Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Kaivutyöt hinta

Etsitkö rakentajaa kaivuutöihin? Meillä on 22 965 rakentajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 748 rekisteröidyt ammattilaiset
87 766 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Kaivutyöt Hinta

Paljonko kaivutyö maksaa? Kaivutöihin tarjoamme usein seuraavia palveluita: raskaiden talojen, puutarhojen ja viherrakentamisen louhintatöiden suorittaminen. Ruoppauksen hinnat ovat noin 30-55 euroa tunnilta. Kaivintyössä kallein kohde on yleensä koneverkkojen ruoppaus. Lisäkustannuksia voivat olla: poraus maahan ja kaivinkoneen kuljetus, joka maksaa keskimäärin 10-30 euroa. Kun kirjoitat kyselyn, otamme yhteyttä 22 965 palveluntarjoajaan. Älä etsi enää: kaivutöiden hinta, saat parhaat tarjoukset ja laadukkaan työn kanssamme.

Katso myös:Palvelut
32 748 rekisteröidyt ammattilaiset
87 766 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Hinta: KaivutyötKeskimääräiset hinnat

Alhainen hinta79,80 €/tunnin
Keskiverto Hinta94,50 €/tunnin
Korkea hinta109,20 €/tunnin
Keskimääräiset hinnat ovat vain ohjeellisia. Lopullinen palveluhinta riippuu koosta, vaikeuksista, materiaaleista, laadusta ja projektipaikasta. Saat vain tarkan hinnan palveluntarjoajalta.
Anna kysyntä
LaskinHintaluettelo kaivaustyöstä

Voit oppia louhinnan tarkkaa hintaa, lähetä kysyntä tarkistetuille asiantuntijoille ja saat sitten useita tarjouksia. Katso kunkin palvelun hinnat kaivaustyöryhmässä.

Kalan leveydet jopa 600 mm63,00€ / m3
Virran leveyden virtaus jopa 600 mm: n sisäänvirtaus ja purettu DNA: lla määrättyyn profiiliin ja valmistumaan, kun kaivataan vierekkäisessä maastossa jopa 3 metrin etäisyydelle uran pituusakselista tai kaivoksen kuormituksella Kuljetuskoostumus kallioon 3 - 100 m3.
Yhdessä
m3
Anna kysyntä
Syvyyshillo - Käsin kaivaus119,70€ / m3
Kaivojen louhinta - manuaalinen louhinta luokan 3 kalliolla - käsityökalut.
Yhdessä
m3
Anna kysyntä
Yksinkertaista tukoksen ja lovien syvyys22,68€ / m3
Pakkattujen kaivojen ja lovien syvyys, lukuun ottamatta rakoja, joissa on kalteva seinät maanalaiseen putkeen, DNA-asennuksen avulla määrättyyn profiiliin ja gradienttiin, kallioon 3 - 100 m3.
Yhdessä
m3
Anna kysyntä
Jamin ja Rinin syvyys - käsi83,58€ / m3
Jamin ja Rry syvyys rajoitetussa (rakennettu) tila jopa 30 m3 - käsi rock 3: ssa.
Yhdessä
m3
Anna kysyntä
Aiheeseen liittyvä hintaluetteloMuiden palveluiden hintaluettelo
PohjatyötKuinka paljon maanrakennustyöt maksavat? Teemme maanrakennustöissä usein seuraavia palveluita: mekanismien varmistus, vanhojen...
Näytä lisää
Oliko nämä tiedot hyödyllisiä sinulle?
Hyödyllisiä tietojaMitä sinun tarvitsee tietää
Kuinka paljon maksat kaivautumista? Haluatko kaivaa perusteet taloon, kellari tai työpaja? Impless maisemointi puutarhassa tai säädä omaisuuden ajotieltä? No, et varmasti halua tehdä lapioita, kuten se oli yleistä useita vuosia sitten? Ratkaisu on tilausmekoittaminen, joka on suunniteltu kaivaustyöhön. Varmista, että olet kiinnostunut siitä, kuinka paljon työtä he ovat. Ennen kuin aloitat kaivaa Kerran ennen BAGRA uistimen pureutuvat maahan, sinun pitäisi laittaa paikka tarkistaa geodet asettaa läsnä kaikki apuohjelmat, pohjaveteen ja kaasuputket. Tämä välttää vaarallisia tilanteita, mutta myös korvaavia vahinkoja. On yleisesti suositeltavaa varustaa kaikki tarvittavat luvat ongelman välttämiseksi. Hour vs. määrä Useimmin suoritettu kaivaustyö kuuluu kotelon, louhinnan uima-altaan, puutarhan järvien, viemäröintipintojen, kaivujen, teknisten verkkojen ja vastaavien kaivujen. Kuinka paljon tällainen työ on? Kaivaustyön hinta riippuu siitä, mitä työtä menee. Pienemmillä ja yksinkertaisemmilla teoksilla toimittajat veloittavat tuntipalkan. Yhden tunnin koneisto voi tulla ulos 17-30 euroa riippuen siitä, mitä kone käytetään (traktorimerkki, mini-kaivaja jne.). Yleensä enemmän tuntia tekee työn, alhaisempi tuntiprosentti. Suuremman maan ja kaivaustyön kustannukset lasketaan dubboitua materiaalia. Työskentelyn lopullista hintaa voidaan kuitenkin lisätä - toimittajat voivat veloittaa STROJE-liikennettä ja vastaavia. On tärkeää ymmärtää, että kaivaustyökustannukset voivat myös vaikuttaa vaikeisiin olosuhteisiin, esimerkiksi: märkä maasto, monimutkainen pääsy kaivamaan palloon (sijainti), puiden juuret, liialliset suuret kivet, alentaa vettä ja Maanalaiset asennukset. Hintojen hinta voi nousta tai laskea jopa riippuen täytäntöönpanon määräajan ja työn määrän ja sen valikoiman mukaan.