Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Vesihanan tai pesualtaan asennus

Etsitkö putkimiestä asentamaan hana, pesuallas? Meillä on 26 688 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 766 rekisteröidyt ammattilaiset
87 794 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Vesihanan tai pesualtaan asennus

Tarvitsetko hanan ja pesualtaan asennukseen liittyvää palvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita vanhan akun irrottamiseen, uuden akun asennukseen, sifonin vaihtamiseen. Pesuallashanojen asennuksen hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: toimituskulut, eristeteippi, sinetti, jonka tarjoaa yksi luokan 26 688 asentajamme.

Katso myös:Hinnat
32 766 rekisteröidyt ammattilaiset
87 794 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi tilata hanan tai pesualtaan asennus Wilion kautta?
Či už novým drezom alebo vodovodnou batériou inovujete svoju kuchyňu alebo potrebujete namontovať do novej kuchynskej linky drez po prvýkrát, najlepšie je nechať tieto práce na profesionála. Koniec koncov, drezy sú dôležitou časťou obydlia a neradi by ste riskovali katastrofu v kuchyni pre jeho nesprávnu inštaláciu. Najmite si odborníka na inštaláciu kuchynského drezu či vodovodnej batérie a môžete si byť istí, že dosiahnete trvalý výsledok bez nepríjemných prekvapení. Najlepším miestom na nájdenie odborníka, ktorý vám pomôže s inštaláciou kuchynského drezu či batérie, je Wilio. Odošlite svoju objednávku, vyberte preferovaný typ inštalácie, dátum a vhodný čas a práce môžu začať!
Milloin on paras aika varata tiskialtaan asennus?
Jos asennat uuden keittiön tai vanhan keittiön rekonstruointi, keittiön pesuallas on yksi luettelon viimeisistä vaiheista. Ennen asennusta varten on oltava asennetut levyt ja kaapit ja luotava tila uuteen pesuallas.
Pitääkö minun palkata putkimies tiskialtaan asentamiseen?
Ammatillinen putkimies on aina parempi valinta kuin naapurisi tai kaveri. Kuitenkin pikemminkin kuin tilata putkimies, tarkistat asiantuntemuksensa ja kokemuksensa.
Onko olemassa sääntöjä, mihin astianpesuallas voidaan asentaa?
Joo. Pääsääntö on, että pesuallas ja sähköpisteet on noudatettava vähimmäisetäisyyttä.
Kuinka kauan se kestää keittiön pesuallas?
Tiskialtaan vaihto valmistuu keskimäärin 2 tunnissa.
Kuinka paljon keittiön pesuallas maksaa?
Viinin asennuskustannukset ovat yleensä noin 50 euroa riippuen asennuksen tyypistä ja pituudesta.
Kuinka paljon uuden keittiön pesuallas maksaa?
Tämä palvelu on yleensä alueella 65 - 140 euroa, jos tilaat palvelun Wilion kautta. Hinta voi vaihdella pesuallastyypin mukaan, muut ominaisuudet / liitännät ja asennuspituudet.
Palvelut
Mikä sisältää keittiön pesuallas asennuspalvelun?
Asentajan keittiön pesuallas Wilio huolehtii kaikesta - Valitsee alkuperäisen pesuaineen luomaan tilaa uusille, asennetuille pesulajille, sopii hanat ja putket ja ottaa tiiviste. Se huolehtii myös vanhan keittiön uppoamisen poistamisesta (tarvittaessa) ja pystyy käsittelemään kaikki korjaukset. Mitä voit odottaa tämän palvelun tarjoajalta Wilio:
Vaihe 1: Keittiön uppoamisen poistaminen
Jos vaihdat vanhan tiskialtaan uuteen, asentaja poistaa sen ensin. Se sulkee pesualtaan tai pääsyötön alla olevat vedensyöttöventtiilit ja avaa hanan tyhjentääkseen putkiin jääneen veden. Aseta kauhat putkien alle, jotka keräävät jäännösveden poiston jälkeen. Seuraava vaihe on irrottaa vedensyöttöputket sekä tyhjennysputki, liittimet ja astianpesukoneen liitin (jos sellainen on). Se löytää ulkoreunan alla olevat pesualtaan pidikkeet ja vapauttaa ne. Ennen kuin pesuallas nostetaan, hän leikkaa veitsellä tiivisteaineen, joka pitää altaan kiinni laudassa.
Vaihe 2: Valmistelu
Kun olet poistanut pesuallas, putkimies puhdistaa tilan, poistaa minkä tahansa muun tiivistyslevyn ja pestään saippuavedellä. Pese ja valmistaudu kaikki alkuperäiset osat, joita käytetään uudelleen (esimerkiksi tyhjennys- tai vesiparisto). Ennen asennuksen jatkamista uusi pesuallas tarkistaa ja kokoaa, että se napsahtaa olemassa olevaan avaukseen. Jos ei, se suositella joko valita eri pesuallas tai suurentaa reiän kokoa leikkaamalla sahanterän avulla, kunnes siinä on sopiva koko.
Vaihe 3: Keittiön pesuallas
Keittiöalustan asennus sisältää, ennen kuin se asetetaan aukkoon, levittämällä silikoni tiiviste altaan pohjaan. Tämän jälkeen putkimies pyyhkiä pois kaikki tiivisteen, joka vuotaa reunoista, jopa ennen altaan alareunassa kiinnitetty solki ja pyörivät ne pesuallas paikalleen.
Vaihe 4: Asenna hana ja liitä putket uudelleen
Lopussa napaus on asennettu ja liittää putken uudelleen. Putkimies esittelee veden akun pesuallas reikään vesipitoisella alustalla ja matriisilla, jotka pitävät vesiputkia paikan päällä. Se asettaa tyhjennysalueen ja tiivistää sen, poistaa ylimääräisen tiivisteen ja peittää sen kumitiivisteellä ja laivalla. Se yhdistää veden syöttöputken ja liittää astianpesukoneen ja kaikki putket yhteen. Lopuksi veden syöttö laukaisi yrittää varmistaa, että ei ole toivottavaa vettä.