Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Rullaverhot hinta

Etsitkö verhoa ulkoisille kaihtimille? Meillä on 17 203 blindit tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 709 rekisteröidyt ammattilaiset
87 693 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Rullaverhot Hinta

Kuinka paljon ulkoiset kaihtimet maksavat? Tarjoamme usein ulkoverhoille seuraavia palveluita: ulkoverhojen sähkövalmistelujen asennus, kaihtimien asennus, konsultointi. Ulkovarjostuksen hinnat ovat noin 160-300 euroa kappaleelta. Ulkoisten kaihtimien kallein tuote on yleensä automaattisen kaihtimien ohjausjärjestelmän asennus. Lisäkustannuksia voivat olla: sälekaihtimien kauko-ohjaus, säännöllinen huolto ja huolto, jotka maksavat keskimäärin 20-80 euroa. Kun kirjoitat kyselyn, otamme yhteyttä 17 203 palveluntarjoajaan. Sinun ei enää tarvitse etsiä: ulkoiset kaihtimet hinta, meiltä saat parhaat tarjoukset ja laadukasta työtä.

Katso myös:Palvelut
32 709 rekisteröidyt ammattilaiset
87 693 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Hinta: RullaverhotKeskimääräiset hinnat

Alhainen hinta336,00 €/palanen
Keskiverto Hinta453,60 €/palanen
Korkea hinta630,00 €/palanen
Keskimääräiset hinnat ovat vain ohjeellisia. Lopullinen palveluhinta riippuu koosta, vaikeuksista, materiaaleista, laadusta ja projektipaikasta. Saat vain tarkan hinnan palveluntarjoajalta.
Anna kysyntä
LaskinUlkotelojen hintaluettelo

Voit oppia ulkoisen ulkoisen rullahinnan lähettämällä kysyntää todistetuille asiantuntijoillemme ja saat sitten useita tarjouksia. Tarkastele kunkin palvelun hintoja ulkokaihtimien luokassa.

Ulkoiset muoviset kaihtimet90.3€ / m2
Ulkona muoviset kaihtimet yksinkertainen rakentaminen. Ne parantavat ikkunoiden lämpöeristysominaisuuksia.
Yhdessä
m2
Anna kysyntä
Lisävarusteet yhteystiedostojärjestelmään13.02€ / m
Lisävarusteet yhteystiedostojärjestelmään - rullaprofiili, jossa on integroitu tiivistysnauha ja lasitekstiiliverkko, jossa on pystysuorat ohjausprofiilit ulomman rullan.
Yhdessä
m
Anna kysyntä
ASENNUS ASENNETTU44.1€ / palanen
Ikkunaverhojen asennus jopa 80 cm leveisiin ja 260 cm pitkiin.
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Sub-sokea46.2€ / palanen
Jopa 80 cm leveiden ja 260 cm pitkien piilokaihtimien asennus.
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Aiheeseen liittyvä hintaluetteloMuiden palveluiden hintaluettelo
UlkovarjoKuinka paljon ulkovarjostus maksaa? Ulkovarjostukseen tarjoamme usein seuraavat palvelut: fokusointi, suunnittelu, tuotanto...
Näytä lisää
Oliko nämä tiedot hyödyllisiä sinulle?
Hyödyllisiä tietojaMitä sinun tarvitsee tietää
Ulkopuolisten rullien edut sinun pitäisi tietää Ulkopuoliset kaihtimet ovat erilaisia ​​etuja. Sen lisäksi, että se auttaa säätelemään valon määrää huoneissa, samalla kun suojella yksityisyyttäsi, auttaa lisäämään asunnon turvallisuutta ja ylimääräistä näyttämistä erittäin tyylikkäästi. Näitä ei vain tee, mutta ulkoisten rullien muut edut esitetään seuraavissa riveissä. Ulkotelojen edut: Kevyt valvonta mahdollisuus Jos sinulla ei ole kaihtimet tai ulkokaihtimet, joten et tee mitään päivänvalolla. Ulkokaihtimet voivat kuitenkin säätää valon määrää huoneessa - voi täysin estää valon tunkeutumisen sisätiloihin. Yksityisyyden suojaaminen Toinen etu ulompi rullien on, että ne tarjoavat täydellisen yksityisyyden asunnon omistajan. He erittelevät epätoivottavaa huomiota milloin tahansa päivän tai yöllä. Toisin kuin verhot, ei ole puutteita, joiden kautta he voisivat ostaa uteliaita naapureita. Voit käyttää henkilökohtaisia ​​tavaroita tai työtä huolimatta seuranta- tai yksityisyyden häiriöstä. Ne toimivat ääneneristyksenä Ulkoiset kaihtimet ovat myös valon ja kohinan lisäksi. Ja se on hieno uutinen ihmisille, joilla on kevyt uni. Et kuule kiireisiä kuljetuksia tai meluisia naapureita. Tämän päivän ansiosta voit nukkua Ružovissa. Ne toimivat lämpöeristyksenä Ulkopuoliset kaihtimet parantavat talosi lämpöeristystä luomalla toinen "este". Talvella kotelo on paremmin pitämällä lämpöä toisaalta päinvastoin, kaihtimet auttavat pitämään huoneissa miellyttävä Chlávk. Säästät energialaskuja Tämä kohta liittyy läheisesti edelliseen. Jos sisätilojen ja ulkopinnan välinen lämmönsiirto vähennetään, voit käyttää vähemmän lämmitystä tai ilmastointia, jotta huoneet pitävät haluttua lämpötilaa. Ulkoinen ympäristönsuojelu Ulompi rullien suuri etu on se, että se suojaa myös ulkoisista ympäristöolosuhteista - voimakkaasta tuulesta, sateesta, myrskyistä ja niin edelleen. Tietenkin voit suojata itseään itseään, mutta vahvoilla myrskyt tai niiden vahingot voivat ilmetä. Toisaalta ulkoiset kaihtimet tarjoavat absoluuttisen turvallisuuden säästä. Ne valmistetaan eri materiaaleista, jotka ovat erittäin kestävät sääolosuhteita. Tyylikäs lisäys koteloasi Kyllä, tavalliset ikkunat ovat hienoja, mutta ne näyttävät niin ... yleensä. Sitä vastoin ulkoiset kaihtimet toimivat kauniimpien, mielenkiintoisimpien, tyylikäs. Ne tuotetaan eri väreissä, malleissa ja materiaaleissa, joten kaikki haluavat myös sopia kaikkiin suuntiin. Lisäksi ne voidaan asentaa kaikkiin ikkunoihin, ovatko ne klassisia tai ei-standardi kokoisia tai muotoja. On parasta valita väri, muotoilu ja materiaalin tyyppi niin, että kaihtimet vastaavat talosi ulkoista suunnittelua ja arkkitehtuuria. Ulkoiset kaihtimet ovat yleinen valinta kotelon parantamiseksi. Lisää omaisuuttasi arvoa Ulkopuoliset kaihtimet investoivat talosi tulevaisuuteen.