Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Märkäpuhdistus

Etsitkö siivoustyöntekijää? Meillä on 9 799 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 741 rekisteröidyt ammattilaiset
87 747 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Märkäpuhdistus

Tarvitsetko lyöntipalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita autojen, mattojen ja istuinten lyönnin asiantuntijoita. Erilaisten mattojen, istuinten ja auton sisätilojen siivouksen hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoa palveluista: vedenotto lämmitetyistä matoista, nahkaistuinten ja nojatuolien puhdistus, jonka hoitaa yksi 9 798 vatkaristamme kyseisessä kategoriassa

Katso myös:Hinnat
32 741 rekisteröidyt ammattilaiset
87 747 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi tilaat mattojen valtin Wilion kautta?
Pravidelné tepovanie kobercov je nevyhnutnosťou pre čistý domov a dobre udržiavané koberce. Nemusíte si však zháňať stroj a snažiť sa vytepovať si koberce svojpomocne. Namiesto toho si najmite odborníka na čistenie kobercov z vášho okolia, a užívajte si krásne čisté koberce bez námahy a stresu. Wilio je to najvhodnejšie miesto, kde hľadať tepovanie kobercov. Pomôžeme vám vybrať z tých najlepšie hodnotených a recenzovaných profesionálov, ktorí sa špecializujú na čistenie kobercov. Nestrácajte hodiny porovnávaním ponúk. Stačí zadať váš dopyt na tepovanie kobercov a do niekoľkých minút začnete dostávať ponuky od profesionálov z vášho okolia.
Onko ammatillinen matonvalterointi maksaa?
Professional Carpet -valterointi ei pelkästään säästää aikaa, vaan myös takaa laadun parhaille käytettävissä olevilla laitteilla ja kemikaaleilla, joten kotiisi on puhdas ja turvallinen ja matot kestävät pidempään.
Kuinka usein sinun tulee käyttää ammattimaista matonpoistopalvelua?
Useimmat asunnot tai huoneistot tarvitsevat ammattimaista mattoterapiaa kerran vuodessa.
Mikä mattojen puhdistusmenetelmä on paras?
Ammattimaisen laitteen valtimo on tehokas ja turvallinen. Hyvä ammattilainen suosittelee sinua parasta valintaa matolle, jotta varmistetaan suuri tulos.
Mitä matto Thering ammattilaiset käyttävät?
Ammattilaiset tuovat omat laitteet ja kemikaalit mattojen siivoukseen. Nämä asianmukaiset puhdistusaineet ja työkalut eri materiaaleille ja mattotyypeille ovat käytettävissä.
Kuinka löydämme maton naapurustossa?
Paras paikka löytää Carpet Therapy lähellä sinua vastaamaan budjettiin, on Wilio-kysynnän julkaiseminen. Saat tarjouksia paikallisista mattovaltimoista, joita voit helposti verrata ja valita parhaiten sopivaksi budjetillesi.
Mikä on maton puhdistus keskimääräinen hinta?
Maton vastuskustannukset riippuvat sijainnistasi, asunnossasi tai talosi koko, mattojen määrä ja kaikki muut lisäpalvelut, joita tarvitset - kuten patja tai istuinpakkaukset.
Mitä mattojentaatioon liittyy?
Tyypillisesti ammattimainen mattotyyppi lepää höyryn, kemiallisen puhdistuksen tai maton shampoon puhdistuksessa (riippuen edullisista tekniikoista ja laitteista). Mutta useimmat ammattilaiset voivat tehdä paljon enemmän kuin vain puhdistaa matot.
Palvelut
Carpetin yhteinen valtimointi.
Ennen asiantuntijan saapumista yritä pilkata niin monta maton pinta siirtämällä pieniä huonekaluja. Lattia asetetaan pinnan epäpuhtauksien poistamiseksi, ellei säädettyihin palveluihin. Huomioithan, että asiantuntijalle olisi kiinnitettävä huomiota. Ennen huonekalujen asettamista se on ihanteellinen, jos voit odottaa useita tunteja, kunnes matto kuivuu.
Värien poistaminen matosta
Trade ajoittain "tapahtuu", mutta sinun ei tarvitse elää heidän kanssaan ikuisesti. Yksinkertaisesti katso ympärillesi maton ilmenemissäsi, joita kokemat kokemukset poistamalla tahroja kahvia ja viiniä, värikynät, kynä ja lika kotimaisten ystävänpäivä. He keskittyvät pyrkimyksiin poistaa kestäviä tahroja käyttämällä tehokkaita laitteita ja kemikaaleja sen varmistamiseksi, että matto näyttää ja hymyilee jälleen tuoreena. Professional Carpet -valterointi auttaa mattoa näyttämään uutta ja viime vuosina.
Gauma ja verhoilu
Käsittele sohva tai kangas chalet vapauttamaan uudeksi ansiosta ammattimaisen porauksen ansiosta. Asiantuntija käyttää erityisiä kemikaaleja ja laitteita tahrojen puhdistamiseksi ja kertyneiden lian puhdistamiseksi. Se voi kestää jopa 24 tuntia, kunnes istuin on täysin kuiva.
Mattrica lähtee
Etsi palvelu, joka tarjoaa myös patjan valtimon ympäristössä. Käsittele patja syvällisessä puhdistuksessa vähentää allergeenien, kuten punkkien esiintymistä. Patjan asiantuntija tarkistaa, tyhjiö ja vetää ulos.