Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Ikkunoiden asennus

Etsitkö ikkuna-asentajaa? Meillä on 27 155 palveluntarjoajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
33 125 rekisteröidyt ammattilaiset
88 802 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Ikkunoiden asennus

Tarvitsetko ikkunoiden asennuspalvelua? Wilio auttaa sinua löytämään laadukkaita asiantuntijoita ikkunoiden kohdistuksessa, kuljetuksessa, asennuksessa ja asennuksessa. Ikkunoiden asennuksen hinta riippuu yleensä palveluvalikoimasta. Katso lisätietoja palveluista: toimituskulut, huoltopalvelut ja pienet korjaukset, joita tarjoaa yksi luokan 27 155 asiantuntijamme.

Katso myös:Hinnat
33 125 rekisteröidyt ammattilaiset
88 802 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Usein Kysytyt Kysymykset
Miksi varata ja korjata ikkunat Wilion kautta?
Ak si potrebujete zjednať opravu alebo výmenu okien a nechcete čakať dlhšie, ako je potrebné, objednajte si službu cez Wilio. Či už staviate rodinný dom, rekonštruujete svoj starší byt alebo máte z nejakého dôvodu okno rozbité alebo poškodené, najmite si odborníka cez Wilio. Ten príde k vám domov a opraví alebo vymení vaše okná alebo sklenenú náplň okien, tak aby opäť plne funkčné chránili váš domov a šetrili vám náklady. Najlepším miestom na nájdenie údržbára, ktorý má skúsenosti s montážou a opravou okien, je Wilio. Či už potrebujete opraviť okno domu alebo opraviť okno auta, nájdeme Vám skúseného odborníka vo vašom okolí, ktorý vám to zrealizuje.
Mitä minun pitäisi tehdä rikki ikkunan kanssa, kunnes odotan korjausta?
Aloita varmistamalla, että ikkuna lasi ei ole vapaa, ettet herättäisi eikä voi vahingoittaa perheenjäseniä tai lemmikkejä. Jos sinulla on krakattu ikkuna ja olet huolissasi, että tuuli rikkoo sen tai sisäpuolelle, voit murtaa krakkauksen karkealla liima-nauhalla, joka väliaikaisesti tiivistää sen.
Mitä materiaalia minun täytyy korjata ikkuna?
Sinun ei tarvitse ostaa mitään korjaamaan ikkunoita, ellei tämä ohjaa ylläpitoa. Hallintalaitteet tuovat pääasiassa omat laitteet ja kulutustarvikkeet ja neuvoo sinua palvelun aikana, jos tarvitaan joitain osia.
Kuka maksaa ikkunoiden korjaukset - vuokralainen vai vuokranantaja?
Ikkunan korjaukset ovat yleensä 50-2000EUR, kun varaat palvelun Wilion kautta. Palvelun kokonaisrahoituskustannukset riippuvat ikkunan tyypistä ja koosta, korjaustyypistä, ikkunan sijainti, pääsy siihen ja aika toimii.
Palvelut
Mikä sisältää Windowsin korjauspalvelun?
Ikkunan korjaamot voivat auttaa sinua erilaisilla ikkunoilla (klassiset ikkunat, euro-, muovi- tai alumiini-ikkunat) ja korjauspalvelut joko kehyksen korjaukset tai korvaavat lasilevyt tai jopa auton ikkunat. Se neuvoo parasta ratkaisua (joko korvaamalla tai korjaus) ja käytä erikoistuneita työkalujaan työn suorittamiseen. Tarjoamme tavallisimmat palvelut Windowsin korjaamiseksi:
Lasi täyttää ikkunat
Huolto alkaa vahingon arvioinnilla. Jos lasitaulukon vaurioiden soveltamisala ei vastaa, ne suosittelevat, että vaihdat koko lasin täyttöikkunan. Mutta jos ikkunasi lasi on vain pieni halkeilu, reikä tai naarmu, he pystyvät tilapäisesti korjaamaan tiivisteen. Työntekijöiden kestävät käsineet saavat työntekijöitä manipuloida rikki ikkuna onnettomuuden välttämiseksi. Lisäksi selkeän lakan tai silikonin avulla korjaa pieniä halkeamia. Jos lasi on kiinteä, korjaaja voi käyttää läpinäkyvää nauhaa estääkseen halkeamien laajenemisen. Suurten korjausten osalta on tarve palkata lasierin tai lasin korvaaminen. Kun vaihdat koko lasitalkin, huoltopalkki alkaa erikoiskäsineiden ja suojalaseiden avulla irrottaa rikkoutuneita lasia ja shardia piirin ikkunoiden yli. Poistaa vahingoittuneen lasin ja tasoittaa kehyksen reunat kaikki jäljellä olevat tiivisteet. Ikkunanmuutostekniikat mittaavat ikkunan lasin määrittämään uuden lasin kokoa ja jätetään pienen aukon 2 - 3 mm reunoihin sen sijoittamiseksi. Useimmiten lasi voi veistetä paikallisissa lasissa. Ikkunakehystyypin ja lasin tiivistysmenetelmän mukaan käteismies koskee käsissä muodostettua tiivistysikkunan reunoja pitkän köyden muodostamiseksi ja liimataan sitten kehykseen. Työnnä uusi lasi varovasti kehykseen ja anna sen tarttua tiivisteeseen. Tämän jälkeen levitetään reunojen ympärille lasin seuraavan TMEL: n molemmin puolin, hienoksi poistaa ylimääräisen tiivisteen ja tasoittaa sen.
Window-kehyksien korjaus
Najčastejšie opravy okenných rámov zahŕňajú opravu rámov zo zhnitého dreva (hliníkové a plastové okná sú menej náchylné na poškodenie). Váš opravár začne tým, že odštiepi väčšinu zhnitého dreva a potom ho pokryje niekoľkými vrstvami tekutého epoxidu, aby do neho vsiaklo. Po zaschnutí zmieša epoxidové plnivo a pomocou neho vyplní medzeru v drevenom okennom ráme a vytvaruje ho, aby splynul so zvyškom rámu. Akonáhle je táto výplň suchá, prebrúsia ju, aby bola hladká. V tomto okamihu je rám pripravený na penetráciu a natretie. V prípade rozsiahleho poškodenia rámu okien sa už odporúča kompletná výmena okna s rámom a usadenie nového okna do steny.
Windows-vaihto
Keď sa vaše sklenené okná nedajú opraviť, bude treba vymeniť celé okno. Tento zásah prebieha v piatich krokoch: zameranie rozmerov nových okien, objednávka okien, demontáž starých okien, montáž nových okien a dokončovacie práce stavebného charakteru. Wilio remeselníka si môžete najať na niektorú alebo všetky tieto práce – je potrebné, aby ste to, čo potrebujete, zadali do dopytu. Pri demontáži starých okien remeselník okná obseká a snaží sa ich vytiahnuť z múru bez jeho poškodenia, častokrát sa však murivo a omietka v exteriéri alebo interiéri poškodí. Ich náprava je potom predmetom dokončovacích prác (domurovanie priečok a špár, natiahnutie omietky).
Autojen ikkunoiden korjaus
Aút Windowsin korjaus suosittelee erikoistuneiden autopalvelun käsien antamista tuulilasien korvaamiseksi tai korjaamiseksi. Löydät ne auto-moto-luokassa Wiliossa.