrievače alebo chladiče, aby ste sa vyhli možným rizikám v budúcnosti.
Lämmitys ja jäähdytyshuolto
Pokiaľ ide o kúrenie a chladenie, vždy by mala byť najvyššia priorita pravidelná generálna kontrola/ oprava. Môžete osloviť odborníka, aby vyčistil prieduchy a cievky a pravidelne menil vzduchové filtre. Okrem toho môže tiež použiť vhodnú technológiu povrchovej úpravy a ochrániť vaše kondenzátorové špirály pred hromadením vlhkosti a korózie. Ak sa chcete vyhnúť letným horúčavám a mrznúcemu vzduchu v zime, môžete si u nás naplánovať predsezónnu údržbu, aby ste zaistili, že vaša klimatizácia bude pracovať rovnako hladko a efektívne pred náhlym zvýšením alebo poklesom vonkajšej teploty.
Lämmitys ja jäähdytys
Kuten toiset laitteet, LVI-järjestelmät kaikista lämmitys- ja jäähdytysyrityksistä ovat ikääntyneet ajan myötä, pahenevat ja hajoavat. Jotkut osat ovat varovaisia ​​ovat: reagoivat anturit, tukkeutuneet kanavat ja korostetut kelat. Jotkut päätylaitteet kärsivät myös vuotoista, ylikuumenemisesta ja korroosiosta. Ilman säännöllisiä tarkastuksia nämä tapaukset voivat johtaa entistä laajempaan vahinkoon. Olipa kyseessä vanhuuden, liiallinen tai suhteeton huolto, korjausasiantuntijat voivat auttaa sinua löytämään ongelman lähteen ja korjata lämmitys- tai jäähdytysjärjestelmän tarpeen mukaan. He voivat helposti tulla sinulle ja valmistellaan myös kiireellisiin sovelluksiin odottamattoman häiriön tapauksessa. Lyhyesti sanottuna he voivat auttaa sinua saamaan järjestelmän takaisin normaaliksi ja se alkaa jälleen tehokkaasti.
Usein Kysytyt Kysymykset

Miksi varata lämmitys ja jäähdytys Wilion kautta?
Wili on helpompi löytää ympäristössään kohtuuhintaisia ​​ja luotettavia asiantuntijoita, jotka voivat työskennellä lämmityksen, ilmanvaihdon tai ilmastoinnin yhteydessä. Olipa sinun tarvitse nähdä erilliset tai täyden palvelun LVA-järjestelmät, löydät jonkun, joka auttaa sinua alustalla. Suurin osa asentajistamme pitää asiaankuuluvat lisenssit ja todistukset, jotka takaavat taitoja ja taitojaan. Voit vuokrata ne tarkastamaan vanhan LVI-yksiköt ja ratkaisu mihin tahansa eri osiin. Tarvittaessa se voi myös ratkaista myrkyllisiä höyryjä, jotka voivat häiritä sisäistä mukavuutta ja ilmanlaatua. Jos sinun on vaihdettava tai asennettava uusi ilmastointi, voit myös ottaa yhteyttä meille. Aloita kirjoittamalla tehtäväsi kaikkiin tarpeisiisi. Hetkessä saat ilmaisia ​​tarjouksia asiantuntijoilta, jotka ovat valmiita tulemaan sinulle. Varaa työsi kanssamme tänään ja nauti viihtyisästä asunnoista, joilla on tehokas jäähdytys ja lämmitys ympäri vuoden.
Kuinka usein minun pitäisi korjata lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät?
Asiantuntijoita suositellaan voimakkaasti, että lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät tarkastetaan ja käsitellään vähintään kerran tai kahdesti vuodessa. Ihanteellinen on myös liian sallittu korjata ne kuukausi tai kaksi ennen korkeinta kauden auttamiseksi voittamaan erittäin lämpöä tai talvella. Jos haluat varmistaa optimaalisen tehokkuuden, voit myös vuokrata ne kuukausittain tai kahden kuukauden puhdistukseen järjestelmän käämien tai suodattimien korvaamiseksi.
Mistä tiedän, tarvitsenko ilmastointilaitteen korjausta tai vaihtoa?
Vaihda lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmät, jotka on valmistettu ja asennettu 10-15 vuotta sitten. Korkean iän vuoksi ne toimivat vähemmän tehokkaita kuin uusia malleja, jotka voivat aiheuttaa sähkön tilisi lisäämistä. Suosittelemme myös, että heidät korvataan, jos he käyttävät edelleen vanhan kylmäaineen, joka tunnetaan nimellä R-22. He eivät ole vain vanhentuneita, vaan myös vapauttavat myrkyllisiä kaasuja, jotka ovat huomattavasti haitallisia ympäristölle.
Voiko Wilio auttaa minua asentamaan talon eristämisen?
Ehdottomasti kyllä! Voit mennä "vihreään" ja vähentää LVI-kulutusta, voit palkata työntekijöitämme, jotka asentavat laadun eristys. Jos sinulla ei ole ideaa, mistä aloittaa, voit neuvoa erilaisia ​​eristystyyppejä ja yhdessä tehdä parhaan mahdollisen materiaalin valinta budjettiin ja painopisteisiin. Voit asentaa eristämisen kattoihin, kattoihin, sisäisiin tai ulkoseinämiin, lattioihin tai kaikkiin paikkoihin, jotka seisovat lämpimän ja kylmän ilman välillä.
Mikä ero ilmastoinnin ja jäähdytyksen välillä?
Vaikka ilmastointi ja jäähdytys on suunniteltu lähettämään kaasua nestemäiseen ja lämpötilan säätöön, näillä järjestelmillä on omat, eri tarkoitukset. Ilmastointi auttaa pitämään sisäinen lämpötila joko dispergoimalla lämpöä tai kylmää ilmaa huoneen ympärille. Jääkaapit ylläpitävät kaasuja suljetussa rajoitetussa tilassa ja niitä käytetään yleensä elintarvikkeiden ja tuotteiden säilyttämiseen.
Kuinka voin vähentää lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmäni kulutusta?
Paranna LVI-järjestelmän suorituskykyä säännöllisen puhdistuksen ja ilmansuodattimien ja ilmanvaihtoreikien vaihtamisen avulla. Smart termostaattien asentaminen on myös tehokas tapa säätää järjestelmiä, varsinkin kun et ole kotona. Sisäisen lämpötilan pitäminen ilman liian luottaa LVI-järjestelmään, sinun on myös harkittava saranoiden ja rullien asentamista, eristämisen tai lasi-ikkunoiden asennusta kaksinkertaisella kolminkertaisella lasilla ja välttää kylmä tai lämmin ilma huoneesta.
Mitä muita laitepalveluita voin varata Wilion kautta?
Wilio on silloin, kun löydät luotettavan kädensijan, joka auttaa sinua kaikissa korjauksissa, asennuksissa ja huoltolaitteissa. Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmien lisäksi Wilio-käsityöläiset voivat myös koota uuden astianpesukoneen, asentaa mikroaaltouuni ja korjata pesukoneet, jotka eivät halua pyöriä. Sinun tarvitsee vain mennä alustallamme ja löytää tarvitsemasi palvelut.