Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Häät, juhlat, tapahtumat

Etsitkö palveluntarjoajaa häihin, juhliin, tapahtumiin? Meillä on 2 951 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 741 rekisteröidyt ammattilaiset
87 747 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Häät, juhlat, tapahtumat

Tarvitsetko palvelua häiden, juhlien, tapahtumien alalla? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaat ammattilaiset tilaturvallisuuteen, tilojen sisustukseen, valaistukseen ja äänentoistoon, DJ- ja musiikkitarjoamiseen. Sosiaalisten tapahtumien hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: valokuvaaja, kameramies, moderaattori, jonka tarjoaa yksi 2 951 asiantuntijamme tietyssä kategoriassa

Katso myös:Hinnat
32 741 rekisteröidyt ammattilaiset
87 747 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Mikä on osa palvelua
Suunnittelu ennen tapahtumaa
Tapahtumanhallinta alkaa keskustelun alustavasta suunnittelusta bruttomääräisten aikataulujen vahvistamiseksi, mahdollisten paikkojen ja budjettien avulla. Se järjestelee sitten vakuutuksen ja luvan, on yhteydessä paikallisten kunnallisten tai hallintoviranomaisten kanssa. Tapahtumanhallinta voi myös hallita viestintää media- ja PR-kampanjoilla sekä markkinointimateriaalin tuotannon kanssa varmistaaksesi toiminnan maksimaalisen huomion. Lopuksi piirretty yksityiskohtainen aikataulu.
Paikka ja laitteet
S blížiacim sa termínom akcie začne váš event manažér zaobstarávať potrebné vybavenie a dohodne sa s vami na konečnom mieste podujatia. Bude pracovať na tom, aby pre vás zabezpečil najlepšiu ponuku, a identifikoval vhodné lokácie v rámci vášho rozpočtu pre vami zvolený dátum. Na ňom bude tiež kontrola zmlúv, rokovania o možných miestach podujatia a komunikácia s dodávateľmi Váš event manažér taktiež zabezpečí prenájom vybavenia vrátane toho audiovizuálneho, bannerov, pódií a osvetlenia. Bude koordinovať všetkých týchto dodávateľov.
Työntekijöiden vastaanottaminen ja yhteys kolmansien osapuolten kanssa
Tarvitset riittävän määrän ihmisiä laatu tapahtumaan. Johtajan tapahtuman tehtävänä on varmistaa, että kaikki asemat ovat käytössä pätevä tai kokenut henkilöstö, joka on täysin tietoinen tapahtumien odotuksista. Toiminnan aikana se valvoo henkilöstön toimintaa varmistaakseen, että kaikki on kunnossa. Manager on myös yhteydessä kolmansien osapuolten kanssa, mukaan lukien puhujat ja sponsorit.
Päivän raportti
Lopuksi tapahtumapäällikkö auttaa tapahtuman hallinnointiin tietyllä päivänä, kun he saapuvat ensin paikalle ja ovat myös todennäköisesti viimeiset lehdet. Kaikki on hallinnassa kohtauksia, jotta varmistetaan ongelmaton kokemus kaikille osallistujille. Koko päivän vastataan kaikkiin toimittajiin ja työntekijöihin ja puhujiin kysymyksiin. Voit keskittyä vain ja vain toiminnan aikana.
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi palkata osakekoordinaattori Wilion kautta? Säästät hermosi
Uvažujete nad najatím event manažéra pre vašu plánovanú firemnú akciu? Hľadáte niekoho šikovného kto vás zbaví stresu vo váš svadobný deň? Za každou veľkou udalosťou (a mnohými menšími) nájdete jedného koordinátora, ktorý sa stará o celkový bezproblémový priebeh akcie. Minimalizujte svoj stres a najmite odborníka, ktorý vám pomôže so všetkým, od rezervácie miesta a dodávateľov až po organizáciu celého dňa. Na Wilio je ľahké nájsť skúseného event manažéra. Či už organizujete svadbu, veľtrh, konferenciu, športové podujatie, zjazd, večierok alebo niečo iné, ten správny človek sa postará o všetky malé (a veľké) drobnosti v zákulisí, ktoré premenia vašu akciu vo skvelý deň.
Mikä on tapahtumapäällikön rooli?
Hallinnoi koko päivän alustavaa suunnittelua, organisaatiota ja logistiikkaa. Se varmistaa, että tapahtuma tapahtuu sujuvasti, koska sillä on kaikki hallinnassa ja valvoo mahdollisia ongelmapisteitä.
Mitkä ovat johtajan vuokraamisen edut verrattuna tapahtuman itsepalvelun organisointiin?
Tärkein etu on erinomainen säästö ja myös ammattimainen järjestetty ja siten miellyttävämpi tapahtuma. Kokenut tapahtumapäällikkö käyttää kokeiltuja ja todennettuja prosesseja, jotka toimivat.
Mitä taitoja sinun pitäisi etsiä U tapahtumapäällikkö?
Sen pitäisi olla tarkka, järjestäytynyt ja siinä olisi oltava tehokkaita prosesseja ja menettelyjä vaaleanpunaisissa. Hyvät suhteet laadukkaisiin toimittajiin ja kolmansien osapuolten kanssa ovat avain menestykseen. Toinen kohtelu on aikaisempi kokemus onnistuneiden osakkeiden hallinnasta.
Onko tapahtumien johtajat tarvitsevat erityistä pätevyyttä?
Tapahtumien hallintaasi ei tarvitse olla muodollisia pätevyyksiä, mutta monet ovat valmistuneet. Myös tapahtumien johtajien välillä on myös liike-, viestintä- tai markkinointiyhdistelmää.
Milloin on parasta varata palvelusi?
Riittävä aika on välttämätön. Se on ihanteellinen 3-6 kuukautta ennen tulevaa tapahtumaa sen koosta riippuen. Tällä tavoin varmistat riittävästi aikaa suunnitella kaikki tarvittavat sovellukset ja luvat.
Mikä on tapahtumapäällikön vuokraus?
Tapahtumanhoitajan vuokraus Wilion kautta riippuu toiminnan tyypistä ja koosta. Suuremmat toimet tulevat lisää rahaa. Itse asiassa ne vaativat laajaa suunnittelua, pitkät tilaukset, suuret vieraat, toimittajat ja pitkän matkan matka.
Mitä myös Tapahtumien hallintapalvelut ovat?
Tapahtumastaan ​​johtaja huolehtii kaikista päiväsi näkökohdista ja todennäköisesti ratkaista kaikki ongelmat ennen kuin opit niistä. Koska Tapahtumapäällikkö ei ole arvoinen tapahtumien tai koristelujen teeman arvoinen (vaikka jotkin tämän palvelutarjonnan), mutta hallinnoi tapahtumaa ja hänen kulkusuojustensa.