Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Lasittajat hinta

Etsitkö lasittajaa lasitukseen? Meillä on 20 869 lasitinta tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 766 rekisteröidyt ammattilaiset
87 794 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Lasittajat Hinta

Kuinka paljon lasituspalvelut maksavat? Tarjoamme usein lasitukseen liittyviä palveluita: lasitus, lasin hionta, lasin leikkaus, kokoaminen ja purkaminen. Lasituotteiden hinnat ovat noin 50-150 euroa/m2. Lasiteollisuuden kallein tuote on yleensä turvalasin valmistus. Lisäkuluina voivat olla liimaus, hionta ja reikien poraus lasiin, jotka maksavat keskimäärin 10-80 euroa. Kun kirjoitat kyselyn, otamme yhteyttä 20 869 palveluntarjoajaan. Sinun ei tarvitse enää etsiä: lasitushinta, meiltä saat parhaat tarjoukset ja laadukasta työtä.

Katso myös:Palvelut
32 766 rekisteröidyt ammattilaiset
87 794 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Hinta: LasittajatKeskimääräiset hinnat

Alhainen hinta117,60 €/m2
Keskiverto Hinta180,18 €/m2
Korkea hinta315,00 €/m2
Keskimääräiset hinnat ovat vain ohjeellisia. Lopullinen palveluhinta riippuu koosta, vaikeuksista, materiaaleista, laadusta ja projektipaikasta. Saat vain tarkan hinnan palveluntarjoajalta.
Anna kysyntä
LaskinGlazian työhinnasto

Voit oppia Glazier Worksin tarkan hinnan lähettämällä vaatimukset sertifioiduille ammattilaisille, joten saat useita tarjouksia. Tarkastele kunkin palvelun hintoja lasimaisessa luokassa.

Liimattu turvalasi69,30€ / m3
Lasilevyt liittyvät turvakalvoon, jonka paksuus takaa suuremman lujuuden ja lasinkestävyyden. Sidottu turvalasi MA suojatoiminto, ja siirtyy lasi jäljellä kalvolle kiinni.
Yhdessä
m3
Anna kysyntä
Kovettumista88,20€ / palanen
Karkaisemassa lasipaksuus 5 - 10 mm.
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Poraus16,80€ / palanen
Poraa reikiä, joiden halkaisija on 4 - 16 mm, 26 - 70 mm, 70 mm.
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Lasien ja peilien leikkaus52,50€ / m2
Tarkka leikkaus mittojen mukaan nykyaikaisilla tekniikoilla. Kirkas lasi 6 mm paksu.
Yhdessä
m2
Anna kysyntä
Aiheeseen liittyvä hintaluetteloMuiden palveluiden hintaluettelo
KasvihuoneetKuinka paljon kasvihuoneet maksavat? Kasvihuoneille tarjoamme usein seuraavia palveluita: alumiini- ja lasikasvihuoneiden...
Näytä lisää
Oliko nämä tiedot hyödyllisiä sinulle?
Hyödyllisiä tietojaMitä sinun tarvitsee tietää
Kuinka paljon lasi maksaa? Turvalasi hinta on 260 euroa neliömetriä kohden. Voit kuitenkin odottaa, että normaali lasi on 31 euroa neliömetriä kohden. Lasi, jossa on kaksinkertainen lasitus, joka tarjoaa parhaan eristyksen kustannukset noin 165 euroa neliömetriä kohden. Kustannukset vaihtelevat 40-65 euroon. Tämä liittyy lasiin, mutta se ei sisällä materiaaleja. Milloin on hyvä soittaa glastieriin? Jos haluat poistaa tai vaihtaa lasin ikkunat, ovet, liukuva lasiovet tai kattoikkunat, tai jos haluat korvata lasit akryyli- tai läpikuultava. Toss korvataan myös lasiseinäisillä, paneeleilla, lasilla tai peili täytteillä. Lasin tyyppi Lasi tulee useisiin variantteihin. Lasipaneelien hinta riippuu siitä, kuinka hienostunut ovat: kaksinkertaiset lasit (kaksi levystä), laminoitu, alhaiset päästöt tai karkaistu. Tabulaarinen lasi on halvin. Lasikoko Lasi koko lisää kustannuksia. Suurille ikkunoille on erityinen tilaus. Lasin muoto Erityinen muoto ikkunat edellyttää tilauksesta tai Lasittaja kanssa taito leikata lasia. Tämä lisää hintaa. Erilaisten lasityyppien hintaennusteet Perinteinen lasi Se on yksi vähiten kalliimmista, mutta sillä on lievä vihreä sävy, joka tekee monet ihmiset valitsee jotain muuta. Taulukkolasit Noin 31 euroa / m2 on halpa verrattuna muunnettuun lasiin. Se on väritön, läpinäkyvä, kiinteä ja kestävä. Kerrostettu lasi Lisäämällä joustava akryylikerros kahden lasilevyn välillä, muodostuu turvallisempi lasi. Tämä voi maksaa jopa 260 euroa / m2. Lasi Tällaisen lasin hinta, joka on erittäin kestävä, on noin 120 euroa 700 mm x 745 mm x 6 mm tai 245 euroa kuvioitu lasilla. Kaksinkertaiset ikkunat Keskimääräinen hinta on noin 165 euroa / m2. Tämä on paras lasi vähentää lämpöhäviöitä talvella ja jäävuoto ilmastoinnista kesällä. Se tarjoaa myös ääneneristystä. Kuinka edetä? Anna itsesi tehdä vähintään kolme hintalaskelmia. Vertaile hintoja, työkustannuksia ja tarkastella myös viitteitä. Kiitos Wilio voit tehdä sen jo tänään.