Kuinka se toimii
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään
Tervetuloa Wilioon! Katsot Wilioa rekisteröimättömänä asiakkaan
Vaihda ammattilaiseen
Navigointi
Palvelut
Hinta lista
Sovelluksesta
Lataa sovellus
Kuinka se toimii
Miten voimme parantaa
Ota meihin yhteyttä
Tietoja Wiliosta
Kirjaudu sisään

Kunnostuskipsi hinta

Etsitkö rappaajaa korjausrappaukseen? Meillä on 23 568 rappaajaa tässä luokassa. Lähetä kysely.

Aloittaa
32 701 rekisteröidyt ammattilaiset
87 681 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Kunnostuskipsi Hinta

Paljonko remonttikipsi maksaa? Korjausrappaukseen tarjoamme usein seuraavat palvelut: soveltuvuuden diagnostiikka rappaussoveltuvuus, pinta-ala, seinän esikäsittely, rappaus. Muurauksesta kosteuden helposti haihduttavien kipsien hinnat ovat noin 0,35-1,6 euroa/kg. Kunnostusrappauksen kallein kohde on yleensä kostean ja suolaisen muurauksen rappaus sisä- ja ulkotiloissa. Muita kuluja voivat olla: kuljetuskustannukset, kunnostushiomakone, kunnostusleikkuri, jotka maksavat keskimäärin 25-100 euroa. Kun kirjoitat kyselyn, otamme yhteyttä 23 568 palveluntarjoajaan. Sinun ei tarvitse enää etsiä: korjaava rappaushinta, meiltä saat parhaat tarjoukset ja laadukasta työtä.

Katso myös:Palvelut
32 701 rekisteröidyt ammattilaiset
87 681 ratkaistu projekteja
4,8/5 asiantuntijoidemme keskiarvoarvio
226 512 Sovelluslaitteistot
Hinta: KunnostuskipsiKeskimääräiset hinnat

Alhainen hinta735,00 €/kg.
Keskiverto Hinta1 386,00 €/kg.
Korkea hinta3,36 €/kg.
Keskimääräiset hinnat ovat vain ohjeellisia. Lopullinen palveluhinta riippuu koosta, vaikeuksista, materiaaleista, laadusta ja projektipaikasta. Saat vain tarkan hinnan palveluntarjoajalta.
Anna kysyntä
LaskinHintaluettelo hartsi kipsi

Voit oppia korjauksen kipsin tarkkaa hintaa, lähetä kysyntä tarkistetuille asiantuntijoille ja saat sitten useita tarjouksia. Katso kunkin palvelun hinnat SANALATION PASTER-luokkaan.

