Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Verkkosivut

Etsitkö web-kehittäjää verkkoon? Meillä on 6 165 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 704 rekisteröidyt ammattilaiset
87 686 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Verkkosivut

Tarvitsetko verkkopalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita suunnittelun, grafiikan, mukautetun web-suunnittelun ja päivitysten asiantuntijoita. Verkkosivuston hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: verkkohallinta ja isännöinti, jonka tarjoaa yksi 6 165 verkkokehittäjästämme kyseisessä luokassa

Katso myös:Hinnat
32 704 rekisteröidyt ammattilaiset
87 686 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Palvelut
Mitä Web-sovellusten kehittämispalvelut ovat?
Useimmat verkkopalvelut keskittyvät suunnitteluun (muotoilu), verkkosivujen kehittämiseen ja ylläpitoon. Projektista riippuen saatat tarvita vain yhden tietyntyyppisen web-asiantuntijan tai sinun on laadittava tiimi-asiantuntijat erilaisilla erikoistumisilla ja taitoilla tekemään yhteistyötä. Täällä me katsomme joitain yleisimpiä verkkopalveluja ja vaihtoehtoja, joita voit odottaa:
Suunnittelu ja sivuston kehittäminen
Etsitkö ammattimaista web-suunnittelija tai kehittäjä? Riippumaton IT Web Development Professional auttaa elvyttämään sivuston näkemystä. Se ymmärretään ymmärtämällä sivustosi tarkoitus, mitä sinun tarvitsee tehdä ja sisältöä, joka on sisällettävä. Suunnittele sitten suunnittelu. Suunnittelun hyväksynnän jälkeen koodin tai sisällönhallintajärjestelmä (CMS) käyttää suunnittelun ja sen täydellisen toiminnon luomiseen pöytätietokoneilla (työpöydät, kannettavat tietokoneet, kannettavat tietokoneet) ja mobiililaitteet (matkapuhelimet, tabletit). He lähettävät kaikki sisällön (mukaan lukien kuvat ja kopiot) ja suorittavat sen lopulliseen hyväksyntään. Ammattitaitoinen web-suunnittelija suorittaa sen niin, että se lataa verkkosivustosi valitulla Web Hosting -alustalla (WWW) ja sitten sivustosi testaa, jos se ei sisällä virheitä.
WordPress-sivustot
WordPress on suosituin sisällönhallintajärjestelmä (CMS) lähes kaikenkokoisille tehokkaille verkkosivustoille. Jos haluat oman WordPress-suunnittelun, sinun on palkattava riippumaton Wordpress-kehittäjä, joka käyttää koodiasi luodakseen oman teemasi sekä sisäänrakennetut WordPress-lisäosat. Voit jopa lisätä verkkokauppaominaisuuksia WordPress-sivustollesi tehokkaalla Woocommerce-lisäosalla. WordPress-kehittäjä kokoaa teemasi, suorittaa testauksen varmistaakseen, että se toimii sujuvasti, ja tarkistaa muutokset ja muutokset ennen kuin lähetät sen verkkoisäntällesi.
Muut sisällönhallintajärjestelmät
WordPressin lisäksi voit vuokrata useita CMS-kehittäjät, jotka kattavat alustot, kuten ably, wix, Joomla ja SquareSpace. Jokaisella näillä alustoilla on erityisiä asetuksia siitä, mitä voit muokata ja miten voit integroida eri koodit ja ominaisuudet. Siksi on parempi etsiä ammattimaista suunnittelija tai kehittäjän verkkosivustoa, joka on erikoistunut sisällönhallintajärjestelmään.
E-Shop (Web Online Shop)
Onko sinun luotava verkkosivusto verkkokauppaasi (verkkokauppa) varten? Löydät IT-kehittäjiä, jotka ovat erikoistuneet verkkokauppoihin ja kaikkiin suosituimpiin verkkokauppaalustoihin, mukaan lukien Shopify, Woocommerce, Magento ja Opencart. On tärkeää palkata kokenut kehittäjä jokaiselle näistä alustoista. Verkkokaupassa on monia liikkuvia osia, mukaan lukien valitsemasi suunnittelu, tuotevalikoima, tuotetiedot, tietokannat, varastonumerot, asiakkaiden yhteystiedot ja maksujärjestelmät. Kehittäjäsi tekee laajan testauksen ennen projektin loppuun saattamista. Tulet todennäköisesti työskentelemään kehittäjän kanssa verkkokaupan käynnistämisen jälkeen sen ylläpitämiseksi, jotta verkkokauppasi pysyy virheetön.
Koodaus ja tietokannat
On niin paljon ohjelmointikieliä ja koodit, jotka muodostavat verkon. Yleisimmät koodit, joita löydät erikoistuneista kehittäjistä, ovat HTML, Java, JavaScript, PHP, CMS, CSS ja JQuery. Monet kehittäjät ovat erikoistuneet myös tietokannan kehittämiseen, mukaan lukien MySQL- ja SQL-tietokannat. Jos et ole varma verkon osaamisesta ja koodista, jonka tarvitset projektisi, on kunnossa kääntyä ja pyytää kehittäjää hänen kokemuksensa perusteella, jota suositellaan.
