Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Valokuvaus hinta

Etsitkö sähköasentajaa aurinkosähköihin? Meillä on 21 188 sähköasentajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 701 rekisteröidyt ammattilaiset
87 681 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Valokuvaus Hinta

Kuinka paljon aurinkosähkö maksaa? Aurinkosähkössä tarjoamme usein seuraavia palveluita: tarkastus, asennus, apu taloudellisen tuen saamisessa. Aurinkosähkökennojen hinnat ovat noin 3200-3600 euroa kappaleelta. Aurinkosähkössä kallein kohde on yleensä aurinkopaneelien asennus vaikeapääsyisiin paikkoihin. Lisäkustannuksia voivat olla: energiatodistus, jännitemuuntimet, kantavat rakenteet, jotka maksavat keskimäärin 20-150 euroa. Kun kirjoitat kyselyn, otamme yhteyttä 21 188 palveluntarjoajaan. Älä etsi enää aurinkosähköhintaasi, saat parhaat tarjoukset ja laadukkaan työn kanssamme.

Katso myös:Palvelut
32 701 rekisteröidyt ammattilaiset
87 681 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Hinta: ValokuvausKeskimääräiset hinnat

Alhainen hinta6 768,30 €/palanen
Keskiverto Hinta7 280 238,00 €/palanen
Korkea hinta7 560,00 €/palanen
Keskimääräiset hinnat ovat vain ohjeellisia. Lopullinen palveluhinta riippuu koosta, vaikeuksista, materiaaleista, laadusta ja projektipaikasta. Saat vain tarkan hinnan palveluntarjoajalta.
Anna kysyntä
LaskinHinnasto PhotoVoltaike.

Voit oppia ajelaiden tarkkaa hintaa, lähetä kysyntä sertifioidulle asiantuntijalle ja saat sitten useita tarjouksia. Katso kunkin palvelun hinnat fotovallan luokassa.

Esityö73.5€ / kaikki
Valmistelutyö ennen paneelin asentamista jopa 8 paneelia
Yhdessä
kaikki
Anna kysyntä
Kuljetusreunan asennus aurinkosähköpaneeleille31.5€ / palanen
Kantoriirien asennus aurinkosähköpaneeleille ankkuroimiseksi laattojen, aallotetun arkin
Yhdessä
palanen
Anna kysyntä
Jännitteenvaihtaja.2730.0€ / kaikki
Jännitteenmuuntimen asennus ja liitäntä DC - AC:sta kaksivaiheiseen
Yhdessä
kaikki
Anna kysyntä
Solar-aurinkosähköjärjestelmä5040.0€ / kaikki
Aurinko yksivaiheinen aurinkosähköjärjestelmä, jossa on kulutus jopa 3500 kWh. Asennettu voimalaitos voimalaitos 2.12 kWP. Järjestelmä sisältää: 8 x Solar 270 WP PhotovoLta-paneeli, ylijännitesuoja, liittimet ja kaapeli- ja tukirakenne.
Yhdessä
kaikki
Anna kysyntä
Aiheeseen liittyvä hintaluetteloMuiden palveluiden hintaluettelo
SähköasentajaPaljonko sähköasentaja maksaa? Tarjoamme sähköasentajille usein seuraavia palveluita: sähköliitännät, valaisinten asennus, valokatot,...
Näytä lisää
Oliko nämä tiedot hyödyllisiä sinulle?
Hyödyllisiä tietojaMitä sinun tarvitsee tietää
Aurinkoenergian edut Aurinko aurinkosähkö on puhdasta energiaa Yksi tärkeimmistä syistä päättää aurinkoenergiasta on tietoinen siitä, että teet jotain hyvää ympäristölle. Toisin kuin perinteiset energialähteet, sähköntuotannon PV-paneelit eivät purkaa haitallisia kasvihuonekaasuja, ne eivät saastuta pohjavettä tai muuten ei pakota luonnonvaroja. Lisäksi autat suojelemaan planeettaa vähentämällä riippuvuutta uusiutuvasta energiasta. Joka kerta kun käytät aurinkoenergiaa fossiilisten polttoaineiden sijasta, auttavat säilyttämään koskemattomia maapallon resursseja vielä vähintään yhden sukupolven. Solar Fv Energy on hiljainen ja huomaamaton Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että aurinkoenergian tuotannossa olevat äänet häiritsevät, kun olet kotona tai puutarhassa, koska se olisi joissakin perinteisillä dieselgeneraattoreilla tai muilla nettovirtavaihtoehdolla. Toisin kuin jotkut energiantuotantojärjestelmät, Solar Fv Energy on täysin hiljainen eikä häiritse päivittäistä toimintaa. Samalla tavalla aurinkosähköpaneelit ovat visuaalisesti huomaamattomia. Useimmat kodin omistajat päättävät laittaa aurinkosähköpaneelit katolle paikoissa, jotka eivät ole näkyvissä maastotasoista, käyttäen muuten käyttämättömiä kiinteistötilaa. Jopa Fv aurinkopaneelien asennus on yksinkertainen ja helppo, keskeyttämättä kotitalouden toimintaa. Solar Fv Energy vähentää energiatilejä Solar-aurinkosähköjärjestelmät voivat vähentää energiaa useita merkittäviä tapoja. Koska teet osan omasta sähköstäsi, voit vähentää merkittävästi maksamasi taloutta energiantarjoajan kanssa. Jos asut alueella, jossa energian hinnat kasvavat ja laskevat kysynnän jälkeen, olet onnekas. Monet hallitukset antavat tukia kattamaan alkuperäiset kustannukset FV-paneelien asentamiseksi verohelpotusten ja muiden elvytysohjelmien avulla. Fv-paneelit eivät vaadi suurta huoltoa Aurinkosähköpaneelien toimintakustannukset ovat vähäisiä verrattuna muihin puhtaisiin energialähteisiin. Se johtuu suurelta osin siitä, että aurinkopaneelit vaativat pieniä huoltoa, mukaan lukien pitkällä aikavälillä, koska periaatteessa ei ole liikkuvia osia, ei ole mitään rikkoa eikä tarvitse säännöllistä voitelua ylläpitää niiden toimivuutta. He työskentelevät yksin. FV Solar Systems voidaan räätälöidä Voiko energian tarpeita olla mikä tahansa, aurinkopaneelit voidaan konfiguroida tarpeidesi mukaan. Onko sinulla kartanon talo tai moderni perhehuone, voit suunnitella tarkan järjestelmän, sinun täytyy tehdä energia, jonka aiot hyödyntää. Aurinkosähköpaneelit tarjoavat puhtaan ja uusiutuvan energian, joka on lompakon lunastus. Joka kerta kun katsot kuukausittaisia ​​tilejä, hymyilet, kun huomaat, kuinka paljon olet tallentanut aurinkosähköön ympäri vuoden. Lisäksi olet ajatus siitä, että teet jotain luonnonvarojen kestävyyteen ja pelastuspallon, lentokenttä sydämen hyväksi.