SUBVOLTAGE ULKOPUOLISET 10 MM62.58€ / m2
Rekisteröinnin leikkuupuhdistus korjauslaastilla - 1 kerrospaksuus 10 mm.
Yhdessä
m2
Anna kysyntä
Sementtitön ulkoseinien saneerausjärjestelmä, saneerauslasta10542.0€ / m2
Outdoor dating huoneen seinät, korjaavat tasoituspaksuus 1 mm.
Yhdessä
m2
Anna kysyntä
Sementtitön ulkoseinän saneerausjärjestelmä, 3 mm paksu18.27€ / m2
Outdoor dating room seinät, kunnostaminen tasoittaa paksuus 3 mm.
Yhdessä
m2
Anna kysyntä
Outdoor Remediation System - SANALATION STUCCO PASTER19.32€ / m2
Ulompi dating huoneen seinät, jäljellä stucco kipsipaksuus 4 mm.
Yhdessä
m2
Anna kysyntä
Aiheeseen liittyvä hintaluetteloMuiden palveluiden hintaluettelo
RappausPaljonko kipsi maksaa? Laasteihin tarjoamme usein seuraavat palvelut: tarvittavan määrän kohdistaminen ja...
Näytä lisää
Oliko nämä tiedot hyödyllisiä sinulle?
Hyödyllisiä tietojaMitä sinun tarvitsee tietää
Kuinka paljon maalarit ovat sisätilat? Keskimääräiset sisätilan vähentämiskustannukset vaihtelevat noin 1300 eur. Tietenkin hinta eroaa riippuen käytetyistä huoneista tai materiaaleista. Kun olet aloittanut maalausta itse, soita ammattimainen taidemaalari, joka arvioi, kuinka paljon koko toteutus maksaa, kuinka paljon aikaa se kestää. Valmisteleva työ sisältää seinämän korjaus, jauhaminen, vuori oven sulkemista listoja tai muita vähäisiä toimia. Maalaustilat neliömetreillä Mittaa metriä neliö koko tila, jonka haluat palauttaa yleiskatsauksen, kuinka paljon se maksaa sinulle. Vaikka taidemaalari menee töihin, ne mittaavat kokonaisaluetta, joka maalaus ja osoittaa myöhemmin tarjouksen. Jotkut maalarit vähentävät kokonaishuoneen kokonaiskustannuksia yhä tiloja. Joten koko talon sisätilojen täydellinen maalaus voi olla kohtuuhintaisia ​​kuin yhden hengen huoneen yhden. Taidemaalarin arvio auttaa sinua arvioimaan projektin oikean hintavalikoiman. Värit ja materiaalikustannukset Kun saat ajatuksen Metropulista, voit laskea materiaalityyppiä ja maksaa yleiseen arvioon. On olemassa erilaisia ​​värejä: Matta. Tylsällä värillä ei ole kiiltävää pintaa ja sisältää tekstuuria läheltä. Tämäntyyppinen materiaali on yleisin ja edullisin ja sopii erinomaisesti huoneisiin, jotka altistuvat riittävän suurelle auringonvalolle. Deadly väri, valitettavasti aiheuttaa vahinkoja ja jälkiä melko helposti, joten se ei ole paras kotitalouksien kiireisille sivustoille. Matta emali. Matte emali on vähemmän alttiita vaurioitumiseen ja kulumiseen. Munankuori Egg Shell tekee lempeän loistoa, mutta se ei ole ensi silmäyksellä silmille. Se on ihanteellinen pehmeämpi huoneen, jossa heikko heijastus on tervetullut. HEMLOZK. Tämä materiaali voidaan helposti puhdistaa - ihanteellinen sisustus ja hakija. High Shine Korkea Shine on ylivoimainen, kun se on hyvin tehty. Se heijastaa valoa, mutta samanaikaisesti paljastaa puutteita. Tarvitaan useita pinnoitteita ja siksi kuivausaika on pidempi. Sisätilojen ja ulkopinnan värit sisältävät erilaisia ​​pigmenttityyppejä. Ne, jotka sisältävät pigmenttejä, joita nopeammin käytetään useimmiten sisustusmaalaushankkeisiin. Lisäksi ulompi värejä on pystyttävä vastustamaan ankaria olosuhteita, kuten sade, tuuli ja äärimmäiset lämpötilat. Tekstuurit Tekelliset seinät vaativat enemmän värejä riittävästi. Teksti voi jo olla olemassa oleva korotettu koostumus, joka muodostuu kytkentämassasta tai asiakkaat voivat pyytää, että erikoistuneiden maalaustekniikoiden levittämä taidemaalari. Tyypit ja temppuja Lähetä kuva nykyisestä seinästä maalille, jotta saat tarkemman arvion siitä, mitä veloitat töistä seinän rakenne. Monet sisätilat tarjoavat myös pieniä palvelua ja kipsilevyjä, katto- ja tavallisia palveluja. Muu työ ja käytetty materiaali lisää kokonaiskustannuksia. Kuinka edetä? On ihanteellinen saada joitakin tarjouksia eri maalareita tietää, mitä yleinen toteutus seisoo. Kiitos Wilio voit tehdä tänään.