Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon!

Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan

Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Koneen laastit hinta

Etsitkö konerappaajaa? Meillä on 22 721 rappaajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa

32 338 rekisteröidyt ammattilaiset

85 380 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Koneen laastit Hinta

Paljonko konelaastarit maksavat? Konerappauksissa tarjoamme usein seuraavat palvelut: rakennuksen katsastus, hintalaskelma, sisä- ja ulkoseinien rappaus rappauskoneilla. Seinien rappausten hinnat ovat noin 34-77 euroa/m2. Konelaastien kallein tuote on yleensä monikerroksinen rappaus. Lisäkustannuksia voivat olla: koneen, lastan, vesivaa'an ja rullan vuokraus, jotka maksavat keskimäärin 5-50 euroa. Kun kirjoitat kyselyn, otamme yhteyttä 22 721 palveluntarjoajaan. Sinun ei enää tarvitse etsiä: konekipsi hinta, meiltä saat parhaat tarjoukset ja laadukasta työtä.

Katso myös:Palvelut

32 338 rekisteröidyt ammattilaiset

85 380 ratkaistu projekteja

4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio

226 512 Sovelluslaitteistot

Hinta: Koneen laastit

Keskimääräiset hinnat

Alhainen hinta14,70 €/m2
Keskiverto Hinta19,11 €/m2
Korkea hinta25,20 €/m2
Keskimääräiset hinnat ovat vain ohjeellisia. Lopullinen palveluhinta riippuu koosta, vaikeuksista, materiaaleista, laadusta ja projektipaikasta. Saat vain tarkan hinnan palveluntarjoajalta.
Anna kysyntä
Laskin

Konepallon hintaluettelo

Voit oppia koneen kipsin tarkkaa hintaa, lähetä kysyntä tarkistetuille ammattilaisille ja saat sitten useita tarjouksia. Katso kunkin konejärjestelmän jokaisen palvelun hinnat.

Sisäinen korjaavat kipset33.6€ / m2
Sisäinen ryöstö katot - koneen kipsi, 10 mm paksu kone.
Yhdessä
m2
Anna kysyntä
Sisäiset kunnostamisplastin seinät28.77€ / m2
Sisäiset korjauslaitteet Kipsi seinät - koneen kipsi, koneet 10 mm paksu.
Yhdessä
m2
Anna kysyntä
Outdoor Remediation kipsi SOFFITS35.7€ / m2
Ulkoportaiset kipsianturit - koneen kipsi, kone 10 mm paksu.
Yhdessä
m2
Anna kysyntä
Ulkojen korjauspastan seinät30.87€ / m2
Ulkourheilupaikan seinät - koneen kipsi, konepinnoite 10 mm paksu.
Yhdessä
m2
Anna kysyntä
Aiheeseen liittyvä hintaluettelo

Muiden palveluiden hintaluettelo

RappausPaljonko kipsi maksaa? Laasteihin tarjoamme usein seuraavat palvelut: tarvittavan määrän kohdistaminen ja...
Näytä lisää

Oliko nämä tiedot hyödyllisiä sinulle?

Hyödyllisiä tietoja

Mitä sinun tarvitsee tietää

Kuinka paljon kipsi maksaa? Pidämme kipsiä pätevänä työpaikkana, johon kuuluu laastarien soveltamista uuden talon rakentamisessa tai asuntojen jälleenrakentamisessa. Tiedämme useita kipsityyppejä - sisä- ja ulko-, kipsiä, kalkkisementtiä, konetta tai kättä. Tästä seuraa, että laastarit voidaan jakaa eri näkökulmista ja jos haluat todella laadukasta kipsiä, sinun on valittava oikea. Mitä kaikki vaikuttaa kipsin hintaan? Kipsien kustannuksiin vaikuttavat tekijät ovat monet. Huolimatta siitä, että työ voi näyttää samanlaiselta, sinun ei saa automaattisesti odottaa samaa hintaa naapurisi maksaa. Suuri vaikutus kipsin hintaan on neliömetriä, mutta myös työn monimutkaisuus. On loogista, että reunat, kulmat, kulmat ja katot ovat monimutkaisempia. Monimutkainen voi olla myös korkeat katot (tarvetta käyttää telineitä), kattokorvauskiskoja tai muita kattokoristeita. Kasvollinen hinta voi myös lisätä epätasaista seinää tai pintaa. Erilaisten kipsien hintojen arviot Tällä hetkellä kipsikoneet soveltavat monia rakennusyhtiöitä. Koneen laastarilla on yksi suuri etu - sovellusaika on noin puoli lyhyempi kuin käsin laastarit. Se ei kuitenkaan kuulu talletusten nopeuteen vaan myös laatuun. Hinta on myös riittävä. Kipsikaappi on erittäin suosittuja kipsityyppejä. Se näyttää täydelliseltä, edustajalta, joten sitä käytetään usein sosiaalisissa tiloissa, toimistoissa ja vastaavissa. Kipsisäiliöt sopivat sekä käsin että koneen sovellukseen. Jos valitset koneen kipsiä, hintaarvio siirtyy noin 9-13 euroa / m2. LAINNO-sementtipultaa voidaan käyttää huoneissa, joissa on korkeampi kosteus - kylpyhuone ja keittiö. Tällainen kipsi voi olla sileä tai strukturoitu ja sitä voidaan soveltaa koneeseen. Verrattuna kipsi kipsi, hinta on arviolta 7 - 8 euroa / m2. Lime-kipsi ilman lisättyä sementtiä on klassinen toinen kipsi. Voi olla sileä, paksu tai stukki. Jos päätät tällaisesta kipsistä, maksat 10 - 12 euroa / m2. Edelliset rivit osoittavat, että koneen kipsin hinnat ovat erilaiset. Ja kuinka paljon maksat riippuu sivustosta, johon asut. Jos sinulla on kätevä mestarit naapurustossa, voidaan olettaa korjattua. Konepallon hyvä käsittelijä voi olla aikataulun mukainen useita viikkoja, ja kuukausia etukäteen ja enemmän rahaa voidaan pyytää hyvää työtä. Siksi älä epäröi ja yritä etsiä koneiden muoveja Wilioon jo tänään.