Usein Kysytyt Kysymykset
Palkkaa luotettavat IT-verkkokehitysasiantuntijat Wilion kanssa
Nykyään kai ei ole yritys ilman läsnäoloa verkossa - ja kaikkiin aikomuksiin ja tarkoituksiin. Ihmiset ovat niin riippuvaisia ​​internetistä, että sinulla ei ole verkkoa, vaikka olisit paikallinen perheravintola tai kulmakauppa, maksat sinulle mahdollisuuden päästä kasvosi lukemattomille asiakkaille. Web on digitaalinen tulkinta yrityksesi. Kuten hyvä elinkeinonharjoittaja varmistaa, että myymälän etupuolella on hyvin kokoinen ja kipinä puhdas, yhtä lailla sinun on näytettävä houkutteleva ja selkeä, jos sen on saavutettava potentiaalisille asiakkaille. Laadun verkkosivuston kehittäminen vaatii hyvin erityisiä taitoja - myös muutamia meistä. Onneksi on olemassa asiantuntijoita kehittämään web-sovelluksia, jotka odottavat sinua. Sinun tarvitsee vain pyytää apua Wilio! Jos olet kiinnostunut kaikista Internet-tarjoamista mahdollisuuksista, vain mennä Wilioon, kirjoita pyyntösi ja saat ilmaisia ​​tarjouksia tänään! Siirrä liiketoimintasi 2000-luvulla. Tuli tänään Wilio parhaiten arvostetulla ja ammattimaisella IT-sivuston kehittäjälle!
Mitä ymmärrämme Web-suunnittelussa?
Verkkosuunnitteluun sisältyy verkkosivustojen luomisen eri puolia, kuten verkkosivuston ulkoasu, graafinen suunnittelu ja sisällön luominen, kuten blogiartikkelit, tuoteosuudet, valokuvagalleriat jne. Verkkosivustot luodaan yleensä HTML-kielellä. Web-suunnittelijat luovat verkkosivustoja HTML-tageilla, jotka kuvaavat metatietoja ja sisältöä. Web-sivun elementtien asettelu ja ulkoasu ovat yleensä CSS- tai CSS-tyylejä. Heidän tehtävänsä on luoda perusta sille, miltä verkkosivusto näyttää ja toimii.
Miten Web Design auttaa yritykseni?
Web-suunnittelu on äärimmäisen tärkeää, varsinkin jos sinulla on verkkokauppa. Yleensä ihmiset kestää 30 sekuntia ihmisille päättää, onko sivusto tarpeeksi houkutteleva. Jos sivustosi ei näytä niin hyvin mobiilissa kannettavana tai tietokoneena, potentiaalisia asiakkaita ei häiritse selaamassa. Jos verkkosi latautuu liian hitaasti, ihmiset jättävät sen ja yrityksesi ei huomaa sitä.
Miten voin valita web-suunnittelija?
Päärynä mitä tarvitset ja julkaisee sen yksityiskohtaisesti Wiliosta. Päätä, kuinka monta sivua sivustoosi haluat, millaista sisältöä haluat sen ja sanoa, jos haluat, että Web-suunnittelija antaa sisällön. Voit myös kysyä, jos tarvitset vieras verkkosivustoja ja / tai apua sisällönhallinnassa, jos et ole jo tehnyt sitä. Tarjoa budjetti ja varmasti kuinka pian haluat sivuston julkaistaan.
Mitä hyötyä on web-suunnittelijan palkkaamisesta Wilion kautta?
Palkkaavassa web-suunnittelija Wilion kautta on paljon hyötyä. Se on erityisen nopeampi ja mukavampi. Löytää hyvä web-suunnittelija, sinun ei tarvitse tuhlata aikoja etsimällä kymmeniä hakusivuja. Sinun tarvitsee vain julkaista työtä perustiedot tarpeestasi. Sitten paikalliset pätevät ja häiritsevät web-suunnittelijat käsittelevät sinua. Kun katselet niiden viittauksia ja hintoja, voit valita, mikä web-suunnittelija toimii sivustollasi.
Onko minun toimittaa joitain työkaluja tai laitteita verkkosivustosi ehdotukseen?
Sinun ei tarvitse antaa yksikään verkkosivustojen suunnittelutyökaluista tai laitteista, kuten kannettavista tietokoneista tai taulukkotietokoneista. Se on vakio, että web-suunnittelijalla on omat laitteet, ja web-suunnittelijat ovat ammattilaisia, joilla on tietoa ja laitteita. Voit tarjota niille sisällön tuloja, jotka haluat sijoittaa sivustoosi, kuten tuotteet, tuotetiedot, näytevideot, yritystiedot ja muut vastaavanlaiset sisällöt.
Kuinka kauan sivuston suunnittelu kestää?
Suuren verkon luomiseen tarvittava aika kestää noin 3-4 kuukautta. Riippuen siitä, mitä kattavaa haluat sivuston, se voi ottaa projektin alusta aloittaa sen verkossa ja 6 kuukautta tai pidempään. Löydät web-suunnittelija, joka voi käsitellä sitä lyhyemmäksi aikaa, mutta muista, että tämä aikakehys perustuu IT-standardeihin.