Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Infrapunapaneelit hinta

Etsitkö sähköasentajaa infrapunapaneeleille? Meillä on 16 299 sähköasentajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 712 rekisteröidyt ammattilaiset
87 701 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Infrapunapaneelit Hinta

Kuinka paljon infrapunapaneelit maksavat? Infrapunapaneeleille tarjoamme usein seuraavat palvelut: tarkennus, asennus, huolto, liittäminen. Säteilylämmityspaneelien hinnat ovat noin 216-295 euroa kappaleelta. Keraamiset infrapunapaneelit ovat yleensä infrapunapaneelien kallein tuote. Lisäkustannuksia voivat olla: langaton termostaatti, kattorunko asennusta varten, kromituet paneeleille, kuljetuskustannukset, jotka maksavat keskimäärin 10-70 euroa. Kun kirjoitat kyselyn, otamme yhteyttä 16 299 palveluntarjoajaan. Sinun ei tarvitse enää etsiä: infrapunapaneelit hinta, meiltä saat parhaat tarjoukset ja laadukasta työtä.

Katso myös:Palvelut
32 712 rekisteröidyt ammattilaiset
87 701 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Hinta: InfrapunapaneelitKeskimääräiset hinnat

Alhainen hinta453,60 €/palanen
Keskiverto Hinta517 104,00 €/palanen
Korkea hinta619,92 €/palanen
Keskimääräiset hinnat ovat vain ohjeellisia. Lopullinen palveluhinta riippuu koosta, vaikeuksista, materiaaleista, laadusta ja projektipaikasta. Saat vain tarkan hinnan palveluntarjoajalta.
Anna kysyntä
LaskinHintaluettelo Infraaneleista

Jos haluat oppia infrapanelien tarkkaa hintaa, lähetä kysely sertifioiduille asiantuntijoille ja saat sitten useita tarjouksia. Ks. Jokaisen palvelun hinnat infraavat.

Infraanel 250 W.542493.0€ / palanen
Infrapunapaneeli jauhemaisesta alumiinilevystä, teho 250 W.
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Infraanel 900 W.1157.1€ / palanen
Infrapunapaneeli jauhemaisesta alumiinilevystä, teho 900 W.
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Infraanel 350 W.735.0€ / palanen
ESG-turvalasista valmistettu infrapunapaneeli, jonka teho on 350 W.
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Infraanel 540 W.999.6€ / palanen
ESG-rakenteisesta lasista valmistettu infrapunapaneeli, jonka teho on 540 W.
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Aiheeseen liittyvä hintaluetteloMuiden palveluiden hintaluettelo
Lämmitys, lämmitysinsinööriPaljonko lämmitys ja kuriirit maksavat? Tarjoamme usein seuraavia palveluita lämmitykseen ja kuriireille:...
Näytä lisää
Oliko nämä tiedot hyödyllisiä sinulle?
Hyödyllisiä tietojaMitä sinun tarvitsee tietää
Ei ole väliä, oliteko uusi rakennus, rakennuksen tai jälleenrakennuksen toimivuuden muuttaminen, lämpöaaltojen lämmitys voidaan aina tehdä suhteellisen edullisin kustannuksin. Tällainen lämmitys ei vaadi käytännöllisesti katsoen mitään rakennusalan teknistä valmistelutyötä. Vain valmiiksi valmistettu yhteys 230 V - joko pistorasiaan tai suoraan kaapeliliitäntään. Lämmitysyksiköt voidaan asentaa tavanomaisesti olemassa oleviin tiloihin (esimerkiksi ikkunan alapuolelle) koristeelliseksi seinään tai mukavasti kattoon (ilman huonekaluja). Asennuksessa se vie sinut ehdottomasti, että: Infraanelin asennus standardi perheen talo ei kestä pidempään kuin yksi päivä, Infrapunapaneelien asennus vastaa tällaista "ongelmaa", koska se aiheuttaa valaisimen kiinnittämisen. Huonelämpötila: Tunne klassisesta lämmityksestä, Ilman ilmaa ja pölyä, Ei happea ja kosteutta, ilman lämpöhäviöitä, nopeasti säädetty ja asetettu lämpötila, Kuivat seinät, ilman kondensaatioparia ja muotia. Toisin kuin perinteiset infrapuna-lämmitysjärjestelmät, huoneen esineet ja kunnes ilma kuumennetaan sitten. Tämä menetelmä säästää energiaa, jolla luodaan miellyttävän ilmapiirin talon asukkaille. Kaikki huoneen ruumiit kuumentamisen jälkeen myöhemmin toimivat toissijaisena lämmönlähteenä. Ja kun järjestelmä ei sisällä putkia, eloilua, kattilat tai savupiippuja, ei ole lämpöhäviöitä. Tämä säästää 30 - 50% energiasta verrattuna klassiseen lämmitykseen. Toiset säästöt aiheuttavat sen, että infrapunan lämmityksellä saavutetaan vertailukelpoinen lämmön tunne tavanomaisina järjestelminä ilman lämpötilassa alle 3-4 ° C. Ilman lämpötilan vähentäminen vain 1 ° C: ssa säästää 5 - 6% energiaa. Jotkin infrapuna-lämmitysjärjestelmät eivät vaadi huoltoa. Ne eivät sisällä liikkuvia osia tai nesteitä säiliöitä. Ostamisen jälkeen saat viisivuotisen takuun tuotevalmistusvirheille. Tavanomaisten lämmitysjärjestelmien elämä on 15 - 20 vuotta. Kehittyneiden infrapuna-lämmitysjärjestelmien elämä on yli 30 vuotta. Ne kestävät usein jopa 50 vuotta. Pysyvät arvot ja ympäristönsuojelu Aiemmin ympäristöstä otetaan ympäristöstä enemmän raaka-aineita, sillä luonto on jälleen kehittynyt (esimerkiksi öljy), mutta myös ympäristön jätteitä. Tunnustuskyky tässä mielessä ei ole vain taloudellinen ja ekologinen vaan myös uusiutuva lämmitysmuoto, jos käytämme aurinkoenergiaa energiantuotannon lisäksi. Tällä tavoin jokainen voi osallistua henkilökohtaiseen päätökseen suojella ympäristöä.